Neklift in Turkije

prijsverhoging cou1 2
Geschreven door Laura

De halslift is een ultramoderne behandeling in Turkije in Istanbul die de nek er 10 jaar jonger kan laten uitzien.

BesteKlinieken.com biedt informatie over neklifts in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een neklift in Turkije

De gemiddelde kosten van een neklift in Turkije in Istanbul zijn €2.450. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.900 euro.

ProcedureKosten Turkije
Halslift2450 €

Wat is een neklift?

Plastische chirurgie is erg populair in Turkije, en het aantal mannelijke en vrouwelijke patiënten neemt elk jaar toe. Internationale patiënten kiezen vaak voor Istanbul voor cosmetische plastische chirurgie, vanwege de hoge kwalificaties van de Turkse plastisch chirurgen.

Het grote plaatje

Met de jaren neemt de productie van hyaluronzuur door het lichaam af, zodat de ophoping ervan in de cellen en de intercellulaire ruimte niet meer zo intens is als in de puberteit. Het resultaat is een verlies van kostbaar vocht en de huid verliest haar elasticiteit.

Zonder speciale zorg of behandeling gaat de gezonde huid van de hals na verloop van tijd rimpelen en verslappen, wat het algehele uiterlijk aanzienlijk aantast.

Er bestaat een effectieve vorm van plastische chirurgie voor dit lichaamsdeel, de halslift. De halslift in Turkije is al enkele jaren een toonaangevende plastische chirurgische behandeling. Deze plastische chirurgie kan de nek er 10 jaar jonger doen uitzien.

Mensen beginnen na te denken over leeftijdgerelateerde plastische chirurgie en in het bijzonder over een halslift na de leeftijd van 40-45 jaar.

Er zijn veel methodes om de nekliftprocedure in Turkije uit te voeren. Voor elke persoon wordt de keuze voor een halslift individueel gemaakt, rekening houdend met leeftijd, individuele kenmerken en persoonlijke voorkeuren.

Een neklift wordt meestal uitgevoerd in combinatie met een facelift, maar een neklift alleen kan een compleet verjongingseffect bereiken. Daarnaast kan een voorhoofdslift of ooglidplastiek ook tegelijkertijd met een halslift worden uitgevoerd.

Alleen ervaren chirurgen voeren halslifts uit in Turkije, omdat er zich grote bloedvaten in het nekgebied bevinden en de bewegingen van de specialist zo voorzichtig, precies en veilig mogelijk moeten zijn. Turkse artsen zijn in staat om uitstekende resultaten te bereiken met behulp van de nieuwste hulpmiddelen en apparatuur.

Wat is het doel van een neklift?

De details van het proces hangen af van de gekozen procedure. Het wordt ook beïnvloed door de leeftijd en de mate van elasticiteit van de huid van de patiënt.

Een halsliftoperatie wordt voorgeschreven voor :

 • Diepe dwarse rimpels
 • Verslapte huid
 • Dubbele kin
 • Verminderde kin-hals hoek

Halsliftchirurgie kan niet worden uitgevoerd wanneer er sprake is van :

 • Verwondingen in het nekgebied
 • Aangeboren misvormingen van de nek
 • Oncologie
 • Diabetes mellitus
 • Acute infecties
 • Gedecompenseerde hart- en vaatziekten
 • Bloedstollingsstoornissen

Indicaties en contra-indicaties worden tijdens de voorbereidingsfase in detail met uw arts besproken.

Soorten halslift in Istanbul

 • Liposuctie van de kin en hals.

Liposuctie van de kin en hals is de eenvoudigste van de halsliftmethoden. Bij deze halslift wordt overtollig vetweefsel in het halsgebied verwijderd. Liposuctie van de kin en hals verwijdert overtollig vetweefsel zonder incisie (via zeer kleine gaatjes), waardoor deze plastische chirurgie geen littekens achterlaat.

Deze halslift is met name geschikt voor patiënten die een dubbele kin en veranderingen aan de halslijn zien die voornamelijk geassocieerd worden met een ophoping van vet in dit gebied.

Een halslift met liposuctie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. De plastisch chirurg maakt kleine gaatjes onder de kin en achter het oorlelletje. Het overtollige vetweefsel wordt losgemaakt en verwijderd met behulp van speciale fijne buisjes (canules). Liposuctie halsliften kan worden uitgevoerd als een op zichzelf staande procedure of in combinatie met andere soorten halsliften. Er zijn vrijwel geen contra-indicaties, met uitzondering van de contra-indicaties die verband houden met het gebruik van verdoving.

De revalidatieperiode na dit type halslift is minimaal. Binnen 3 dagen moet er een speciaal compressieverband worden gedragen, en kleine blauwe plekken verdwijnen na ongeveer een week, of zelfs nog sneller, als alle aanbevelingen van de arts nauwkeurig worden opgevolgd. U kunt dit proces veel gemakkelijker maken als u de door de arts aanbevolen revalidatieprocedures volgt.

 • Endoscopische neklift.

De endoscopische neklift wordt beschouwd als een van de minst traumatische vormen van plastische chirurgie voor de nek. Tijdens de endoscopische halslift maakt de chirurg kleine incisies (achter de onderrand van het oor) om bij de te corrigeren gebieden te komen.

Bij de endoscopische halslift worden banden gebruikt die de huid van de hals over de hele omtrek tegen de kin houden en stevig aandrukken. De arts bevestigt de zachte weefsels aan de banden en trekt ze vanuit het midden omhoog, waardoor een schonere halslijn ontstaat en het effect van een onderkin verdwijnt. Binnen 6 tot 12 maanden geneest de hals volledig en blijft er alleen een indrukwekkend straktrekkend effect over.

De belangrijkste voordelen van deze methode van halslifting zijn de eenvoud en betrouwbaarheid van de weefselverstrakking, de afwezigheid van zichtbare littekens en het minimale trauma.

 • Halslift met incisie onder de kin.

Deze halsliftoperatie kan zelfs oudere patiënten helpen, in gevallen waarbij de verslapte huid van de hals en kin extreem zichtbaar is. Liposuctie van de hals alleen is niet langer voldoende voor deze patiënten.

In dit geval houdt een halslift in dat de plastisch chirurg overtollige huid uit het gebied onder de kin verwijdert, de rest optilt en op een nieuwe plaats vastzet. Soms worden er incisies gemaakt zowel onder de kin als achter het oor, waar ze klein en onzichtbaar zijn. Hierdoor kan de huid niet alleen naar boven, maar ook naar de rand toe strakker worden gemaakt. Indien nodig wordt deze plastische chirurgie gecombineerd met liposuctie. Halschirurgie is geen eenvoudige methode, maar de ervaring heeft geleerd dat het zeer effectief is.

 • Platysmoplastie.

Platysmoplastie (liften van de nekspieren) is plastische chirurgie die het mogelijk maakt om de contouren en lijnen van de nek en kin volledig te herstellen. Het wordt gebruikt in de meest gecompliceerde gevallen, wanneer veranderingen niet alleen de huid en het vetweefsel, maar ook de spieren hebben aangetast.

Bij de halsspierlift worden ook overtollige huid en vet verwijderd, maar bovenal worden verzwakte spieren aangespannen, zodat patiënten jarenlang kunnen genieten van een mooi, harmonieus decolleté. Zo’n uitgebreide aanpak van halslifting is misschien wel de meest uitgebreide plastische chirurgie voor de hals.

Liposuctie van de kin en een halslift worden vaak tegelijkertijd uitgevoerd. Een allesomvattende oplossing voor het probleem geeft een uitstekend resultaat, zelfs in de moeilijkste gevallen, wanneer de spieren niet langer in staat zijn om vetweefsel en losse huid tegen te houden.

Patiënten hebben het recht om een van deze methoden te kiezen, of de chirurg kan een specifieke methode aanbevelen. Artsen geven echter waar mogelijk de voorkeur aan de veiligere en meer kostenbesparende methoden.

Ervaren plastisch chirurgen in Turkije bieden de modernste, effectiefste en veiligste manieren om problemen met het uiterlijk van de hals op te lossen, of die nu te wijten zijn aan leeftijdgerelateerde veranderingen, genetische aanleg of aanzienlijk gewichtsverlies.

Halslift procedure in Turkije

Elke neklift in Istanbul is uniek en onnavolgbaar op zijn eigen manier. Voordat de arts een neklift voorschrijft, bespreekt hij de doelen van de plastische chirurgie en de verwachte resultaten.

Het wordt algemeen erkend dat Turkse plastisch chirurgen halslifts uitvoeren met een professionele aanpak en grote efficiëntie.

Voordat specialisten in Turkije een halsliftoperatie uitvoeren, luisteren ze uitvoerig naar uw wensen en leggen dan uit wat de mogelijkheden van plastische chirurgie zijn. Ze onderzoeken altijd de delen van het gezicht: de ogen en het voorhoofd, het middelste derde deel van het gezicht, het gebied rond de mond, evenals de nek en kin, zodat de neklift een harmonieus resultaat kan geven. Een belangrijk aspect van de halsliftprocedure is dat het gezicht er tijdens en na het herstel natuurlijk uitziet.

Daarnaast bestuderen de plastisch chirurgen in Istanbul de medische geschiedenis van de patiënt en beoordelen hun huidige gezondheidstoestand. De chirurgen leggen in detail alles uit over de risico’s, complicaties, kosten en zelfs de alternatieven van een neklift in Turkije.

Technisch gezien bestaat de halsliftoperatie uit verschillende technieken die in combinatie of afzonderlijk gebruikt kunnen worden. De combinatie van technieken wordt bepaald door de plastisch chirurg, die rekening houdt met alle objectieve en subjectieve factoren van het probleem en weet hoe hij in de gegeven omstandigheden het beste esthetische resultaat kan bereiken.

Het complete hals- en gezichtsverjongingscomplex is tegenwoordig erg populair en veelgevraagd. Het omvat :

 • Blepharoplastie (plastische chirurgie om de oogleden te corrigeren)
 • Chirurgische correctie van gezichtscontouren
 • Voorhoofdslift
 • Liposuctie van specifieke delen van het gezicht
 • Platysmoplastie (halsoperatie)

Een halslift kan ook als zelfstandige corrigerende operatie worden uitgevoerd. Maar het resultaat zal veel beter zijn als u een halslift uitvoert in combinatie met chirurgische correctie van andere probleemgebieden in het gezicht, bijvoorbeeld met een lift van het onderste derde deel van het gezicht, kinchirurgie of een facelift.

Complexe plastische chirurgie kan de aantrekkelijkheid en jeugdigheid van de hals herstellen. Enkele maanden na een halsliftoperatie is de hals sierlijk en glad, en zien patiënten er jonger uit. Vaak wordt een halslift tegelijkertijd met een facelift uitgevoerd. Bijvoorbeeld wanneer iemand een vrij vol gezicht heeft en er niet alleen onder de kin, maar ook in de wangen uitgesproken onderhuids vetweefsel aanwezig is.

Over het algemeen gaat een halslift gepaard met een wijziging van het oppervlakkige platysma van de hals, daarom wordt de halslift een “platysmoplastie” genoemd. Er zijn twee soorten platysmoplastie.

Het kan een mediale halslift zijn (wanneer de toegang onder de kin is), of een laterale halslift (met toegang achter de oorschelpen). Bovendien verhindert vetweefsel in het halsgebied heel vaak dat de contouren van het gezicht ideaal zijn. Het komt vaak voor in dit gebied, zelfs bij slanke patiënten. In deze gevallen wordt liposuctie of directe verwijdering van het vetweefsel gebruikt als aanvulling.

Over het algemeen bestaat de halsliftoperatie uit de volgende fasen:

 1. Plaatselijke of algehele verdoving.
 2. Incisie van de kin. Dit kan gepaard gaan met een incisie in het oorschelpgebied. Dit zorgt ervoor dat er geen grote littekens achterblijven na de halsliftoperatie.
 3. De eigenlijke lifting en versteviging van de nekspieren. De spier wordt aangespannen en tegelijkertijd kan de chirurg het vet dat zich eronder heeft opgehoopt verwijderen.

Het is ook belangrijk dat de specialisten de incisies voor de halsliftoperatie zo maken dat ze onzichtbaar zijn.

Revalidatieperiode

Aanbevelingen voor de revalidatieperiode na een nekliftoperatie zijn onder andere

 • Uitsluiten van plotselinge bewegingen van het hoofd en beperken van gezichtsuitdrukkingen
 • Geen oververhitting van het nekgebied, niet zonnebaden
 • Dragen van een compressieverband om het resultaat te stabiliseren
 • Draag geen kleding met een strakke kraag
 • Sluit krachttraining of intensieve training uit

Fysiotherapie kan worden aanbevolen om het genezingsproces te versnellen.

U moet ook rekening houden met de kosten van aanvullende corrigerende procedures en nazorg. Daarom kunnen de uiteindelijke kosten van een neklift in Turkije verschillen van de initiële prijs.

Hoe kan ik profiteren van een neklift behandeling in Turkije?

Het is niet gemakkelijk om zelf een behandeling in het buitenland te regelen. Er is een bepaalde hoeveelheid kennis en ervaring voor nodig. Het is daarom veiliger, gemakkelijker en minder stressvol om bepaalde verantwoordelijkheden aan een medisch toerismebureau toe te vertrouwen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️