Kliniek Dentaire Targa

Tandheelkundige kliniek Targa Marrakech kliniek 1

Clinique Dentaire Targa is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2015 en gevestigd in Marrakech, Marokko. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek Dentaire Targa, Marrakech, Marokko

Clinique Dentaire Targa werd opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in alle soorten tandheelkundige zorg waarbij gebruik wordt gemaakt van het modernste technologische platform voor therapeutische oplossingen: facings, tandheelkundige implantaten, parodontologie en orthodontie.

De kliniek bestaat uit een team van ervaren artsen die alle tandheelkundige procedures tegen betaalbare prijzen aanbieden en verwelkomt lokale en internationale patiënten.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Scannen
Tandkronen
Tandheelkundige facings
Gebit
Bleken
Tandheelkundige implantaten
Sinus transplantaat
Tandheelkundig apparaat
Alles-op-4
Tandheelkundig 3D printen
Corono-radiculaire reconstructie
Tandheelkundig consult
Wortel schaven
Tandreiniging

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Toeristische gids
Taxi reserveringen
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
Revalidatie
Vertaaldiensten


Stad: Marrakech – Land: Marokko – Opgericht in 2015
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Frans


Beoordelingen van Clinique Dentaire Targa

Yassine Hajji
Yassine Hajji
17:04 22 Apr 24
Mijn ervaring is te perfect, de bediening is vriendelijk, alles is schoon mashaalah. Ik raad het ten zeerste aan ??
sana bouaouda
sana bouaouda
11:07 18 Aug 23
Zeer warm welkom met een vriendelijke maar vooral zeer professionele sfeer (zeer aanwezig, attent, stiptheid gerespecteerd...) Het hele team, inclusief tandartsassistenten en de twee kaakchirurgen, is zeer bekwaam, opgeleid in de nieuwste technologieën en tandartspraktijken. tandheelkundige chirurgie en esthetiek.Ik dank hen allemaal dat ze me in hun etablissement hebben ontvangen, en ik bevestig de kwaliteit van hun werk dat zeer goed was aangepast aan de verschillende tandproblemen waarvoor ze me behandelden en nog steeds behandelen.Complimenten ook voor de kwaliteit van de apparatuur en voor de essentiële hygiëne.Nogmaals bedankt .
oulasri samia
oulasri samia
15:17 20 Aug 23
Ik heb onlangs een tandheelkundige kliniek in Targa bezocht, het personeel was warm en gastvrij vanaf het moment dat ik aankwam, wat mijn zorgen meteen wegnam. De tandarts nam de tijd om elke stap van mijn behandeling uit te leggen, wat me op mijn gemak stelde. De faciliteiten waren modern en schoon en creëerden een comfortabele sfeer. Ik kan deze tandartspraktijk ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goede zorg.
Mouhcine Malzi
Mouhcine Malzi
15:31 19 Aug 23
Mijn ervaring in de kliniek was onvergetelijk, de doktoren zijn erg menselijk en vooral bekwaam met recente technologieën! Mijn zaak was een beetje moeilijk (ik deed kronen en fineren.. Ik ging oneindig tevreden weg. Alles is schoon, alles is goed gedaan, alles was duidelijk van begin tot einde.. team was erg zorgzaam, ik raad het ten zeerste aan.
Oualid Idrissi
Oualid Idrissi
15:29 26 Nov 23
wat een schande Europese prijzen en Gambiaanse diensten. Een zeer slechte ervaring met deze dokter, hij heeft mij een jaar lang laten lijden, en zijn werk is helemaal niet goed, hij heeft een grote fout gemaakt die mij twee tanden heeft gekost. Hij denkt alleen maar aan geld. Mijn bezoek aan deze tandarts was een totale teleurstelling. Niet alleen was er een groot gebrek aan professionaliteit in de sfeer, ook de hygiëne liet ernstig te wensen over. Het gevoel behandeld te worden als een nummer, zonder de minste aandacht voor mijn zorgen, versterkte mijn ongemak. Elk gebaar leek mechanisch te worden uitgevoerd, zonder de minste aandacht voor mijn welzijn. Hij is de slechtste tandarts ooit gezien, ik raad hem niet aan. Alleen maar loze woorden en schijn. . . vermijd het alsjeblieft
Léa Rsl
Léa Rsl
13:33 16 Apr 24
Extreem dure kliniek (behalve dat er geen prijs wordt gecommuniceerd vóór de behandeling of dat deze erg vaag is), het verloop van de behandeling is niet duidelijk. De tandarts oké, waarom niet, maar mijn Marokkaanse man en ik gaan niet meer. Ik denk dat je een beter kantoor kunt vinden in Marrakech. De kliniek is gewoon opzichtig om westerlingen gerust te stellen. Mijn man onderging een behandeling, ze moesten ons terugbellen om ons over de rest te vertellen en helemaal niets. Vandaag heeft mijn partner problemen na de behandeling. Ik raad het helemaal niet aan.
Amal Fariss
Amal Fariss
07:05 26 Apr 24
Mijn ervaring bij de tandheelkundige kliniek Targa was zeer teleurstellend. De communicatie respecteerde in het geheel niet de verwachte beroepsethiek.Bovendien was het niveau van het Frans heel erg laag, wat de communicatie erg moeilijk maakte en geen vertrouwen gaf. De ontvangst door het verantwoordelijke meisje was verre van hartelijk of professioneel. Ik had oorspronkelijk gepland om uitgebreid tandheelkundig werk te ondergaan, evenals cosmetische gezichtsbehandelingen, waaronder Botox, maar moest dat allemaal annuleren vanwege deze onbevredigende ervaring.
Hugo Courtois
Hugo Courtois
09:14 22 Aug 23
Mijn ervaring met deze kliniek was zeer teleurstellend. Ze hebben absoluut geen respect voor de tijd van hun patiënten. Ze lijken het zelfs leuk te vinden om het te verspillen. Hun flagrante minachting voor afspraken en de gewoonte om patiënten te negeren is meer dan woedend. Ik raad ten zeerste af om van hun diensten gebruik te maken als u waarde hecht aan uw tijd en gezond verstand.
Galatee Bernard
Galatee Bernard
09:12 04 Sep 23
Teleurstellende ervaring. Ik heb een afspraak gemaakt voor een tandheelkundig spoedgeval. Omdat ik werd vastgehouden, belde ik 40 minuten vóór de afspraak om te waarschuwen dat ik 10 minuten te laat was. Volgens de telefooncentrale hebben ze gebeld en er was geen probleem. Ik kom 8 minuten na de afgesproken tijd aan. De kliniek liet me 20 minuten wachten in de wachtkamer om me te vertellen dat hun telefooncentrale hen niet had geïnformeerd en dat ik daarom niet behandeld kon worden, ondanks het gebitsprobleem en de pijn. Misschien had je mij direct moeten vertellen dat dit niet mogelijk was.Ontvlucht deze kliniek, raad ik je aan! Misschien wordt deze kliniek daarom gerund als een winkel en zijn jullie geen patiënten maar klanten...En als je toch gaat, open je ogen in de wachtkamer, het kost je niet meer dan 5 minuten om de schadelijke sfeer te ontcijferen die tussen de medewerkers heerst...Eerlijk gezegd is er een manier om efficiënter en menselijker te vinden dan een centrum dat alleen aan zijn persoonlijke doelstellingen denkt.REN WEG!!!!!!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️