Alles-op-6 in Turkije

alles op 6 prijzen Turkije 1
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over all-on-6 in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Onze tips voor een succesvolle all-on-6 in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over all-on-6 in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van All-on-6 in Turkije

De gemiddelde kosten van een All-on-6 in Turkije zijn €4.900. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2450 tot €7000.

ProcedureKosten Turkije
All-on-6 4900 €

Wat is All-on-6?

All-on-6 implantaten in Turkije maken gebruik van 6 tandheelkundige implantaten om een kaak compleet met vervangende tanden voor het bovenste of onderste gedeelte te ondersteunen. Er wordt gebruik gemaakt van 4 implantaten aan de voorkant van uw kaak en 2 implantaten, die schuin geplaatst worden, aan de achterkant voor maximale ondersteuning.

Zie ook: Tandheelkundige chirurgie in Turkije

Deze techniek is speciaal ontworpen om minimale invasiviteit, maximale effectiviteit en de best mogelijke resultaten te garanderen voor mensen die volledig nieuwe tanden nodig hebben. All-on-6 tandheelkundige implantaten in Turkije zijn niet alleen een oplossing voor rottende tanden, u kunt er ook baat bij hebben als u lijdt aan zure reflux of tandverlies als gevolg van een trauma.

All-on-6 tandheelkundige implantaten in Turkije werken niet alleen als echte tanden, ze zien er ook zo uit. Ze zitten stevig vast om schudden of verwijderen te voorkomen, en ze geven u een natuurlijke lach en stem.

Door de veilige bevestiging van de implantaten en het ontbreken van lijm, kunt u met de All-on-6 procedure uw tanden precies zo behandelen alsof ze natuurlijk zijn.

De All-on-6 procedure in Turkije is snel en minimaal invasief. Het duurt ongeveer 2 uur per kaak en heeft een zeer korte hersteltijd. Dus na uw eenmalige operatie bent u klaar om naar buiten te gaan en uw volledig functionele tanden te gebruiken!

Omdat er maar een paar implantaten nodig zijn, kunt u vaak de aanvullende bottransplantatieprocedures vermijden die typisch zijn voor andere technieken. Het gebruik van implantaten stabiliseert het bot en maakt het sterker.

De nieuwe All-on-6 tandimplantaattechniek in Turkije maakt het mogelijk om een hele tandboog in minder dan een dag te vervangen! Deze techniek geeft een bevredigender resultaat dan traditionele tandprothesen of uitneembare prothesen op implantaten, en biedt een langetermijnoplossing voor het probleem van ontbrekende tanden.

Hoewel tandheelkundige implantaten vaak worden gebruikt om afzonderlijke tanden te vervangen, kunnen ze ook worden gebruikt om een nieuw of bestaand kunstgebit te verankeren.

Dragers van een conventioneel kunstgebit hebben regelmatig last van geïrriteerd tandvlees en kunnen moeite hebben met eten en spreken door de instabiliteit van het uitneembare kunstgebit. Deze problemen kunnen verergeren als er al lange tijd tanden ontbreken door de natuurlijke degeneratie van het onderkaakbot.

Tandheelkundige implantaatprocedures in Turkije zijn gebaseerd op 6 tandheelkundige implantaten die gericht worden geplaatst om het kunstgebit stevig op zijn plaats te houden

All-on-6 is een tandvervangingssysteem waarbij “alle” tanden in de boven- of onderkaak worden vervangen door een brug die wordt ondersteund door “6” tandheelkundige implantaten.

De implantaten worden in het kaakbot geplaatst en integreren uiteindelijk met het bot in een proces dat osseo-integratie wordt genoemd. Zodra dit is gebeurd, biedt het implantaat een sterke, stevige ondersteuning voor uw Turkse tandarts om een enkele kroon of meerdere tanden in een brug te plaatsen.

Voordelen van All-on-6™ implantaten

  • Snelle hersteltijd
  • Herstel van het vermogen om alle soorten voedsel te eten
  • Geen uitneembare hulpmiddelen nodig
  • Geen bottransplantatie nodig
  • Eenvoudig behandelschema voor residentie
  • Biedt resultaten op lange termijn
  • Verhoogt het zelfvertrouwen
  • Een nieuwe lach in één dag

Door orale implantaten te gebruiken om afzonderlijke tanden in een vroeg stadium te vervangen, kan het botverlies worden voorkomen dat van nature optreedt wanneer het bot in de onderkaak niet meer door tanden wordt gestimuleerd. Maar wat gebeurt er precies als er al botverlies is opgetreden?

Lees ook: All-on-4 behandeling in Turkije

In sommige gevallen zijn voor standaard orale implantaten bottransplantaten nodig voordat ze geïmplanteerd kunnen worden. Maar omdat bij All-on-6™ procedures slechts zes implantaten worden gebruikt om uw kunstgebit te verankeren, kan de arts de gebieden met het meeste bot gebruiken.

Bij gebruik van de All-on-6 methode in Turkije is bottransplantatie zelden nodig. En omdat de implantaten nu het bot in de mond prikkelen, bevorderen ze het botbehoud op de plaats waar ze geplaatst worden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️