Tandheelkundige facings in Tunesië

prijs van tandheelkundige facings 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over tandheelkundige facings in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor succesvolle tandheelkundige facings in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over tandheelkundige facings in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een tandheelkundig fineer in Tunesië?

In Tunesië kost een tandfineer gemiddeld €250. De procedure wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt een week. De verblijfsduur is 7 dagen. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het eindresultaat is onmiddellijk zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Tandvernis250 €

Wat zijn facings?

Facings in Tunesië zijn dunne stroken bestendig materiaal die aan de voorkant van de tand worden geplaatst en een heleboel fouten aan de achterkant bedekken.

Ze worden op maat gemaakt en hun kleur wordt aangepast aan die van uw tanden. Ze zien er precies zo uit als uw originele tanden, maar dan beter! Veneers kunnen op één tand, meerdere tanden of alle tanden worden aangebracht, maar de meeste mensen die voor een complete glimlach make-over kiezen, laten alleen veneers aanbrengen op de tanden die zichtbaar zijn als ze lachen – meestal zes of acht op een rij.

Ben ik een goede kandidaat voor facings?

Iedereen die tandheelkundige facings overweegt, moet een optimale mondgezondheid hebben, zonder actieve tandvleesaandoeningen of gebieden met tandbederf. Hoewel facings een puur cosmetische behandeling zijn, hebben facings geen kans als uw onderliggende gebitsgezondheid slecht is en kunnen ze eraf vallen.

Wat zijn de voordelen van facings?

  • Facings hebben een aantal voordelen, waaronder:
  • Ze zijn een snelle oplossing voor scheve tanden, in tegenstelling tot orthodontie, dat jaren duurt.
  • Ze gaan lang mee
  • Ze passen bij uw eigen tanden
  • Bestand tegen vlekken
  • De tandstructuur wordt niet te veel aangetast, in tegenstelling tot kronen.
  • Ze zijn een goede optie voor patiënten met gevoelige tanden en tandvlees.

Wat zijn de nadelen van facings?

U moet niet alleen om te beginnen gezonde tanden en tandvlees hebben, maar u moet er ook voor zorgen dat u een uitstekende mondhygiëne heeft om te voorkomen dat er ziektes optreden, wat niet alleen slecht zou zijn voor uw mondgezondheid, maar ook voor uw facings.

Patiënten die last hebben van bruxisme (tandenknarsen en/of kaakklemmen) zijn waarschijnlijk geen goede kandidaten voor facings in Tunesië, omdat overmatige krachten de facings kunnen beschadigen.

Een ander nadeel zijn de kosten, waarbij een volledige glimlachcorrectie (met meer dan een dozijn facings) in het Verenigd Koninkrijk in de vijf cijfers loopt. Met besparingen tot 80% in Tunesië is dit echter een nadeel dat u kunt omzeilen door gewoon op het vliegtuig te stappen!

Wat is de procedure voor facings?

De procedure voor het aanbrengen van tandheelkundige facings vereist over het algemeen twee of drie bezoeken aan de tandarts in Tunesië binnen een paar dagen, die als volgt kunnen worden samengevat:

1: Overleg, onderzoek en planning van de behandeling

De tandarts in Tunesië zal een grondige beoordeling van uw mond uitvoeren en uw wensen en verwachtingen met u bespreken. Hij of zij zal u uitleggen wat u moet weten voordat u facings krijgt en welke materialen er gebruikt zullen worden.

2: Uw tanden voorbereiden

Deze fase wordt normaal gesproken uitgevoerd na de hierboven beschreven planningsfase (d.w.z. als onderdeel van dezelfde afspraak).

Uw tandarts begint de procedure met het verwijderen van een klein stukje glazuur aan de voorkant van elke tand die gefineerd moet worden. Op die manier ligt de fineer gelijk met de andere tanden. Zodra uw tanden geprepareerd zijn, worden er afdrukken genomen en naar het laboratorium gestuurd waar uw nieuwe tandheelkundige facings op maat worden gemaakt.

3: Facings plaatsen

Een paar dagen later gaat u terug naar uw tandarts om uw nieuwe facings te laten plaatsen. De tandarts zal ze tegen uw tanden houden om de kleur en pasvorm te controleren en eventueel kleine aanpassingen te doen voordat hij de facings op de tanden bevestigt met een door licht geactiveerd kleefmiddel.

CAD/CAM tandheelkunde

Als uw tandarts in Tunesië een (CAD/CAM) (computer-aided design/computer-aided manufacturing) systeem heeft, moet het mogelijk zijn om uw facings ter plekke te laten maken terwijl u wacht, vooral als u er maar één of twee nodig heeft.
Als u een groot aantal facings nodig heeft, zullen deze waarschijnlijk nog steeds in een laboratorium gemaakt moeten worden. In elk geval duurt het hele proces maar een paar dagen.


Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️