Cleveland Clinic Abu Dhabi

Cleveland Clinic Abu Dhabi Kliniek Abu Dhabi 1

Cleveland Clinic Abu Dhabi is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg en cosmetische chirurgie. Deze in 2015 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek is gevestigd in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Cleveland Clinic Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

De Cleveland Clinic is een unieke en ongeëvenaarde uitbreiding van het in de VS gevestigde Cleveland Clinic-zorgmodel, speciaal ontworpen om te voldoen aan een reeks complexe en kritieke zorgbehoeften die uniek zijn voor de bevolking van Abu Dhabi. Cleveland Clinic Abu Dhabi heeft vijf topcentra op het gebied van hart- en vaatziekten, neurologie, spijsvertering, ogen en luchtwegen en kritieke zorg.

Andere instituten zijn chirurgische subspecialismen, medische subspecialismen, spoedeisende geneeskunde, anesthesiologie, pathologie en laboratoriumgeneeskunde, beeldvorming en kwaliteit en patiëntveiligheid. De kliniek heeft 55 medische en chirurgische specialisten, ultramoderne apparatuur en servicenormen van wereldklasse. Het ziekenhuis heeft 364 bedden, verdeeld over vijf klinische verdiepingen, drie diagnostische en behandelingsniveaus en 13 verdiepingen met intensive care en acute opname-eenheden.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Bottransplantatie
Tandheelkundige brug
Tandheelkundige controle
Kronen
Implantaten
Tandarts consultatie
Tandarts
Inlays / Inlays prothese
Wortelkanaalbehandeling
Wortel schaven
Sinus transplantatie
Gebitsreiniging
Tanden bleken
Tandextractie
Tandvulling
Facings
Verstandskiezen trekken

Cosmetische chirurgie
Brachioplastie
Lichaamslift
Braziliaanse facelift
Borstimplantaten
Borstlift
Borstreconstructie
Borstverkleining
Wenkbrauwlift
Bilimplantaten
Huid opvullen
Cervico-faciale lift
Liposuctie
Gynaecomastie
Halslift
Otoplastie
Consult plastische chirurgie
Rhinoplastie
Litteken behandeling
Dijbeen lift
Behandeling van spataderen
Behandeling van rimpels
Buikwandcorrectie

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Tolkdiensten
Overdracht medisch dossier
PRM-toegankelijke kamers
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Religieuze voorzieningen
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Abu Dhabi – Land: Verenigde Arabische Emiraten – Opgericht in 2015
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Engels


Beoordelingen van Cleveland Clinic Abu Dhabi

Jowaher jassim
Jowaher jassim
14:40 18 Mar 24
Slechtste ervaring ooit Ik ben geopereerd, maar de verpleegsters komen niet langs om me te controleren + als ik bel negeren ze ons ik kwam hier omdat ik dacht dat ze goed voor me zouden zorgen, maar ze stopten je gewoon in een kamer en negeerde jou en de eerste verpleegster. Ze deed haar werk alsof iemand haar dwong, dus ik vroeg om mij om te kleden. als ik de operatie in een ander ziekenhuis zou doen, weet ik zeker dat ik veel betere zorg krijg dan dit! Zo teleurgesteld kwamen ze het logeerbed verschonen toen ik de kamer bereikte en de verpleegster dacht niet dat ik nu klaar ben met de operatie. Ze verplaatste het bed nauwelijks, de tv gaat vanzelf open en dicht, het enige wat goed is hier zijn de artsen anders dan niets
Azhar A
Azhar A
20:46 05 Mar 24
Laat uw ouderen alstublieft niet binnen op de ICU van dit ziekenhuis. Ze zullen niet levend naar buiten komen. Het gaat bergafwaarts met dit ziekenhuis. Als het moet, zal ik de hoofdziekenhuiscampus in Ohio bereiken, terwijl de toestand van mijn moeder steeds erger werd en stierf op deze intensive care. God is mij voldoende, en Hij is de beste beslisser in jouLaat uw ouderen alstublieft niet naar de intensive care van dit ziekenhuis gaan en een proefveld worden en niet naar u terugkeren. Artsen op de intensive care zijn mislukte artsen. En elke dag wordt dit ziekenhuis slechter met zijn doktoren en verpleegsters, en als het moet, zal ik vertellen wat er met het moederziekenhuis in Ohio is gebeurd en wat er met mijn moeder is gebeurd, wier toestand verslechterde en zij stierf vanwege hun procedures.
Furious Zaniest
Furious Zaniest
22:59 04 Feb 24
Persoonlijk vind ik dat dit ziekenhuis in het hart van Abu Dhabi hard nodig was.Allemaal ervaren artsen op elk gebied. Noem maar een ziekte, ze hebben een specialist op elk gebied.Service is boven waardering.Beveiliging is top. Ook als de familie van de patiënt tijdens het bezoekuur naar de patiënt komt. Ze hebben nog steeds Emirates nodig van de persoon die de patiënt gaat bezoeken. Je moet ook je relatie laten zien. Na alle bevestiging printen ze het ticket uit en geven het aan u. En dat is nog niet genoeg: u moet dat kaartje aan de volgende beveiliging laten zien voordat u het bezoekersgebied betreedt.Ook de wachthal is ruim. Hygiëne op zijn best. Zeker aan te raden aan anderen.
Fatma Al hosani
Fatma Al hosani
12:24 24 Jan 24
Mashallah, het ziekenhuis is georganiseerd en mooi, de diensten zijn geweldig, en onze ervaring daar is meer dan geweldig.
Tragic Character
Tragic Character
04:53 02 Jan 24
Ik ben bevooroordeeld omdat CCAD de reden is dat ik in Abu Dhabi woon, maar eerlijk gezegd is dit de beste gezondheidszorg die onze familie ooit heeft gekregen (en we hebben eerder in de buurt gewoond en GROTE en beroemde ziekenhuissystemen gebruikt). Dus ik laat het hierbij en de waarschuwing dat gezondheidszorg complex is en iedereen voor zichzelf moet opkomen – geneeskunde is veel meer een kunst dan mensen zich realiseren. Geen enkel lichaam is hetzelfde en er bestaat niet zoiets als normaal, dus wees volledig en voorbereid als u met een zorgverlener praat en besef dat elke ervaring met elke patiënt ook voor hen nieuw is. Opmerkingen over CCAD…. Ze doen niet veel gynaecologische zorg en doen GEEN kindergeneeskunde (alleen kinderen ouder dan 15 jaar voor alle specialismen behalve bepaalde). Het laboratorium en de apotheek zijn 's ochtends het gemakkelijkst om te onderhandelen. Ze hebben genoeg goede eetgelegenheden voor bezoekers (de salades van Market Cafe en Cafe Nero zijn hoogtepunten). Het Kankercentrum is een prachtige, rustige ruimte met ongelooflijk aardig personeel (ik kijk naar de verpleegsters op de tweede verdieping en Melissa!). Infuuskamers (voor meer dan alleen chemo) zijn privé met 1 of 2 stoelen voor steungevers; gedeelde badkamers meestal. Het Kankercentrum beschikt ook over een eigen apotheek, laboratorium en afdeling radiologie.
yousif alsuwaidi
yousif alsuwaidi
12:42 23 Dec 23
Moge de vrede, zegeningen en barmhartigheid van God met u zijnIk betuig mijn dank en waardering aan alle medewerkers van het Cleveland Hospital, inclusief het receptiepersoneel en de medische staf van de Nation Surgery Clinic, die mijn operatie hebben uitgevoerd, en voor hun interesse en bekwaamheid, en ik bedank vooral Dr. Hadi Al-Radaida en de anesthesioloog. Ik wil u ook bedanken voor het bieden van comfort, goede behandeling en algemene netheid. En voor de verfijning in gastvrijheid door de medewerkers van de hypnoseafdeling na de operatie.Ik dank ook de ziekenhuisadministratie voor het systeem en de snelheid van uw procedures en voor het op uitstekende wijze verlenen van de diensten en behoeften van de patiënt.Mijn man bedankt u ook voor het beschikbaar stellen van gebedsplaatsen, vooral het vrijdaggebed.Moge God u succes schenken in wat het beste is om mensen te dienen, en moge God u goed belonen.O God, breid zegeningen, veiligheid en veiligheid uit naar de Verenigde Arabische Emiraten.
Manigandan Sekar
Manigandan Sekar
06:41 15 Dec 23
De ziekenhuisinfrastructuur is goed, maar het is erg moeilijk om naar de betreffende afdelingen te navigeren en de wachttijd is hoog, ook al boeken we afspraken, maar dat is begrijpelijk. De organisatie van de primaire sectie kan worden verbeterd, er blijft zoveel ruimte over en er zijn beperkte zitplaatsen voor patiënten
Rana Kobinski
Rana Kobinski
06:15 21 Oct 23
Goedemiddag,Ik wilde mijn frustratie uiten over de recente ervaringen met betrekking tot het annuleren van afspraken en de communicatie. Het is behoorlijk teleurstellend dat mijn afspraken meerdere keren zijn geannuleerd.Patiënten, zoals ikzelf, zijn afhankelijk van betrouwbare en stipte zorg omdat ik werkverplichtingen heb waarbij ik afspraken vooraf moet plannen. Wat vooral zorgwekkend is, is dat wanneer de kliniek mijn afspraak verzet, ze slechts één poging doen om mij op de hoogte te stellen, zonder verdere moeite om contact op te nemen. Dit gebrek aan follow-upcommunicatie kan ontmoedigend zijn en duidt op een gebrek aan zorg voor het welzijn van de patiënt.In plaats van moeite te doen om mijn afspraak zo snel mogelijk te verzetten, heeft de kliniek ervoor gekozen om deze drie maanden uit te stellen. Ik moest mijn vriend sturen om een ​​eerdere afspraak te krijgen.Ik kijk uit naar een betrouwbaardere en consistentere service in de toekomst.
Hamza Mohamed
Hamza Mohamed
15:52 16 Sep 23
Topzorg en geweldige service. Ik was zo verbaasd over de faciliteiten en netheid. Bedankt Dr. John Rodriguez, de rest van het medische team en de cateringdiensten
Abhishek Singh
Abhishek Singh
02:38 22 Aug 23
Cleveland Clinic Abu Dhabi is een ziekenhuis van wereldklasse dat een breed scala aan medische diensten biedt. Het is een joint venture tussen Cleveland Clinic, een van de toonaangevende ziekenhuizen in de Verenigde Staten, en Mubadala Development Company, een investeringsmaatschappij in Abu Dhabi die eigendom is van de overheid. Het ziekenhuis werd in 2015 geopend en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze medische centra in de VAE.Het ziekenhuis beschikt over een team van zeer bekwame en ervaren artsen en verpleegkundigen die zich inzetten om hun patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder:Hart- en vaatzorgKanker zorgNeurowetenschappenOrthopedieSpijsvertering gezondheidOog zorgAdemhalingszorgGezondheid van vrouwenGezondheid van kinderenTransplantatieHet ziekenhuis is ook uitgerust met ultramoderne faciliteiten, waaronder:Een ziekenhuis met 364 beddenEen intensive care-afdeling met 12 beddenEen hartzorgafdeling met 10 beddenEen neonatale intensive care-afdeling met 6 beddenEen 24-uurs spoedeisende hulpafdelingEen diagnostisch beeldvormingscentrumEen chirurgisch centrumHet ziekenhuis wordt geprezen om zijn hoge kwaliteit van zorg, zijn inzet voor patiëntveiligheid en zijn gebruik van innovatieve technologieën. Het is door verschillende onafhankelijke organisaties gerangschikt als een van de beste ziekenhuizen ter wereld.Over het algemeen zou ik Cleveland Clinic Abu Dhabi ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar medische zorg van hoge kwaliteit. Het is een ziekenhuis van wereldklasse met een team van toegewijde professionals die zich inzetten om hun patiënten de best mogelijke zorg te bieden.Hier zijn enkele voor- en nadelen van Cleveland Clinic Abu Dhabi:Pluspunten:Hoge kwaliteit van zorgErvaren en toegewijd personeelState-of-the-art faciliteitenToewijding aan patiëntveiligheidGebruik van innovatieve technologieënNadelen:Kan duur zijnLange wachttijden voor afsprakenSommige procedures worden mogelijk niet gedekt door de verzekeringOver het algemeen zou ik dit ziekenhuis ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar medische zorg van hoge kwaliteit in Abu Dhabi.
Thekra Faraj
Thekra Faraj
18:14 19 Jun 23
Geweldige zorginstelling met geweldige doktoren die patiëntenzorg hun topprioriteit houden en zeer professioneel en medelevend is. Dr. Kamila op de intramurale afdeling interne geneeskunde was als een engel voor ons, ze zorgde ervoor dat mijn moeder al haar medische problemen aanpakte en zeer vriendelijke ziel ... Dr. Batool in het Vascular Institute is ook een ander goed voorbeeld van een toegewijde arts die ook gepassioneerd en medelevend is in de omgang met patiënten. Alle afdelingen die ik behandelde waren zeer professioneel, zoals dr. Maguy chiha endocrinoloog en dr. Ali Wahla longarts.Nogmaals bedankt aan alle zorgverleners die er zijn 🙏
Shawa5y
Shawa5y
15:59 17 Jun 23
Ik kwam op bezoek bij mijn tante, ze had een operatie, de kamers waren mooiHet proces voor bezoekers nam wat tijd in beslag, wachtend in de rij of er een snellere of gemakkelijkere manier was om toegang te krijgenEr was parkeergelegenheid beschikbaar, het was geen probleem om een ​​parkeerplaats te vinden, ook al gingen we in het weekend, de kliniek was over het algemeen schoon en mooi en geeft je de sfeer van een winkelcentrum, wat leuk is
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️