All-on-8 prijzen in Hongarije

alles op 8 prix hongrie 1
Geschreven door Émilie

All-on-8 tandheelkundige implantaten in Hongarije zijn een nieuwe chirurgische oplossing voor patiënten die de meeste of al hun tanden hebben verloren. De All-on-8 prothese is geschikt voor het vervangen van een volledige set tanden in zowel de boven- als onderkaak van de patiënt.

BesteKlinieken.com informeert u over All-on-8 in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een All-on-8 in Hongarije

De gemiddelde kosten van een All-on-8 in Hongarije in Boedapest zijn €7.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €6500 tot €7500.

ProcedureKosten Hongarije
All-on-87000 €

Wat is een All-on-8?

All-on-8 tandheelkundige implantaten in Hongarije zijn een nieuwe chirurgische oplossing voor patiënten die de meeste of al hun tanden hebben verloren. De All-on-8 prothese is geschikt voor het vervangen van een volledige set tanden in zowel de boven- als onderkaak van de patiënt.

Omdat bij deze tandheelkundige restauratietechniek implantaten strategisch en onder bepaalde hoeken worden geplaatst, zijn er acht titanium implantaten nodig om voldoende stabiliteit en sterkte te bieden. Geen wiebelende uitneembare prothesen en verminderde kauwactiviteit meer! De acht prothesen zullen de verloren kauwfunctie herstellen, zodat u weer van uw favoriete maaltijden kunt genieten.

Voordelen van een alles-in-één kunstgebit in Hongarije

Alles-op-8 implantaten in Hongarije bieden patiënten vele voordelen, waarvan verbeterde esthetiek, duurzaamheid en natuurlijke kauwfunctionaliteit de belangrijkste zijn.

  • De all-on-8 tandprothese in Hongarije is een perfecte oplossing voor patiënten die al hun tanden in de boven- of onderkaak hebben verloren en die niet willen kiezen voor uitneembare prothesen die misschien niet goed passen, na verloop van tijd los gaan zitten of niet dezelfde kauwfunctionaliteit bieden als natuurlijke tanden;
  • Deze techniek, ontwikkeld in Boedapest, kan worden gebruikt om de onder- en bovenkaak te herstellen, hoewel er voor de bovenkaak mogelijk twee extra titanium implantaten nodig zijn;
  • All-on-8’s kunnen een goede oplossing zijn, zelfs voor patiënten met parodontale aandoeningen of botteruggang;
  • Lagere totale kosten en grotere duurzaamheid;
  • Verbeterde esthetiek en kauwfunctie.

Nadelen van All-On-8 kunstgebitten in Hongarije

Naast de vele voordelen ten gunste van All-On-8 tandheelkundige implantaten, zijn er ook een paar nadelen:

  • Niet alle patiënten kunnen van deze procedure profiteren;
  • Er bestaat een risico dat implantaten falen, maar dit risico is klein.

De ideale kandidaat voor een all-on-8 in Hongarije

Diabetespatiënten, zware rokers en patiënten met een zeer vergevorderde botrecessie kunnen baat hebben bij de “all-on-8” procedure omdat er meer bevestigingspunten zijn en het risico op loslating zeer laag is, vooral bij een kaak in slechte conditie.

Patiënten met een lage botdichtheid zijn ideale kandidaten, maar er kan een bottransplantaat nodig zijn, waardoor de totale duur van de procedure langer wordt.

In elk geval zal de tandarts tijdens een eerste beoordeling bepalen of patiënten goede kandidaten zijn voor deze operatie en zal hij andere behandelplannen voorstellen als ze niet voldoen aan de voorwaarden voor een implantaatgedragen prothese

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️