Prijs van een tandheelkundige brug in Tunesië

tandheelkundige brug prijzen tunesië 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over tandheelkundige bruggen in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor succesvolle tandheelkundige bruggen in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over tandheelkundige bruggen in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een tandheelkundige brug in Tunesië

De gemiddelde kosten van een tandheelkundige brug in Tunesië zijn €500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 420 euro tot 580 euro.

ProcedureKosten in Tunesië
Tandheelkundige brug500 €

Wat is een tandheelkundige brug?

Een tandheelkundige brug in Tunesië is een veelgebruikt tandheelkundig hulpmiddel dat bestaat uit één of meer kunsttanden van hars of porselein die ontbrekende natuurlijke tanden vervangen. Een brug wordt vaak een spleetvuller, kunstgebit of gedeeltelijke prothese genoemd en is verbonden met kronen die het apparaat aan de natuurlijke tanden verankeren.

De kroon kan twee of meer tanden bedekken om de brug goed vast te zetten en de kunsttanden op hun plaats te houden. Als er geen natuurlijke tanden beschikbaar zijn, kan uw tandarts aanraden om aan weerszijden tanden te implanteren om de brug op zijn plaats te houden.

Wat u kunt verwachten tijdens het plaatsen

Nadat uw tandarts heeft vastgesteld dat een tandheelkundige brug de beste oplossing is om uw ontbrekende tanden te vervangen, zal uw tandarts beginnen met het voorbereiden van de ankertanden of abutments. Deze voorbereidende behandeling wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en het proces is over het algemeen niet pijnlijk.

Bij uw tweede afspraak wordt de brug geplaatst. Onmiddellijk na het plaatsen van een brug kan uw nieuwe brug volumineus aanvoelen, maar dit zal minder worden naarmate u gewend raakt aan de nieuwe prothese. Bij een derde en laatste vervolgonderzoek kan uw tandarts de brug controleren en eventueel bijstellen als u ongemak of pijn ervaart.

Onderhoud en follow-up

Het onderhoud van een tandheelkundige brug verschilt niet veel van het onderhoud van uw natuurlijke tanden. De American Dental Association raadt aan om elke dag twee minuten te poetsen met een tandenborstel met zachte haren. Regelmatig flossen helpt ook om tandvleesaandoeningen en gaatjes te voorkomen.

Als u een brug gebruikt, moet u het flosdraad om uw natuurlijke tanden heen halen en het tussen de basis van de brug en het tandvlees bewegen.

Eén keer per dag flossen is de meest effectieve manier om tandplak en afval van de onderkant van een brug te verwijderen. Traditioneel flosdraad kan voldoende zijn, maar veel patiënten met een beugel geven de voorkeur aan het gemak van Waterpiks.

Aanverwante kosten

Tandheelkundige bruggen in Tunesië zijn een van de meest betaalbare opties voor het vervangen van ontbrekende tanden, en worden waarschijnlijk ook door uw tandartsverzekering vergoed.

Gemiddeld kost een tandheelkundige brug tussen de $500 en $1.200 per tand, terwijl een tandheelkundig implantaat tussen de $1.000 en $3.000 per tand kan kosten. Uw tandarts kan u helpen om de beste oplossing voor uw budget te vinden.

Tandheelkundige bruggen zijn geen permanente oplossing

Als een kwaliteitsbrug goed onderhouden wordt, kan deze tientallen jaren meegaan. Onnodige schade kan worden voorkomen door te kauwen op kauwgom en het eten van hard voedsel zoals noten, ijs en harde snoepjes te vermijden.

Een uitstekende mondhygiëne en regelmatige bezoeken aan de tandarts kunnen helpen om uw plaatsing comfortabel, schoon en duurzaam te houden. Hoewel duurzaam, wordt een tandheelkundige brug niet beschouwd als een permanente oplossing voor ontbrekende tanden.

Andere opties voor het vervangen van ontbrekende tanden

Voor een meer permanente en minder beperkende oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden, kunnen tandheelkundige implantaten een optie zijn om te overwegen. Een van de belangrijkste voordelen van tandheelkundige implantaten is dat ze de omringende tanden minder belasten en tegelijkertijd de botstructuur en de gezondheid van het tandvlees bevorderen. Over het algemeen kan een tandheelkundig implantaat van hoge kwaliteit een leven lang meegaan.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️