Prijs van een wenkbrauwtransplantatie in Tunesië

wenkbrauw transplantatie prijs 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over wenkbrauwtransplantaties in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle wenkbrauwtransplantatie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over wenkbrauwtransplantaties in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Tunesische chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een wenkbrauwtransplantatie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een wenkbrauwtransplantatie in Tunesië zijn €1.200. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 900 euro tot 1500 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Wenkbrauw transplantatie1200 €

Wat is een wenkbrauwtransplantatie?

Wenkbrauwen kunnen ontbreken of dunner worden door een aantal verschillende redenen, zoals overmatige ontharing, alopecia, littekens door een verwonding of brandwond in het gezicht, of zelfs natuurlijke veroudering.

Wenkbrauwtransplantatie in Tunesië met behulp van de FUE haartransplantatietechniek. Wij kunnen een uitgedunde of beschadigde wenkbrauw helpen versterken, of zelfs een natuurlijk ogende, realistische wenkbrauw creëren voor mensen die helemaal geen haar hebben.

Kunnen wenkbrauwen getransplanteerd worden?

Ja, een wenkbrauw haartransplantatie is mogelijk! Dankzij de FUE transplantatietechniek kunnen we een wenkbrauw volledig opnieuw creëren met donorhaar. In Tunesië worden deze transplantaties wenkbrauwimplantaten genoemd.

Hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie?

Een wenkbrauwtransplantatie in Tunesië is een procedure, vergelijkbaar met een haartransplantatie, die tot doel heeft uw natuurlijke wenkbrauwen te reconstrueren. Het proces houdt in dat donorhaar van de hoofdhuid wordt gehaald en in de wenkbrauwen wordt getransplanteerd om het dunner worden van de wenkbrauwen te corrigeren en een vollere wenkbrauw te krijgen.

Het donorhaar wordt met behulp van de FUE-techniek uit de achterkant van de hoofdhuid gehaald en vervolgens onder een microscoop geprepareerd om de afzonderlijke folliculaire eenheden eruit te halen.

Het donorhaar wordt vervolgens met een injectienaald van 23 gauge onder een microscoop met hoge vergroting in de gebieden waar de wenkbrauwen dunner worden of rond de hele wenkbrauw geplaatst om natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren.

Wenkbrauwhaartransplantatie is een zeer delicate procedure, waarbij de haartjes perfect geplaatst moeten worden in kleine incisies die in de juiste richting georiënteerd zijn en een natuurlijke groei nabootsen. Er is geen scalpel nodig en er zijn geen hechtingen nodig. De procedure is 100% microchirurgisch. Patiënten krijgen hun natuurlijke wenkbrauwgroei terug zonder bijwerkingen.

Hoe lang duren wenkbrauwtransplantaties?

Wenkbrauwtransplantaties zijn een permanente oplossing voor wenkbrauwimplantaten. Dankzij de FUE-techniek gaan deze ingrepen een leven lang mee. De groei zal tussen de vier en zes maanden na de ingreep merkbaar zijn. Het cosmetische eindresultaat ziet u na ongeveer 10 maanden.

Blijven wenkbrauwtransplantaties groeien?

Aangezien het donorhaar dat in de wenkbrauw getransplanteerd wordt van de hoofdhuid komt, zal de haargroei hetzelfde blijven en over de hele lengte van het haar op uw hoofd groeien. Daarom moet het getransplanteerde wenkbrauwhaar periodiek getrimd worden (meestal één keer per maand). Dit is de norm voor wenkbrauwimplantaten en na een tijdje kan het zijn dat de getransplanteerde haren zich aanpassen en niet langer getrimd hoeven te worden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️