Asya Hospital

Asya Hospital Istanbul kliniek 1

Asya Hospital is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en haarimplantatie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1993 en bevindt zich in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Asya Hospital, Istanbul, Turkije

Het Asya Hospital heeft 40 patiëntenkamers, 10 intensive care afdelingen voor volwassenen en in totaal 75 bedden, en 35 kamers voor pasgeborenen. Het ziekenhuis blijft een pionier op het gebied van hoogwaardige gezondheidszorg in Istanbul.

Het ziekenhuis biedt een breed scala aan behandelingen en procedures, waaronder algemene chirurgie, verloskunde en gynaecologie, kindergeneeskunde en geneeskunde, interne geneeskunde, plastische en reconstructieve chirurgie, dermatologie, orthopedie, oogziekten, otolaryngologie, neurologie, urologie, cardiologie, tandheelkunde en nog veel meer.

Asya Hospital is voortdurend bezig met het verbeteren van zijn gezondheidszorg om zijn patiënten de beste diensten tegen betaalbare kosten te kunnen bieden en streeft ernaar een toonaangevende zorgverlener te worden.

Het ziekenhuis heeft een professioneel en vriendelijk team, ultramoderne technologie, moderne operatiekamers en intensive care, internationaal erkende laboratoria en patiëntgerichte diensten. Hun visie is om uitstekende medische diensten aan de gemeenschap te leveren en ze zetten zich in voor klanttevredenheid.

Met artsen die echt om mensen geven en ervaren medische professionals in een breed scala aan specialismen, kan het ziekenhuis helpen bij het vinden van oplossingen voor alle medische problemen en nauwkeurige resultaten leveren. Ze hechten veel belang aan ethiek en regels, kwaliteit van de gezondheidszorg, patiënttevredenheid en veiligheid.

Het Aysa Ziekenhuis ligt op slechts 36 minuten van de luchthaven van Istanbul en is dus heel gemakkelijk te bereiken. Er zijn ook verschillende toeristische attracties rondom het ziekenhuis. Medische toeristen kunnen een bezoek brengen aan de middeleeuwse stenen toren die bekend staat als de Galata toren, de schoonheid van de Hagia Sophia bewonderen en de Blauwe Moskee bekijken, een historische moskee gemaakt van blauwe tegels.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Verlaging van de haarlijn
Creatie van dubbele oogleden
Braziliaanse facelift
Borstvergroting
Borstlift
Borstverkleining
Cervico-faciale lift
Liposuctie
Rhinoplastie
Otoplastiek
Buikwandcorrectie

Haarimplantatie
Haartransplantatie

Asya Hospital biedt u :

Cafetaria
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Ziektekostenverzekering
Internationale kranten
Tolkdiensten
Wasservice
Toeristische gids
Taxi reserveringen
Overdracht medisch dossier
Medische reisverzekering
PRM-toegankelijke kamers
Parkeren
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Verbouwing
Religieuze voorzieningen
Restaurant
Kluis op de kamer
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV in kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 1993
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Frans, Duits, Turks


Beoordelingen van Asya Hospital

Dark Ram
Dark Ram
09:41 08 Nov 23
Ik kwam naar het ziekenhuis voor een maagoperatie. Opr. DR. Ik was betrokken bij een operatie uitgevoerd door de heer Umut Fırat, waardoor ik anders was dan andere artsen. Het feit dat de vrienden om mij heen verschillende artsen bezochten en hun verklaringen, maakte mij bang. Maar opr. DR. Meneer Umut nam alle angstige gedachten uit mijn hoofd volledig weg. Bovendien is er zo'n geweldig team! Mevrouw Sinem steunde me elke seconde van begin tot eind, zonder me een stuk papier te geven en te zeggen dat ik hier of daar heen moest gaan. Een speciaal dankje aan hem! Graag wil ik mijn dank uitspreken aan de heer Diëtist Ferdi, die ons met heel ons hart heeft gesteund 🙏 Verantwoordelijk voor onze verdieping; *De heer Fehmi, mevrouw Habibe, mevrouw Ceren, mevrouw Serpil en mevrouw Meryem. 5. Ik wil graag de hoofdverpleegkundige en verpleegkundigen bedanken die de vloer mooi hebben gemaakt. Ze controleerden mijn bloeddruk 's nachts zonder me te storen, namen bloed af, hun handen zijn zo licht 🙂 Ik heb er nooit spijt van gehad, ze hebben me op alle mogelijke manieren gesteund. Wat ziekenhuiskamers betreft, zijn de tv’s smart tv’s. De bedden zijn zeer comfortabel. Begeleidingsmaaltijden zijn volgens mijn vrouw erg lekker. Toiletten zijn modern en schoon. Er is warm water en alles. Ik wil nogmaals iedereen bedanken die verantwoordelijk is voor de 5e verdieping. Turkije heeft artsen, verpleegsters en verpleegsters zoals jij nodig. 💚🙏 Tot ziens!
Aysun Gencturk
Aysun Gencturk
10:58 16 Feb 24
Uw one-stop-shop voor vriendelijke en attente service. Plastische chirurgie dr. Ik wil graag Emre Özbey en Celal Yıldırım en het hele operatieteam bedanken, evenals marketingmanager Aygül Başer, verpleegster Fehmi op de 5e verdieping en alle andere medewerkers.
Selma Hazer
Selma Hazer
14:35 10 Jan 24
We zijn 1 maand geleden begonnen met communiceren met Geachte heer Hamit nadat we advertenties op sociale media waren tegengekomen. Hij stelde mij gerust door heel mooie en gedetailleerde uitleg te geven op al mijn vragen zonder dat ik me ging vervelen. Dankzij zijn beleefde en begripvolle houding dacht ik het juiste adres te hebben gevonden. Ik wilde een afspraak maken met onze leraar Dr. Emre Özbey. Nadat ik de procedures had gezien die hij uitvoerde, zei ik ja, ik kom zeker. Onze lieve leraar, de heer Emre, en de operatieverpleegkundige, de heer Cemal, waren zeer attent voor en na de operatie. Ik wil vooral de heer Cemal bedanken. Ik heb niets te zeggen tegen mijn lieve dokter, ik ben heel blij. Ik ben blij dat ik het zei.Hoewel ik na de operatie geen begeleider had, lieten mevrouw Şeyma en mevrouw Maygül mij dit helemaal niet voelen. De volgende dag WIL IK FEHMİ VERPLEEGSTER ZEGGEN, MIJN BROER. Hij zorgde voor mij met al zijn vaderlijke liefde. Nazim had er ook veel last van dat hij te horen kreeg dat ik pijn had. Hij deed zijn werk geduldig, zonder te mokken, en hij zal zijn contributie niet ontvangen.Ook onze verpleegsters Ecrin en Ceren waren heel lief en aardig. En ik kan niet anders dan zeggen dat ze zo mooi zijn. Ik kan mevrouw Habibe en mevrouw Yeliz nooit buiten beschouwing laten. Hun rechten worden inderdaad niet betaald. Ik heb het geluk dat ik op de 5e verdieping slaap. Als team hebben ze mij nooit eenzaam laten voelen.Ik vertrouwde en kwam. Ik ben blij dat ik kwam. Er zijn te veel ziekenhuizen, te veel artsen, en je vraagt ​​je af waar je op kunt vertrouwen. Maar als je mijn reactie leest, ben je op de juiste plek❤️
Ali Yılmaz
Ali Yılmaz
08:05 23 Oct 23
Ik wil de verpleegkundigen op de 2e verdieping bedanken voor hun bijdrage aan mijn herstel na mijn recente operatie. Ik wil mevrouw Kübra en haar team, de hoofdverpleegkundigen op de 2e verdieping, bedanken.
Nurettin
Nurettin
08:56 20 Oct 23
Ik heb mijn maagoperatie in dit ziekenhuis ondergaan. Ik was zeer tevreden over de pre- en postoperatieve opvolging. Er waren gelukkig geen complicaties. In 5 maanden tijd ben ik op een gezonde manier 90 kg afgevallen van 130 kg. Ik raad het ziekenhuis aan iedereen aan
sonay sonya
sonay sonya
07:08 18 Oct 23
In het ziekenhuis waar ik een inwendig onderzoek had aangevraagd, waren de kennis en apparatuur van Ergün Bey, zijn interesse en de positieve resultaten van zijn behandelingen zeer succesvol, en dankzij hem kreeg ik mijn gezondheid terug. Ik wil graag de vloerverpleegkundigen, de secretaresse en het schoonmaakpersoneel bedanken die gedurende mijn verblijf voor mij hebben gezorgd. Zij werden mijn energiebron. Veel succes Aziatisch Ziekenhuis 👏👏👏
HATİCE YILDIZ
HATİCE YILDIZ
06:54 07 May 24
Mijn moeder werd in dit ziekenhuis geopereerd en we waren zeer tevreden.Aan elke behoefte werd voldaan, of het nu om artsen, aandacht of schoonmaak ging, en geen van onze verzoeken werd afgewezen. Ik wil graag al het personeel bedanken.
Kübra Emre
Kübra Emre
14:34 21 Jul 23
Ik heb precies 3 maanden geleden een gastric sleeve-operatie ondergaan, meneer Cenan. Natuurlijk wil ik mijn diëtist Ferdi Öztürk bedanken, die dit proces op de voet met mij heeft gevolgd zonder zich te vervelen 💜 tijdens dit proces beantwoordt hij elke vraag die ik stel oprecht, met veel geduld en verklarende aandacht, en besteedt hij veel aandacht aan elk detail. Als er een woord boven perfect staat, verdient Ferdi Bey het zeker 🙏🏼Als er vrienden zijn die een operatie overwegen, kun je Asya Hospital Cenan Bey en Ferdi Öztürk echt blindelings vertrouwen.
Kristiaan VA
Kristiaan VA
14:49 30 Nov 22
Vriendelijk personeel, professioneel.Heel attent.Hospitaal is wel aan renovatie toe.Het 5de verdiep is al top.
Ceylan Erzincanlı
Ceylan Erzincanlı
05:51 23 May 24
Ik kwam voor een neuscorrectie, ik werd zaterdag geopereerd, de naam van onze dokter is Hüseyif Yusif, ik ben erg blij met hem, ik dank hem heel erg, ons proces verliep goed, zodra ik het ziekenhuis binnenkwam, ontmoette ik 2 adviseurs , ze zijn erg chagrijnig, ze hebben het koud, we werken in het ziekenhuis, maar we behandelen niemand zo. De verpleegsters waren ook heel zorgzaam en lief, ik bedank hen ook.
Osman Topuz
Osman Topuz
06:34 03 Apr 24
Het is het slechtste ziekenhuis dat je ooit in je leven hebt gezien. Het is natuurlijk niet duidelijk wie er in en uit gaat in de ruimte die ze gebruiken als intensive care voor de afdeling neonatale zorg. Er zijn geen handschoenen, desinfectie of beschermende kleding, zelfs niet handen wassen. De vloeren zijn smerig. Het is niet nodig om uit te leggen hoe groot het gevaar is voor kinderen die risico lopen op infectie. Moge God ze niet nog een keer in de steek laten. naar ziekenhuizen als deze
Guler Nezirler
Guler Nezirler
20:55 04 Apr 24
Ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik ben een manager. Service is erg belangrijk in een vijfsterrenhotel. Ze stuurden ons van de capa. We kwamen met de baby, de procedures begonnen bij de ingang, de procedures waren voltooid, we gingen naar de intensive care op de 4e verdieping, we zaten in de problemen. De deur van de intensive care ging open, je baby was binnen, de deur ging open, het schoonmaakkarretje stond in de deur, vol met vuil water, het bleef daar urenlang staan, toen het schoonmaken klaar was, werd dat dweilkarretje naar het schoonmaakkantoor gebracht van het ziekenhuis verliet de verpleegster de intensive care, droeg een spijkerjasje, ging naar buiten en ging weer naar binnen, zo, bij de deuringang, we zien alles, daarna brachten ze het naar binnen. Ze openden een intraveneuze lijn in zijn hand om onze patiënt te zien. De capa zit erg strak. Kun je hem wat losser maken? We hebben hem gevraagd hem te openen. De baby heeft geen handschoenen in de glazen kom. Ze hebben hem opengemaakt. Nog een schok. Geen van de verpleegsters die binnen werken, heeft handschoenen "Er is geen muts of schoenovertrekken. We hebben de kamer verlaten. Er stond een knuppel voor de deur. Op de verpleegafdeling stond een vuilnisbak voor de deur. Er is geen plaats voor. Die is kapot." Ik doe je handen pijn. Je handen worden vuil. Laten we dat doorgeven. Hoeveel uur heeft het wasgoed in de verzamelde zak voor de lift gezeten? Laat het staan. Het afval is in de zak verzameld. Hoeveel uur heeft het geduurd? voor de lift blijven? Recht tegenover de intensive care ligt de operatiekamer. Er is nog één doos voor hoeveel uur. Laten we daar voorbij gaan. Er staat een waterdispenser in dezelfde gang ernaast. Je drankje is vies Het is een goed idee om de glazen weg te gooien. Oké, de vuilnisemmer is in de buurt. Zet hem iets verder weg. Daar drinken mensen water. Brandblussers staan ​​in de gang. Ik ben daar weggegaan vanwege het stof. Ik loop naar beneden. de trap. Verwijder de ongebruikte dispenser op de trap. Heeft u magazijnen? Ik ging naar het toilet om mijn handen te wassen. Op de toiletmuur vol servetten plakte de patiënt de lijm op zijn handen. Ik heb nog meer te schrijven "Ik ben nerveus. De PR-toespraak die volgde is een ramp. Hoe kun je mij overtuigen? Ik vertel je dit na al deze gebeurtenissen. Hij vertelt me ​​andere dingen. Nu zijn er foto's, de verpleegster heeft geen handschoenen. haar haar is gezond, geen muts, geen overschoenen aan haar voeten, brandblussers in de gang. Ik kan niet boos op ze zijn vanwege het stof, ik kom in opstand tegen je manager daar die je dit niet heeft geleerd, ik' Ik stuur deze foto's naar het ministerie van Volksgezondheid, we hebben al gebeld, je hebt daar nieuws, nu ga ik ze ook op het gras gooien, laat de minister van Volksgezondheid ze zien, laat ze komen en deze onhygiënische ziekenhuizen inspecteren, ik denk dat de menselijke gezondheid zo goedkoop is, er is meer. Trouwens, ik ben het schrijven beu, ik heb foto's van ze allemaal, ze zijn opgenomen, natuurlijk, we moeten plaats maken voor de jongeren, het zijn allemaal jonge mensen Ik werk daar, maar ze vatten deze baan allemaal licht op, hoe kan ik ze vertrouwen? Nu, na alles wat ik heb gezien, zijn er foto's van de verpleegsters, ik heb ze niet gepost, er zijn meer foto's.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️