Buikcorrectie in Turkije

buikwandcorrectie prijs kalkoen 1
Geschreven door Émilie

Buikwandcorrectie in Turkije, ook bekend als abdominoplastiek of buikwandcorrectie, is een chirurgische ingreep die ontworpen is om een strakkere, stevigere en plattere buik te creëren door overtollige huid en vet te verwijderen.

BesteKlinieken.com informeert u over Buikwandcorrectie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een buikwandcorrectie in Turkije

De gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie in Turkije in Istanbul bedragen €3.400. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 3100 euro tot 3700 euro. Deze prijs is inclusief hotel, taxi, vertaler, operatie, medicatie en compressiekleding. Het verblijf in Istanbul duurt 7 dagen, met 1 nacht ziekenhuisopname.

ProcedureKosten Turkije
Buikcorrectie3400 €

Wat is een buikcorrectie?

Een buikwandcorrectie verwijdert een deel van uw overtollige huid en vet en spant de spieren in uw buikwand aan.

Buikwandcorrectie in Turkije, ook wel bekend alsabdominoplastiek of buikwandcorrectie, is een chirurgische ingreep in Turkije in Istanbul die tot doel heeft een strakkere, stevigere en plattere buik te creëren door overtollige huid en vet te verwijderen. Het heeft zowel cosmetische als medische voordelen, want het kan de buikspieren strakker maken, de contouren van de buik herstellen, de lichaamshouding verbeteren, hernia’s corrigeren en urine-incontinentie verminderen.

De Tommy Tuck is geschikt voor mensen die overtollige huid willen verwijderen als gevolg van aanzienlijk gewichtsverlies, veroudering of zwangerschap. Niet iedereen kan echter een buikwandcorrectie ondergaan. Uw Turkse chirurg in Istanbul kan u verbieden om de ingreep te ondergaan als u van plan bent om veel gewicht te verliezen, als u in de toekomst zwanger wilt worden, als uw body mass index (BMI) hoger is dan 30, als u rookt, als u lijdt aan een ernstige chronische ziekte en als u al een buikoperatie heeft ondergaan die littekens heeft achtergelaten.

Wat u moet begrijpen is dat een buikwandcorrectie geen alternatief is voor gewichtsverlies of een geschikt trainingsprogramma. Hoewel de resultaten grotendeels blijvend zijn, zult u voor het behoud van een positief resultaat een gezondere levensstijl moeten aannemen.

Bovendien is dit type behandeling niet hetzelfde als liposuctie. Een buikwandcorrectie is een ingrijpende operatie en niet iedereen die deze wil ondergaan is een goede kandidaat. Over het algemeen is dit specifieke type behandeling geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een goede gezondheid. Het is ook geschikt voor vrouwen die meer dan één zwangerschap achter de rug hebben, en voor mannen en vrouwen die vroeger zwaarlijvig waren en nog steeds overtollig vet en losse huid rond de buik hebben.

Als u zwaarlijvig bent, wordt u geadviseerd om uw plannen voor een Tommy Tuck uit te stellen:

  • U denkt erover om zwanger te worden – u kunt dit overwegen als u klaar bent met kinderen krijgen. Een buikwandcorrectie spant uw verticale spieren aan en toekomstige zwangerschappen kunnen deze spieren weer losmaken.
  • U bent van plan om af te vallen – een buikwandcorrectie moet worden uitgevoerd nadat u bent afgevallen.

Ter voorbereiding op een buikwandcorrectie in Turkije, moet u uw Turkse chirurg raadplegen. Tijdens dit consult wordt u gevraagd naar uw gewenste resultaat en doelen. Daarnaast zal uw chirurg ook de volgende opties bespreken:

  • Gedeeltelijke buikwandcorrectie (mini-abdominoplastiek) – dit is voor mensen met vetophopingen onder de navel. Dit type buikwandcorrectie duurt meestal ongeveer twee uur, afhankelijk van het geval.
  • Volledige buikwandcorrectie – Bij dit type ingreep wordt meestal een incisie gemaakt van het ene heupbeen naar het andere, waarbij de contouren van de huid, weefsels en spieren naar behoefte worden gevolgd. Het zal ook nodig zijn om de navel van de patiënt te verplaatsen; patiënten moeten ook enkele dagen buisdrainage onder de huid hebben.

Voor uw operatie kan u gevraagd worden om het volgende te doen:

  • Stop twee weken voor en twee weken na uw operatie met roken.
  • Eet uitgebalanceerde, complete maaltijden.
  • Stop met het innemen van bepaalde medicijnen voor en na uw operatie (geneesmiddelen op recept, kruidenpreparaten en supplementen)

Een buikwandcorrectie in Turkije duurt tussen de 1 en 5 uur. U krijgt ook een algehele narcose tijdens de operatie, wat betekent dat u de hele tijd slaapt.

Hoe lang moet u blijven na een buikwandcorrectie in Turkije?

Afhankelijk van de omvang van de buikwandcorrectie kan het zijn dat u een nacht in het ziekenhuis moet blijven of dat u het ziekenhuis dezelfde dag nog moet verlaten. Omdat u echter vervolgonderzoeken moet ondergaan en uw lichaam moet laten genezen, moet u minstens 7 dagen in Turkije blijven nadat u het ziekenhuis heeft verlaten. Uw chirurg zal uw algemene gezondheidstoestand controleren en de hechtingen verwijderen tijdens vervolgonderzoeken.

Wat is de hersteltijd?

De herstelperiode na een buikwandcorrectie in Turkije hangt af van verschillende factoren, zoals uw algemene gezondheidstoestand, uw gewicht en uw leeftijd. Over het algemeen kunt u binnen twee tot drie weken na de operatie weer aan het werk (als uw baan niet veel lichamelijke activiteit vereist) en lichte lichaamsbeweging (zoals wandelen) doen. Het kan zijn dat u ongeveer 6-8 weken moet wachten voordat u uw gebruikelijke activiteiten kunt hervatten, inclusief zware activiteiten. Uw lichaam zal echter nog een paar maanden verder genezen, dus u kunt het het beste rustig aan doen totdat uw chirurg u toestaat om weer volledig actief te worden.

Postoperatieve zorg in Istanbul

Uw chirurg zal u gedetailleerde nazorginstructies geven. Om complicaties te voorkomen, is het belangrijk dat u deze nauwkeurig opvolgt. Deze instructies kunnen restricties inhouden (zoals een verbod op alcohol en nicotine), lichte lichaamsbeweging en een gezond dieet. Uw chirurg zal u ook vertellen hoe u een optimale rustpositie kunt vinden, zodat u comfortabel bent tijdens uw herstel. Het is belangrijk om na de operatie in beweging te blijven en lichte oefeningen te doen om de bloedcirculatie op peil te houden en het risico op bloedstolsels te verminderen.

Om de resultaten van de buikwandcorrectie te behouden, moet u evenwichtig eten en regelmatig bewegen, minstens 30 tot 60 minuten per dag. U moet ook uw alcoholgebruik beperken. Fit en gezond blijven is essentieel voor blijvende resultaten.

Succespercentage buikwandcorrectie

De meeste patiënten met een buikwandcorrectie melden positieve resultaten. Slechts ongeveer 3,1% van de mensen ontwikkelde complicaties na de operatie. Hoewel het succespercentage hoog is, moet u zich er wel van bewust zijn dat de ingreep bepaalde risico’s op complicaties met zich meebrengt, waaronder oedeem (vochtophoping onder de huid), onverwachte littekens, slechte genezing, weefselschade, bloeding, infectie, allergische reactie op de verdoving en veranderingen in het huidgevoel. Daarom is het zo belangrijk om de vervolginstructies van uw chirurg op te volgen, omdat dit het risico op complicaties verkleint.

Alternatieven voor buikwandcorrectie

Hoewel er niet-chirurgische opties zijn die kunnen worden beschouwd als een alternatief voor dit type behandelingsprocedure in Istanbul, moet u er rekening mee houden dat deze alternatieven u niet dezelfde resultaten zullen geven als een buikwandcorrectie. Deze niet-chirurgische alternatieven resulteren slechts in een beperkte verstrakking van de huid en een kleine vermindering van het vet.

CoolSculpting – Bij deze procedure worden uw vetcellen bevroren en uiteindelijk door uw lichaam geëlimineerd. U zult meestal na een paar weken resultaten zien en de uiteindelijke effecten zijn meestal binnen drie maanden zichtbaar.

SculpSure – In tegenstelling tot CoolSculpting gebruikt SculpSure een laserstraal om uw vetcellen te doden. Tijdens de procedure wordt de laser gebruikt om de vetcellen te verhitten totdat ze onherstelbaar beschadigd zijn. Zodra uw vetcellen beschadigd zijn, zullen ze uiteindelijk door het lymfestelsel van uw lichaam worden weggevaagd. Net als bij CoolSculpting duurt het ongeveer drie maanden voordat u volledig resultaat ziet.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️