Vrouwelijke haartransplantatie in Spanje

vrouwelijke haartransplantatie spanje 2
Geschreven door Maria

Hebt u last van haaruitval? Heeft u veel kuilen in uw hoofd? Worstelt u met alopecia? Wel, de oplossing is haarchirurgie. En wij organiseren uw vrouwelijke haartransplantatie in Spanje tegen een scherp tarief!

BesteKlinieken.com geeft informatie over vrouwelijke haartransplantaties in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een vrouwelijke haartransplantatie in Spanje?

Spaanse haarklinieken zijn gespecialiseerd in haartransplantaties voor vrouwen. Ze gebruiken conservatieve, hoogwaardige protocollen die uitstekende resultaten opleveren! Bovendien zijn de prijzen die ze aanrekenen naar Europese maatstaven zeer betaalbaar.

De prijs van een vrouwelijke haartransplantatie in Spanje is €3.000. Afhankelijk van uw behoeften kan het all-inclusive pakket variëren van 2400 tot 3200 euro.

Soort procedureKosten in euro
Haartransplantatie voor vrouwen in Spanje3000 €

Alles wat u moet weten over haartransplantatie voor vrouwen in Spanje

Bij een haartransplantatie wordt het eigen haar van de patiënt gewonnen en getransplanteerd. De voordelen zijn talrijk en vooral blijvend. Ze omvatten

 • Volume creëren;
 • Toegenomen dichtheid;
 • Weer een volle pony en haarlijn, onder andere.

Oorzaken van haaruitval

Haaruitval bij vrouwen wordt gekenmerkt door een holte op het voorhoofd en de vertex. Daarnaast kunnen een heleboel factoren aan de basis liggen van haarproblemen, waaronder:

 • Hormonale onbalans ;
 • Erfelijke oorsprong (alopecia androgenetica);
 • Trichotillomanie ;
 • Stress ;
 • Onevenwichtige voeding, enz.

Om de oorzaken van haaruitval te ontdekken, is het belangrijk om een haaranalyse uit te voeren. Zodra de oorzaken zijn opgespoord, wordt er een diagnose gesteld zodat het haartransplantatieproces kan beginnen.

Kan elke vrouw een haartransplantatie in Spanje ondergaan?

Elke vrouw ouder dan 18 jaar kan een haartransplantatie ondergaan. Op voorwaarde dat ze aan alopecia lijden.

Voordelen van haartransplantatie voor vrouwen in Spanje :

Haarklinieken bevinden zich in de grootste steden van Spanje: Malaga, Madrid, Barcelona, enz. Welke kliniek u ook kiest, u heeft de kans om voor de operatie en/of tijdens uw herstel rond te wandelen in de toeristische steden.

Spaanse klinieken zijn niet alleen goed gelegen en gerenommeerd, hun artsen zijn ook nauwgezet en gebruiken effectieve en efficiënte technieken. Ze werken met de beste methoden en passen zich aan de behoeften van hun patiënten aan. En ze streven naar bevredigende, esthetische en natuurlijk ogende resultaten.

Haartransplantaties zijn ook erg populair onder de sterren.

Hoeveel kost een vrouwelijke haartransplantatie in Spanje?

Dat is de vraag die niet genegeerd kan worden! En de reden waarom honderdduizenden patiënten kiezen voor een haartransplantatie in Spanje zijn de kosten. De kosten van een haartransplantatie in Barcelona of Madrid kunnen tot 40% goedkoper zijn dan in Europa. Reken op een prijs tussen €2.400 en €3.200 voor een haartransplantatie bij een vrouw in Spanje. Deze prijs varieert echter afhankelijk van de gebruikte technieken, de complexiteit van de modificatie en de reputatie van de chirurg. Vraag voor een precieze prijs en een advies van de beste Spaanse haarchirurg een persoonlijke offerte aan.

De prijs van een vrouwelijke haartransplantatie in Spanje wordt berekend op basis van :

 • Hoe ver de alopecia gevorderd is;
 • De oorzaak van het haarverlies
 • De moeilijkheidsgraad van het geval;
 • Het aantal grafts dat geïmplanteerd wordt;
 • De kenmerken van het donorhaar (grootte, textuur, kleur, enz.)
 • Medische kosten ;
 • Kosten voor het verzorgend personeel;
 • Postoperatieve bezoeken.

Procedures voor haartransplantaties in Spanje

Om te bepalen welke gebieden getransplanteerd moeten worden, is het belangrijk om het stadium van kaalheid te bepalen. Om te voorkomen dat u naar Spanje moet reizen voor een klinisch consult.

We kunnen contact opnemen met een chirurg om een haaranalyse op afstand uit te voeren. Zodat we u de juiste medische behandeling kunnen aanbieden.

Vul het formulier in om van onze diensten gebruik te kunnen maken. Onze coördinator zal u om documenten vragen waarmee de specialist uw kaalheid kan beoordelen en u een offerte kan geven. Bijvoorbeeld: foto’s van uw hoofd en eventueel bloedonderzoek.

Hoe werkt een haartransplantatie in Spanje?

Wij behandelen alles met betrekking tot uw haartransplantatie. Wat u moet weten:

 • Uw retourtickets;
 • Uw accommodatie;
 • Het maken van afspraken voor pre- en postoperatieve consulten, enz.

Voor een vrouwelijk haartransplantatie

Patiënten die een vrouwelijke haartransplantatie in Spanje willen ondergaan, moeten een periode van medische voorbereiding ondergaan waarin ze een behandeling krijgen om de hergroei te bevorderen, zoals Finasteride of Minoxidil.

Bovendien kan deze haartransplantatie in één enkele sessie of in meerdere sessies worden uitgevoerd. Het aantal sessies hangt natuurlijk af van het stadium van vrouwelijke kaalheid en het aantal grafts. De frequentie wordt gespreid over een paar maanden of zelfs een jaar.

Het vrouwelijke haartransplantatie proces in Spanje

Wij raden u aan om naar de kliniek te komen met een overhemd of trui met knopen. Zo kunt u het na de operatie gemakkelijk uittrekken.

Haartransplantaties worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, te beginnen met de voorbereiding van het donorgebied. De chirurg zal dan de transplantatiemethode toepassen die het meest geschikt is voor het geval van de patiënt. De gebruikte technieken zijn: FUL-FUE zonder scheren en FUL-FUE met scheren.

Over het algemeen worden haartransplantaties bij vrouwen in Spanje uitgevoerd zonder trimmen. Er worden dus zeker FUL folliculaire eenheden getransplanteerd (FUT lang haar).

Hiervoor moeten patiënten de dag voor de operatie komen. De medische staf zal het benodigde aantal folliculaire eenheden nemen.

Het aantal sessies en het aantal grafts hangt af van hoe ver de alopecia gevorderd is. Sommige patiënten hebben 100 follikels nodig, terwijl anderen 3000 transplantaten nodig hebben. Deze details worden vooraf, tijdens het eerste consult, aan de patiënt meegedeeld.

Ter informatie: als de alopecia vergevorderd is, is het mogelijk om op dezelfde dag als de transplantatie een gedeeltelijke of volledige clipping uit te voeren. In het eerste geval wordt alleen het donorgebied geschoren, in het tweede geval worden zowel het donor- als het ontvangergebied geschoren.

In elk geval zal het haar 2 maanden na de haartransplantatie beginnen te groeien en vervolgens maandelijks 1 cm groeien. De verkregen resultaten zijn natuurlijk en permanent.

Na de haartransplantatie bij een vrouw in Spanje

U wordt op dezelfde dag als de haartransplantatie ontslagen. Daarna moet u echter waakzaam zijn.

Voorzorgsmaatregelen na een vrouwentransplantatie in Spanje

Het is hetbeste om een taxi naar huis te nemen en niet direct na de operatie zelf te rijden. Zorg er ook voor dat uw hoofd niet tegen de zijkanten van de auto schuurt wanneer u in- of uitstapt.

In sommige gevallen kunnen zich korstjes vormen op het gebied van de ontvanger. Maakt u zich geen zorgen, besproei dit gebied gewoon met een ontsmettingsmiddel, vooral de eerste 2 dagen.

Daarnaast kunt u het beste op uw zij of op uw rug slapen, maar haal uw hoofd van het kussen. Draag kleding die u gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Vermijd ook het dragen van een pet, sporten, het gebruik van een haardroger en alles wat transpiratie veroorzaakt… 15 dagen lang.

Conclusie

Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw procedure tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

1

Coordinatrice

Laat uw contactgegevens achter via het formulier. Onze coördinator zal per bericht via Whatsapp of per e-mail contact met u opnemen voor een gratis pre-diagnose van uw haar.

Zij zal u om voor- en zijfoto’s vragen, evenals om uw doelstellingen, omde mening van de haarchirurg te verkrijgen.

2

Chirurgien

Als de chirurg aan uw doelstellingen kan voldoen en ons het groene licht geeft voor uw haartransplantatie, sturen wij u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

En als u akkoord gaat, organiseren wij alles voor u:
Vlucht, Taxi, Hotel, Haartransplantatie, Medicijnen en vooral een geweldige rondleiding door Madrid of Barcelona.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️