Tandheelkundige implantaten in Tunesië

tandheelkundig implantaat tunisia 1 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over tandheelkundige implantaten in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvol tandheelkundig implantaat.

BesteKlinieken.com informeert u over tandheelkundige implantaten in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een tandheelkundig implantaat in Tunesië

De gemiddelde prijs van een tandheelkundig implantaat in Tunesië is €320. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €200 tot €350. De procedure wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt tussen de 20 en 40 minuten. De verblijfsduur is 4-7 dagen. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Easyimplant® tandheelkundig implantaat320 €
Ankylos® tandheelkundig implantaat610 €
Strausmann® tandheelkundig implantaat750 €
Metaal-keramische kroon150 €
Zirkonia kroon250 €

Wat is een tandheelkundig implantaat?

Een tandheelkundig implantaat in Tunesië is een tandvervangende procedure. Als u een tand verloren bent, is een tandheelkundig implantaat een veilige, stabiele en permanente manier om een nieuwe tand te krijgen die eruitziet, aanvoelt en zich gedraagt als uw eigen tand.

Het tandheelkundig implantaat is eigenlijk de wortel van de vervangende tand die in het kaakbot wordt geïntegreerd. Het wordt onder de tandvleeslijn geplaatst, zodat het niet zichtbaar is; vervolgens wordt er een korte paal op het implantaat bevestigd, die door het tandvlees heen steekt en waarover een kroon (kunsttand) wordt geplaatst.

Ben ik een goede kandidaat voor tandheelkundige implantaten?

Tandheelkundige implantaten zijn geschikt voor mensen die in goede gezondheid verkeren en geen botverlies in de kaak hebben. Botverlies treedt meestal op wanneer een vergevorderde tandvleesaandoening zich naar het kaakbot heeft uitgebreid.

Deze ziekte tast de weefsels aan die de tanden op hun plaats houden, waardoor ze uitvallen. Als u uw tand hebt verloren als gevolg van deze ziekte, is het onwaarschijnlijk dat er genoeg bot in uw kaak zal zijn om een tandheelkundig implantaat te plaatsen, tenzij het opnieuw wordt opgebouwd door middel van een aparte chirurgische ingreep die bottransplantatie wordt genoemd. Hoewel bottransplantatie een gebruikelijke procedure is, kan het de plaatsing van uw tandheelkundig implantaat met wel een jaar vertragen.

Rokers zijn geen goede kandidaten voor tandheelkundige implantaten. Roken vermindert het vermogen van het lichaam om infecties te bestrijden en te genezen; het vermindert ook de bloeddoorstroming, waardoor er minder zuurstof en voedingsstoffen bij de cellen kunnen komen.

Als u blijft roken, loopt het implantaat een groot risico wanneer het voor het eerst wordt geplaatst, maar dat zal zo blijven gedurende de hele levensduur, wat kan leiden tot het falen ervan.

er is maar één school voor tandheelkunde in Tunesië en alleen de allerbeste kandidaten worden toegelaten tot de opleiding tot tandarts. De opleiding is van hetzelfde niveau als in Westerse landen, met vijf jaar studie, gevolgd door een jaar stage en daarna een specialistische opleiding, bijvoorbeeld in implantologie.

tandartsen in Tunesië zijn waarschijnlijk lid van gerenommeerde beroepsorganisaties, zoals het International Congress of Oral Implantologists (ICOI ).

particuliere tandheelkundige instellingen in Tunesië zijn modern en uitgerust met de nieuwste diagnostische en therapeutische technologieën, waaronder digitale röntgenfoto’s en 3D/CT scanning.

Voor/na foto’s

Verloop van de procedure

Bijna elke tandheelkundige ingreep kan met succes worden uitgevoerd als tandheelkundige toerist, en tandheelkundige implantaten zijn daarop geen uitzondering. Dit is echter een proces in twee fasen, dus u moet twee aparte korte reizen naar Tunesië plannen om de tandheelkundige implantaatprocedure te voltooien.

Tijdens het eerste bezoek wordt het tandheelkundig implantaat in uw kaak geplaatst. Het kunnen meerdere implantaten zijn, afhankelijk van uw behoeften. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of sedatie. De tandarts maakt een klein sneetje in het tandvlees.

Het tandvlees wordt teruggevouwen tot een flap, zodat de tandarts bij het kaakbot kan. Vervolgens wordt er een klein gaatje in het kaakbot gemaakt en wordt het implantaat geplaatst. De tandvleesflap wordt weer op zijn plaats genaaid en zodra de hechtingen zijn opgelost, ziet u geen spoor meer van het implantaat in uw mond.

Het implantaat blijft vervolgens minstens drie maanden zitten – vaak langer – en vergroeit dan met het kaakbot in een proces dat osseo-integratie wordt genoemd. Het doel van dit proces is om een solide basis te bieden voor het plaatsen van uw kunstgebit. Het geeft uw tandvlees ook de tijd om te genezen.

Bij uw tweede bezoek zal de tandarts uw tandvlees weer openen, meestal onder plaatselijke verdoving, om de implantaten bloot te leggen. Aan het ene uiteinde wordt een kleine paal (abutment) op het implantaat bevestigd, terwijl het andere uiteinde door het tandvlees steekt. Aan dit uiteinde wordt een kroon (valse tand) bevestigd, waarmee de tandheelkundige implantatieprocedure voltooid is.

Implantatie Samenvatting van het tijdschema

fase 1: Tijdens uw eerste reis naar Tunesië wordt het tandheelkundig implantaat in uw kaak geplaatst. De procedure duurt normaal gesproken 1 tot 2 uur. Op advies van uw tandarts kunt u na een paar dagen weer naar huis.

fase 2: U moet minstens drie maanden wachten voordat u naar Tunesië terugkeert. Een lokale tandarts kan bevestigen of u en uw implantaat er klaar voor zijn (tegen een kleine vergoeding).

fase 3: Ga na drie maanden (of langer) terug naar Tunesië om de kroon te laten plaatsen. U hoeft maar een paar dagen in het land te blijven om deze laatste fase te voltooien.


Moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator kan u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️