Imf Fertilidad Barcelona

IMF fertilidad barcelona 1

IMF Fertilidad Barcelona is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze in 1984 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Barcelona, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

IMF Fertilidad, Barcelona, Spanje 🥇

De kliniek is gespecialiseerd in voortplantingsgeneeskunde. De kliniek werd opgericht door de wereldberoemde arts Frederico Galera, die beroemd werd door zijn betrokkenheid bij de eerste IVF-zwangerschap in Barcelona in 1985.

Daarna nam hij deel aan de eerste IVF-zwangerschap met behulp van ingevroren embryo’s en de eerste zwangerschap door intracytoplasmatische sperma-injectie in Barcelona. De MFI-kliniek heeft meer dan 10.000 baby’s op de wereld helpen zetten. Het personeel bestaat uit specialisten in anesthesie en embryologie, en ervaren professionele verpleegkundigen en receptionisten.

Al het personeel wordt regelmatig getraind en bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie, procedures en medische vooruitgang. Hun filosofie is om uitmuntendheid te bereiken door als een team te werken, de nodige tijd aan elke patiënt te besteden en kwaliteit boven kwantiteit te stellen. De overgrote meerderheid van de patiënten is zeer tevreden over het niveau van professionaliteit en de emotionele steun die zij ontvangen tijdens het hele proces voor en na behandelingen en procedures.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Embryoscoop
Kunstmatige inseminatie
Invriezen van eicellen
IVF – In-vitrofertilisatie
ROPA methode
Embryo invriezen
IVF-consultatie

Diensten

Luchthaventransfer
Verblijf familie
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotelreserveringen
Tolkdiensten
Overdracht medisch dossier
Medische reisverzekering
Internetconsultatie
Apotheek
Telefoon op de kamer


Stad: Barcelona – Land: Spanje – Opgericht in 1984
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans


Beoordelingen van IMF Fertilidad Barcelona

Jessica Navalon Albert
Jessica Navalon Albert
08:46 27 Jul 23
Geweldig team! Ze zijn erg professioneel. Zeer tevreden over de behandeling en het resultaat.
joc goncalves
joc goncalves
19:42 15 Sep 22
Nadat ik op 28-jarige leeftijd de diagnose vroege menopauze kreeg en na 12 jaar proberen moeder te zijn, twee jaar verloor en uiteindelijk de diagnose trombofilie kreeg, kwam ik naar de IMF-kliniek in Barcelona en dr. Xavier Garcia Parra nam mijn zaak aan om te helpen ik realiseer mijn droom Dankzij uw professionaliteit houd ik vandaag mijn mooie zoon in mijn armen.Dr. Garcia Parra en het IMF Barcelona-team, vooral Eva, Rosario en de embryoloog, steunden me vanaf de eerste dag dat ik contact opnam met de kliniek. Het team verduidelijkte altijd mijn twijfels en vereisten, vooral gezien het feit dat ik in een ander land woon.Ik ben IMF Barcelona enorm dankbaar en woorden schieten tekort om u te bedanken voor uw hulp bij het waarmaken van mijn droom.Bedankt!!!!!
Jes Jg
Jes Jg
09:36 09 Mar 22
Ieder vertelt zijn ervaring, ik dacht dat ik met de goede recensies ook blij zou zijn. Mijn geval van een vals negatief toen ik zwanger was, en bovendien heb ik voor de tweede keer vooruit betaald dat ze je geld niet terugbetalen. En het sterkst dat ze aan mij twijfelden dat deze zwangerschap niet uit de kliniek kwam werd door 2 verschillende ziekenhuizen bevestigd dat het wel zo was. meer wil ik er niet over zeggen maar we maken allemaal fouten maar de schaamte die in bepaalde dingen niet herkend wordt kom ik natuurlijk niet meer terug
tania ordaz
tania ordaz
20:06 13 Sep 22
Ik had een afspraak voor morgen en ze hebben de afspraak binnen 24 uur afgezegd. voor. Ik had al persoonlijke uren op het werk. Ze proberen mij ervan te overtuigen om van dokter te veranderen. Zeer slechte organisatie, ze hebben me al afgeschrikt, dus ik heb geannuleerd. Zeer slechte organisatie en management. Vreselijke klantenservice. 0 vertrouwen verzenden. Als ze al zo beginnen, wil ik me de rest niet voorstellen.
Raquel Frías
Raquel Frías
09:41 06 Jun 23
Ik heb een behandeling bij hen gehad die negatief uitkwam, ik vroeg hen om de embryo's die ik nog had om ze naar de sociale zekerheid te brengen en ze vroegen me € 250 alleen voor het uit hun kliniek halen, voor managementdoeleinden, aangezien het hun bedrijfsbeleid, dit komt niet voor in een schatting of toestemming, dus het is niet legaal. Ik ben al begonnen met de juridische procedures zodat ze teruggeven wat van mij is. Ik plaats het hier zodat hetzelfde niet met een andere persoon gebeurt, aangezien dit proces zelf erg moeilijk voor ons is om deze dingen te moeten verdragen.
See All Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️