Prijs van een penisvergroting in Dubai

penisvergroting prijs Dubai e1614011452910 1
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over penisvergroting in Dubai! Wat is de gemiddelde prijs in Dubai? Ons advies voor een succesvolle penisvergroting in Dubai.

BesteKlinieken.com biedt informatie over penisvergroting in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van penisvergroting in Dubai

De gemiddelde kosten van een penisvergroting in Dubai bedragen €5.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €5.000 tot €6.000.

ProcedurePrijs Dubai
Penisvergroting5500 €

Wat is eenpenisvergroting?

Uit onderzoek blijkt dat 45% van de mannen ontevreden is of last heeft van angst vanwege de grootte van hun penis.

Het wordt tijd dat deze mannen serieus worden genomen en toegang krijgen tot geavanceerde medische behandelingen.

Penisvergroting en -verlenging in een notendop:

 • Medisch bewezen penisvergrotingsbehandelingen (chirurgische en niet-chirurgische opties beschikbaar) die de penislengte veilig en succesvol met 2-5 cm en de omtrek van de penis en eikel met 30-50% kunnen vergroten.
 • Dagbehandeling en minimaal invasieve behandelingen (geen overnachting in het ziekenhuis en minimale downtime)

Mannen moeten zich ervan bewust zijn dat er slechts twee effectieve opties zijn voor penisvergroting:

 • Penisvergrotende chirurgie om lengte en omtrek te vergroten : Dit is een poliklinische chirurgische procedure (geen overnachting in het ziekenhuis vereist), die de lengte en omtrek van de penis van een man kan vergroten. De resultaten zijn blijvend en de operatie kan herhaald worden als een verdere vergroting gewenst is.
 • Niet-chirurgische penisvergroting (alleen omtrek): Hierbij wordt een vulmiddel in de penis geïnjecteerd om het volume te vergroten. Dit is geen permanente oplossing (de vuller wordt uiteindelijk geabsorbeerd), maar een over het algemeen veilige en omkeerbare behandeling die in 30 minuten met een plaatselijke verdoving kan worden uitgevoerd en zo vaak als nodig kan worden herhaald.

Houd er rekening mee dat pillen, crèmes en andere medicijnen die worden geadverteerd voor penisvergroting niet werken en in veel gevallen gevaarlijk kunnen zijn en absoluut moeten worden vermeden!

De kosten vanpenisvergrotingsbehandelingen in Dubai zijn afhankelijk van de keuze van de patiënt tussen de chirurgische of niet-chirurgische optie, de toegepaste chirurgische techniek en de resultaten die u wilt bereiken. Wij hanteren geen standaard prijsbeleid en de prijzen worden per geval bepaald na beoordeling door onze ervaren chirurgen.

Volledige penisvergroting – gecombineerde lengte en breedte (meest populair)

 • Dagchirurgie (u hoeft niet in het ziekenhuis te overnachten)
 • 2 tot 5 cm toename in lengte
 • 30-40% toename in omtrek
 • Blijvende resultaten

Vergroting van de omtrek – Injectie van autoloog vet (chirurgisch)

 • Operatie overdag (u hoeft niet in het ziekenhuis te overnachten)
 • 1 tot 2 cm toename in lengte in slappe toestand door toegenomen gewicht van de penis
 • 30-40% toename in omtrek
 • Blijvende resultaten

Lengtevergroting – Ligamentolyse (chirurgisch)

 • Operatie overdag (overnachting in het ziekenhuis is niet nodig)
 • Lengtevergroting van 2 tot 5 cm
 • Blijvende resultaten

Niet-chirurgische verbetering van de omtrek – Injectie van hyaluronzuur

 • Behandeling op kantoor duurt slechts één uur, waarna u uw dagelijkse routine weer kunt oppakken
 • 1 tot 2 cm toename in lengte in slappe toestand door toegenomen gewicht van de penis
 • 30-40% toename in omtrek
 • Niet-permanente resultaten – jaarlijks bijvullen vereist

Andere behandelingsmogelijkheden voor penisvergroting in Dubai

De volgende behandelingen kunnen worden gecombineerd met een van onze penisvergrotingspakketten of alleen worden uitgevoerd:

Scrotoplastie houdt in dat overtollige scrotale huid die aan de onderkant van de penis vastzit, wordt verwijderd. Bij sommige mannen reikt de balzakhuid tot het midden van de penis. Het verwijderen van deze extra huid kan een aanzienlijke visuele lengte toevoegen.

Voor een patiënt die een omtrekvergrotende operatie heeft ondergaan, kan een gelijktijdige besnijdenis het esthetische uiterlijk van de omtrekvergroting verbeteren.

Voor mannen met het begraven penissyndroom of overtollig vet in hun suprapubisch gebied (het schaamhaargebied) kan het verwijderen van dit vet door liposuctie (goedkopere optie) of excisie (duurdere optie) een aanzienlijke visuele verbetering van de penisomvang opleveren.

Ik wil graag de grootte van mijn penis vergroten. Wat moet ik nu doen?

Als u de grootte van uw penis wilt vergroten, raden wij u aan om een afspraak te maken met een van onze zeer ervaren partnerartsen. Tijdens dit consult zal de chirurg u onderzoeken en alle mogelijke behandelingsopties in detail uitleggen, de grootte die u wilt bereiken bespreken en eventuele vragen beantwoorden.

Penisvergroting in Dubai – Veelgestelde vragen

Werkt penisvergroting echt?

Chirurgie blijft de gouden standaard voor penisvergroting en wordt al meer dan 30 jaar (en mogelijk zelfs langer dan dat) bij honderdduizenden mannen uitgevoerd.

Desondanks is er een ongekende hoeveelheid verkeerde informatie, voornamelijk op internet, over de vraag of het een effectieve en veilige chirurgische ingreep is.

Onze medische visie is dat met moderne operatietechnieken, uitgevoerd door ervaren artsen, een echte penisvergroting zowel mogelijk als veilig is. Natuurlijk hangt het resultaat, net als bij elk ander type operatie, af van :

 • De ervaring en vaardigheid van de chirurg;
 • De gebruikte operatietechnieken
 • De verwachtingen van de behandeling; en
 • De postoperatieve zorg en de inzet van de patiënt om het gewenste resultaat te behalen.

Zijn de resultaten blijvend?

Zolang u de postoperatieve instructies opvolgt, ZIJN de resultaten van een penisvergrotende operatie voor de overgrote meerderheid van de patiënten blijvend.

Voor een lengtevergroting zullen de resultaten die u direct na de operatie ziet, na verloop van tijd zelfs verbeteren als u onze postoperatieve instructies opvolgt.

Voor omtrekvergroting met autologe vetinjectie moet u rekenen op ongeveer 60% van de winst die u direct na de operatie ziet. Hiervoor zijn twee redenen:

 • De penis zal na de operatie gezwollen zijn, dus wanneer de zwelling afneemt, zal een deel van de aangroei verdwijnen; en
 • We weten dat een deel van het geïnjecteerde vet door het lichaam zal worden geabsorbeerd – de hoeveelheid hangt helaas af van de patiënt, maar gemiddeld zal het niet meer dan 30-40% zijn. De reden waarom een deel van het vet weer geabsorbeerd wordt, is dat de geïnjecteerde vetcellen geen eigen bloedtoevoer ontwikkelen en daarom niet overleven en littekenweefsel worden. Daarom is postoperatieve zorg erg belangrijk, omdat dit invloed heeft op de hoeveelheid vet die geabsorbeerd zal worden. We moeten hier vermelden dat een goede chirurg hiermee rekening moet houden bij het berekenen van de hoeveelheid vet die geïnjecteerd moet worden om het gewenste resultaat te verkrijgen, na de absorptiefase.

Als ik afval, verdwijnt het geïnjecteerde vet dan?

Nee. We hebben vetcellen over ons hele lichaam, maar het lichaam slaat vet (in het geval van gewichtsverlies) alleen op specifieke plaatsen op en gebruikt het. De eerste plaats waar het dit doet is de lever, daarna de buik (voor mannen). Tenzij u bijna al uw lichaamsvet bent kwijtgeraakt, is het zeer onwaarschijnlijk dat gewichtsverlies het resultaat van uw omvangtoename zal beïnvloeden.

Hoe lang duurt de operatie?

Al onze penisvergrotingsoperaties zijn dagbehandelingen en duren tussen de 1 en 2 uur. Dit betekent dat het hele proces (van opname tot ontslag uit de kliniek) ongeveer 6 uur duurt, waarna u weer naar huis kunt.

Heb ik een algehele narcose nodig?

Ja – de operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. U hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken. Moderne chirurgie vereist een lichte narcose en aangezien onze operaties minimaal invasief zijn, is het zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn.

In de praktijk wordt u vlak voor de operatie in slaap gebracht en net na de operatie weer wakker gemaakt – in totaal bent u dus ongeveer twee uur onder narcose.

Hoe lang moet ik in het ziekenhuis blijven?

Na de operatie moet u 3-4 uur in het ziekenhuis blijven. Gedurende deze tijd wordt u geholpen door onze verpleegkundige, eet u iets, wordt u onderzocht door uw chirurg en bent u klaar om naar huis te gaan. U zult normaal kunnen lopen en functioneren, meestal met heel weinig pijn of ongemak.

Ik kom uit het buitenland – hoe lang moet ik blijven na mijn operatie?

De dag na uw operatie heeft u een vervolgconsult met uw chirurg om te controleren of alles goed gaat. Hierna kunnen de meeste patiënten reizen, maar wij raden u aan om een of twee dagen langer te blijven voor een grondigere follow-up met uw chirurg in de komende dagen, maar in de meeste gevallen is dit niet nodig.

Wat moet ik doen om me op de operatie voor te bereiden?

Vrijwel niets – hoewel het raadzaam is om de maand ervoor een gezonde levensstijl te volgen (wat betreft dieet, lichaamsbeweging, roken en alcoholgebruik), omdat dit het herstel bevordert. Daarnaast krijgt u gedetailleerde instructies over vasten, die u 6 uur voor de operatie moet volgen. Als u echter ziek bent geworden of andere recente gezondheidsproblemen hebt, zorg er dan voor dat u uw chirurg zo snel mogelijk op de hoogte brengt om te beoordelen of de operatie naar een latere datum moet worden uitgesteld. Als er andere dingen zijn die u vóór de operatie moet doen, zal de arts u hierover informeren tijdens uw consultatie.

Wat moet ik doen na de operatie?

De dag na uw operatie moet u een consultatie met uw chirurg bijwonen, waarbij hij of zij u gedetailleerde postoperatieve instructies zal geven, uw verband zal verwisselen en eventuele vragen zal beantwoorden.

Vanaf dat moment tot uw volgende bezoek (meestal een maand later) zullen uw chirurg en ons patiëntencoördinatieteam nauw contact met u houden om u regelmatig op de hoogte te houden en eventuele zorgen te bespreken.

Twee weken na uw operatie (tenzij anders vermeld) moet u beginnen met de postoperatieve revalidatie, waarbij u de penis moet strekken en de schacht van de penis elke dag zachtjes moet masseren (afhankelijk van de gebruikte operatietechniek) – u krijgt gedetailleerde instructies na de operatie.

Hoe lang moet ik vrij nemen van mijn werk voor de operatie?

De meeste patiënten kunnen 2 tot 3 dagen na de operatie weer aan het werk, mits het een kantoorbaan is. Als uw baan zware lichamelijke activiteit met zich meebrengt, kan het zijn dat u iets langer vrij moet zijn.

Hoe lang na de operatie kan ik seksuele activiteit hervatten?

Over het algemeen kan seksuele activiteit na 4 tot 6 weken hervat worden, tenzij uw chirurg anders adviseert.

Zal ik pijn voelen na de operatie?

Afzonderlijke pijn en ongemak zijn te verwachten, maar kunnen met vrij verkrijgbare orale pijnstillers worden behandeld. Dezelfde patiënten, vooral jongere, kunnen de eerste paar dagen pijn ervaren tijdens erecties.

Zie ook: Penisvergroting in Turkije voor €1.700

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️