Suba Dental

Suba Dental budapest hongarije

Suba Dental is gespecialiseerd in tandheelkundige chirurgie. Deze gecertificeerde tandheelkundige kliniek is opgericht in 2015 en gevestigd in Boedapest, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis evaluatie. Snel antwoord.

Suba Dental, Boedapest, Hongarije 🥇🏆

Suba Dental, uw favoriete bestemming voor uitzonderlijke tandheelkundige zorg in Boedapest, Hongarije, nodigt u uit om een sfeer te ontdekken die doordrenkt is van vriendelijkheid en welwillendheid.

Dompel uzelf onder in een wereld waar de nieuwste technologische snufjes voor optimaal comfort tot uw beschikking staan. De zorgvuldig geselecteerde tandheelkundige materialen zijn afkomstig van de beste internationale leveranciers, waaronder West-Europa, de Verenigde Staten en Japan.


Specialiteit :

Tandheelkundige chirurgie
Tandheelkundige implantaten
Alles-op-4
Kronen
Bleken
Invisilign

Suba Dental biedt u :

Gratis Wifi
Toeristische gids
Overdracht van medische gegevens
Vertaaldiensten


Stad: Boedapest – Land: Hongarije – Opgericht in 2015
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Hongaars


Suba Dental, uw referentie tandheelkundige kliniek, is ideaal gelegen in het hart van de prachtige groene omgeving van Rózsadomb. De moderne, verfijnde vestiging is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met verschillende vormen van openbaar vervoer.

Geniet van een wachtruimte met airconditioning, een tv, Wi-Fi-verbinding en een discrete muzikale ambiance voor een aangenaam en ontspannen moment. Suba Dental zorgt ervoor dat uw ervaring zo comfortabel mogelijk is, vanaf het moment dat u aankomt.


Suba Dental beoordeling

Alexandra Zsófia Halmen
Alexandra Zsófia Halmen
15:13 10 Feb 24
Vergeleken met een tandarts is het een uiterst prettige plek. We deden de behandeling met een jonge dokter, Dr. Kristen Kápolnai, en we moesten in verschillende stappen bleken, dus we ontmoetten elkaar verschillende keren. Hij was zeer attent, hij vertelde me wat er tijdens de reis ging gebeuren. Ik kreeg ook een stressbal, zoveel is zeker, en een keer speelde de assistent zelfs mijn favoriete muziek om me af te leiden. Ze werken met eerlijke prijzen en een klantvriendelijke instelling. Ik kan de plek alleen maar aanbevelen!
Csaba J
Csaba J
09:42 03 Feb 24
Ik kom al jaren bij Suba Dental. Vriendelijke assistenten, een ontspannen sfeer en moderne apparatuur wachten op de gasten. Dr. Tibor Pálóczi is mijn arts, bij wie ik al 15 jaar werk. Het is mooi om elke keer weer te zien en te ervaren dat hij vastberaden, professioneel onberispelijk werk levert.
Dániel Dorogi
Dániel Dorogi
09:51 04 Mar 24
Ik ga al meer dan een jaar voor behandeling naar Dr. Máté Salga. Hij is een attente en grondige jonge professional, zonder overdrijving deed hij er alles aan om mijn rotte tand onder het tandvlees te redden. Ik ben dankbaar voor zijn hulp, ik beveel de Dokter van harte aan iedereen aan! 🙂
Krisztán Juhász
Krisztán Juhász
19:16 22 Nov 23
Dr. Máté Salga was mijn arts. Ik had er al goede dingen over gehoord, dus ik ging erheen. Hij is een uitstekende professional en zijn geduld is grenzeloos. De assistente dame was ook zeer bekwaam en vriendelijk. Ik kwam weg met een positieve ervaring! Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen!
Antónia Kiss
Antónia Kiss
17:10 09 Nov 23
Er heerst een zeer prettige en ontspannen sfeer in de kliniek. Dr. Máté Salga werd mijn dokter. Hij heeft twee van mijn tanden weten te redden, hij en zijn tandartsassistente beschikken over uitstekende deskundigheid en precisie.Met elk gebitsprobleem kom ik hier met het grootste vertrouwen terecht, ik raad het kantoor van harte aan iedereen aan.
arpad drotar
arpad drotar
17:12 24 Jul 23
Beste Suba Dental!Doorgaans zijn geen van de medische ingrepen mijn favoriet, vooral de tandheelkundige. Om deze reden waardeer ik vooral de vriendelijke zorg die ik nu verschillende keren van Dr. Pálóczi heb ontvangen in verband met mijn verschillende gebitsproblemen. Ik kan de arts van harte aanbevelen aan iedereen die betrouwbare, hoogwaardige zorg wil.
Debre Zoltan
Debre Zoltan
18:29 08 Aug 23
Ik kan Suba Dental absoluut aanbevelen, vooral aan degenen die erg bang zijn voor de tandarts. Een van mijn verstandskiezen raakte zo ontstoken dat ik direct naar de tandarts moest, ik kon mijn mond bijna niet open krijgen. Dokter Suba Csongor deed professioneel werk, hij opereerde de ontstoken tand, zodat ik niets voelde, maar het deed eerder vreselijk pijn, dus ik was een beetje nerveus over het trekken van een tand. Het hele proces was absoluut vrolijk, we maakten zelfs grapjes tijdens het trekken van tanden. Ik was zeer verrast dat hij bloedplasma gemaakt van mijn eigen bloed in plaats van de tand plaatste, wat in theorie het genezingsproces enorm versnelt. Na een paar dagen was het alsof er nooit een tand was getrokken. Hartelijk dank!
Inga Zalewska
Inga Zalewska
12:05 19 Sep 23
Ik was op zoek naar een kliniek om mijn implantaatwerk te laten doen en ik ben heel erg blij dat ik Suba Dental heb gevonden en ermee in contact ben gekomen. We communiceerden via e-mail en ik was erg onder de indruk van hoe professioneel alles is afgehandeld. Op basis van mijn doelen en röntgenfoto's kreeg ik een behandelplan en prijsopgave. Het team heeft ook hulp geboden bij het vinden van accommodatie en zij verzorgden mijn transfer van en naar de luchthaven. Dr. Suba voerde mijn procedure uit en hij was geweldig en ongelooflijk professioneel. Tijdens mijn bezoek werden de nieuwste technologieën en moderne apparatuur gebruikt. Ik zal Suba Dental zeker aanbevelen aan mijn vrienden en iedereen die op zoek is naar kwalitatief tandheelkundig werk.
Katalin Szabados
Katalin Szabados
14:21 18 Mar 24
Ik ga al 15 jaar naar Dr. Suba Csongor, nu heeft mijn dochter bij hem ook twee serieuze verstandskiesoperaties ondergaan. Wij kunnen alleen maar het beste zeggen. Hij is uiterst empathisch, vriendelijk en een ongelooflijk goede professional. Wij zouden nooit meer ergens anders heen gaan.
victory tersec
victory tersec
16:29 21 Mar 24
Ik heb een lagere verstandskies laten trekken bij Csongor, die het zeer grondig, tegen een eerlijke prijs en met weinig pijn heeft opgelost. Ik waardeer ook je doorzettingsvermogen omdat de operatie bijna anderhalf uur duurde vanwege de gecompliceerde groei van mijn tand. De wond genas gemakkelijk en snel. Nogmaals bedankt voor je hulp. 🙂
Ria Nyisztor
Ria Nyisztor
16:58 16 Mar 24
De consciëntieusheid, het eindeloze geduld en de vriendelijkheid van Dr. Máté Salga jegens patiënten zijn voorbeeldig. Ik heb drie keer geprobeerd mijn mislukte vulling te redden bij een andere tandarts, helaas eindigde het met een wortelkanaalbehandeling en een wortelvulling vanwege een steriele zenuwontsteking. De interventies werden nauwkeurig en in serene, rustige omstandigheden uitgevoerd. Ik heb in lange tijd niet zo'n gewetensvolle reguliere behandeling gehad.
Chafai Zedira
Chafai Zedira
18:48 13 Mar 24
Ik ben zeer tevreden over de tandheelkundige service die ik hier heb gekregen. Het personeel was professioneel, warm en attent op mijn behoeften vanaf het moment dat ik aankwam. Dr. Suba nam de tijd om elke stap van het proces uit te leggen en zorgde ervoor dat ik me tijdens de behandeling op mijn gemak voelde. Ik zit in de tweede fase van mijn laatste procedure en ik kan deze tandheelkundige kliniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitszorg in een gastvrije sfeer. Hartelijk dank aan het hele team voor hun uitstekende werk!
Fanni Miklósi
Fanni Miklósi
12:49 27 Mar 24
Dr. Kristen Kápolnai heeft fantastisch werk geleverd tijdens mijn tandheelkundige reconstructie. Het herstel van de afgebroken tand heeft hij pijnloos en mooi opgelost, nogmaals bedankt! 🙂
Nappillangó
Nappillangó
07:18 01 Feb 24
Dokter Suba is geweldig! Hij trok binnen enkele seconden twee van mijn rotte verstandskiezen eruit. Het deed helemaal geen pijn en het herstel verliep snel. Hij deed ook de bottransplantatie voor implantaten. Het lukte ook heel goed. Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Richárd Szeghalmi
Richárd Szeghalmi
18:14 09 Oct 23
Ik ben een herhalingspatiënt. Ik kom al zo'n 6 jaar bij Suba Dental voor diverse tandheelkundige behandelingen. Ik kan alleen maar het beste over het bedrijf zeggen. Ik wil graag Dr. Kristen Kápolnai in het zonnetje zetten, die ontzettend precies, heel zorgvuldig en met maximaal inlevingsvermogen werkt. De patiënt staat absoluut centraal. Zij werken met de nieuwste technologie en de modernste tandheelkundige machines. Persoonlijk voelde ik minimale pijn tijdens mijn behandelingen. Er waren echter verschillende taken, van eenvoudige vullingen tot wortelkanalen tot het verwijderen van tandsteen en het trekken van tanden.Ik raad het dus iedereen aan die zonder stress naar de tandarts wil!
Chris Parrish
Chris Parrish
15:25 20 Sep 23
Mijn vrouw en ik zijn vanuit de VS naar haar gereisd om tandheelkundige implantaten te krijgen. Ik vergezelde haar om te helpen bij haar herstel. Ze was uiterst tevreden over het hoge niveau van professionaliteit van Dr. Suba en zijn staf. Omdat ik aan mijn periodieke schoonmaakbeurt toe was, kon Dr. Suba mij ontvangen. Ik ben 57 en heb sinds mijn tiende halfjaarlijkse schoonmaakbeurten ondergaan, en ik kan zonder enige twijfel zeggen dat mijn schoonmaakbeurt de beste was die ik ooit heb gehad. Eva was grondig en voerde een pijnloze reiniging uit. Mijn tanden hebben er nog nooit zo goed uitgezien! En Dr. Suba gebruikte de nieuwste röntgenapparatuur. Zijn faciliteiten zijn beter dan alle faciliteiten die ik waar ook ter wereld heb meegemaakt. En zijn prijzen zijn redelijk. Ik beveel Dr. Suba en zijn praktijk graag zonder voorbehoud aan. Bedankt Dr. Suba en mevrouw Eva!Chris Parris
Next Reviews

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️