Liposuctie van de schaamstreek in Turkije

prijs liposuctie schaambeen Turkije 1
Geschreven door Émilie

Liposuctie van het schaambeen in Turkije wordt gebruikt om het gebied rond de venusberg te corrigeren. Overtollige huid en vet in dit gebied zorgen voor bobbels.

BesteKlinieken.com geeft informatie over schaamliposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost schaamliposuctie in Turkije?

De gemiddelde kosten van schaamliposuctie in Turkije in Istanbul zijn €1.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.000 tot €1.400.

ProceduresKosten Turkije
Liposuctie schaamstreek1200 €

Wat is schaamliposuctie?

De venusheuvel is zacht weefsel dat zich net boven de vrouwelijke geslachtsorganen bevindt. Dit weefsel kan vergroot raken of overtollige huid vertonen na een bevalling of onverwacht gewichtstoename of -afname. Soms kan de schaambeenspier zo groot worden dat het gebied er mannelijk uitziet.

De meeste vrouwen die ongelukkig zijn met het uiterlijk van dit weefsel, kiezen voor een schaamlift of monsplastie om hun zelfvertrouwen te verbeteren en intimiteit te vergemakkelijken.

Liposuctie van de schaamstreek is een chirurgische ingreep die in Turkije wordt uitgevoerd om het gebied van de venusberg te corrigeren, d.w.z. het gebied dat begrensd wordt door schaamhaar en zacht weefsel net boven het bot. Omdat overtollige huid en vet in dit gebied bobbels creëren, is het gebied duidelijk zichtbaar als u nauwsluitende kleding draagt.

De procedure

De schaamlift in Istanbul wordt poliklinisch uitgevoerd, onder algehele narcose. De Turkse chirurg geeft u tijdens het eerste consult details over de liposuctie en de resultaten die u kunt verwachten.

Eerst wordt er een incisie gemaakt langs de liesplooien om overtollig vet te verwijderen. Daarna snijdt de Turkse chirurg voorzichtig de overtollige huid weg en verplaatst de weefsels om het gebied te liften of strakker te maken. De incisies worden vervolgens met hechtingen gesloten.

Herstel

De meeste patiënten kunnen na een paar uur naar huis. Er zal wat lichte pijn en zwelling zijn na de operatie, maar deze symptomen kunnen verminderd worden door de postoperatieve instructies op te volgen.

De Turkse chirurg kan u adviseren om een compressiekledingstuk te dragen om het herstelproces te versnellen. In het ideale geval kunt u na een week weer aan het werk en duurt een volledig herstel ongeveer 5 tot 6 weken.

Wat kunt u verwachten?

De schaamstreek zal platter zijn na de operatie en u zult zich niet ongemakkelijk voelen als u nauwsluitende kleding draagt. De resultaten zullen langdurig zijn als u na de operatie een gezond en stabiel gewicht kunt behouden. Schaamliposuctie kan ook de normale plasfunctie herstellen.

Liposuctie van de schaamstreek wordt soms uitgevoerd in combinatie met een facelift en een labiaplastiek. Labiaplastie is een chirurgische ingreep waarbij de huid rondom de vaginale opening een nieuwe vorm krijgt.

Als u specifieke vragen heeft over de procedure, kunt u deze tijdens het eerste consult met de Turkse chirurg bespreken.

Zijn er risico’s?

Liposuctie van de schaamstreek in Turkije is over het algemeen een veilige ingreep zonder complicaties. Lichte blauwe plekken en pijn na de ingreep, zoals hierboven vermeld, verdwijnen binnen een paar dagen. Indien nodig kan pijnmedicatie worden voorgeschreven.

Om het risico op complicaties te verkleinen, is het belangrijk dat u de postoperatieve verzorgingsinstructies opvolgt. Als u andere zorgen heeft over uw onderbuik of de grootte en vorm van uw vaginale opening, kunt u andere behandelingsopties bespreken.

Lees ook: Buikwandcorrectie in Turkije

De chirurg in Istanbul kan aanvullende procedures voorstellen, waaronder een buikwandcorrectie, schaamlipcorrectie en mommy makeover, om de spieren strakker te maken en huidverslapping te verminderen.

Deze combinatie van ingrepen verbetert niet alleen het uiterlijk, maar herstelt ook de normale lichaamsfunctie en stimuleert seksuele intimiteit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over liposuctie.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️