IVF PGD voor het kiezen van het geslacht van de baby in Turkije

prix fiv choix sexe bebe Turquie pas chere 1
Geschreven door Erika

MicroSort is een nieuwe wetenschappelijke methode van pre-implantatie genetische diagnose die ontworpen is om de kans van een koppel op een kind van het gewenste geslacht te vergroten.

BesteKlinieken.com biedt informatie over geslachtsselectieve IVF in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van PGD IVF met geslachtskeuze van de baby in Turkije

De gemiddelde kosten van IVF met geslachtskeuze in Turkije zijn €3.200. Deze kosten omvatten de PGD IVF procedure met de geslachtskeuzetechniek (2900 euro), evenals de medicatiekosten (300 euro). De behandeling in Istanbul duurt ongeveer 15 dagen, met een succespercentage van 75%.

IVF PGD geslachtsselectie3200 €
IVF cyclus met medicatie2100 €
IVF-behandeling met ICSI2250 €
In vitro bevruchting2200 €

Wat is IVF met keuze van het geslacht van de baby?

MicroSort is een nieuwe wetenschappelijke methode van pre-implantatie genetische diagnose die ontworpen is om de kansen van een koppel op een kind van het gewenste geslacht te verhogen. MicroSort wordt vóór de bevruchting gebruikt om spermatozoïden te scheiden in spermatozoïden met vrouwelijke (X) of mannelijke (Y) chromosomen.

Contraception
Anticonceptie

Sperma met chromosomen van het gewenste geslacht kan via IUI in de baarmoeder worden ingebracht of worden gebruikt in IVF-behandelcycli in Turkije.

Veel koppels die niet getroffen zijn door onvruchtbaarheid gebruiken MicroSort om het geslacht van hun gezin in evenwicht te brengen of om de overdracht van een genetische ziekte die slechts één geslacht treft, te voorkomen.

IVF PGD in Turkije biedt een nieuwe optie voor koppels die worstelen met onvruchtbaarheid als gevolg van genetische problemen. De eierstokreserve wordt beoordeeld vóór de stimulatie van de eierstokken om voldoende rijpe eicellen te verkrijgen.

De gezonde embryo’s die na in-vitrofertilisatie verkregen worden, ondergaan een pre-implantatiediagnose om eventuele genetische afwijkingen op te sporen.

De geselecteerde embryo’s worden vervolgens overgebracht naar de baarmoeder van de moeder voor intra-uteriene implantatie. Het percentage zwangerschappen is bemoedigend en biedt een sprankje hoop voor patiënten die een gezond jongetje of meisje willen verwekken.

Ons medisch team

Onvruchtbaarheidsbehandeling met MicroSort

Patiënten die MicroSort willen gebruiken om de geslachten in hun gezin in evenwicht te brengen, moeten :

  • Getrouwd zijn
  • Ten minste één kind hebben
  • Geslachtsselectie willen gebruiken om hen te helpen het minst vertegenwoordigde geslacht van kinderen te verwekken. (Voorbeeld: ouders van vier meisjes kunnen MicroSort gebruiken om hen te helpen een jongen te verwekken).

Erfelijke genetische ziekten kunnen aan het geslacht gekoppeld zijn. MicroSort kan helpen voorkomen dat een kind een geslachtsgebonden ziekte erft.

Femme enceinte
Zwangere vrouw

MicroSort behandelingsproces

MicroSort is een technologie voor geslachtsselectie vóór de conceptie. Bij MicroSort worden geen embryo’s gemaakt om te testen en te selecteren. Het MicroSort-proces sorteert sperma gewoon op basis van hun geslacht vóór het bevruchtingsproces.

De spermatozoa bepalen het geslacht van het kind. Sperma met X produceert meisjes en sperma met Y produceert jongens. Zonder MicroSort bestaan spermamonsters uit ongeveer 50% X-dragende spermacellen en 50% Y-dragende spermacellen.

Afhankelijk van de behoeften van de familie van de patiënt kan de MicroSort-technologie een hoog percentage X-dragend sperma (meisjes) of een hoog percentage Y-dragend sperma (jongens) produceren.

Het scheiden van sperma naar geslacht vereist celsortering op basis van het verschil in de hoeveelheid genetisch materiaal tussen X- en Y-dragend sperma. Fluorescerende kleurstoffen en ultraviolette lasers worden door de celsorteermachine gebruikt om X- en Y-sperma te identificeren.

Rapport over IVF

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens PGD IVF:

  • Opvliegers ;
  • Zich depressief of prikkelbaar voelen ;
  • Hoofdpijn ;
  • ovarieel hyperstimulatiesyndroom.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw arts in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Er is een rolstoelverhuur beschikbaar om uw comfort tijdens uw verblijf te garanderen als u minder mobiel bent.

Hoe succesvol is MicroSort bij geslachtsselectie?

Vruchtbaarheidsklinieken die MicroSort gebruiken, garanderen niet dat zwangerschappen als gevolg van MicroSort spermaselectie een kind van het gewenste geslacht zullen voortbrengen.

MicroSort verwijdert chromosomen van het andere geslacht niet volledig uit het spermamonster, de genetische samenstelling van het gebruikte sperma heeft gewoon een hoger percentage chromosomen van het gewenste geslacht.

Momenteel resulteert MicroSort spermascheiding voor vrouwelijke geslachtsselectie (XSort) in gemiddeld 91% X-dragend sperma in geselecteerde monsters. MicroSort spermascheiding voor mannelijke geslachtsselectie (YSort) geeft gemiddeld 74% Y-dragend sperma in de gesorteerde exemplaren.

Als u het slagingspercentage van uw PGD IVF wilt verhogen, raden wij bovendien Cyprus aan, wat een must is voor het kiezen van het geslacht van de baby.


Als u moeite hebt met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw procedure tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Kan ik het geslacht van mijn baby kiezen tijdens IVF in Turkije?

Als u IVF in Turkije ondergaat, kunt u het geslacht van uw baby niet kiezen. Geslachtsbepaling kan alleen uitgevoerd worden in geval van medische noodzaak, bijvoorbeeld om geslachtsgerelateerde ziekten uit te sluiten. Hiervoor is echter vooraf een genetische diagnose nodig.

De eicelpunctie duurt 20 tot 30 minuten. U hebt 13 tot 18 dagen nodig voor uw IVF in Istanbul. Dit omvat de eicelpunctie in 3 of 4 dagen, de bevruchting in het laboratorium in 5 dagen, gevolgd door de verschillende tests en implantaties.

Tijdens uw medisch begeleide voortplanting in Turkije hebt u 4 pogingen om een baby te krijgen. Het aantal overgebrachte gezonde embryo’s is echter op geen enkele manier gereguleerd. En elke keer dat u bevalt, hebt u 4 nieuwe pogingen.

Het succes van uw in-vitrofertilisatie in Turkije hangt voornamelijk af van uw leeftijd. Als u nog jong bent, hebt u ongeveer 40-50% kans, en bij sommige klinieken zelfs 75%. Voor koppels boven de 40 is het succespercentage 25-30%, met een maximum van 50%.

Om te kunnen profiteren van IVF in Turkije, moet u eerst een getrouwd stel zijn. U moet ook tests ondergaan hebben om aan te tonen dat u onvruchtbaar bent. De vrouw moet ook jonger zijn dan 46, wat de leeftijdsgrens is voor IVF in Turkije.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️