Dijlift in Turkije

dijbeenlift prijs Turkije 2 1
Geschreven door Manuella

Voelt het wrijven over uw dijen ongemakkelijk? Is de huid op uw dijen los gaan zitten? Hebt u overgewicht… en wilt u graag stevige, gebeeldhouwde dijen? Wilt u dat wij uw dijlift in Turkije organiseren? Ontdek dan snel de beste aanbieding voor een chirurgische vakantie!

BesteKlinieken.com geeft informatie over dijliften in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een dijlift in Turkije?

De gemiddelde kosten van een dijlift in Turkije zijn €2.000. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €1.600 tot €2.400. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 4 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, met 1 overnachting in het ziekenhuis. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de compressiekleding. De resultaten van de operatie zijn binnen 7 maanden zichtbaar.

Dijbeenlift2000 €
BBL billift2900 €
Heuplift1600 €
Schaambeenlift1200 €

Alles wat u moet weten over dijliften in Turkije

Een dijlift in Turkije is een cosmetische operatie die ook “cruroplastie” genoemd kan worden. Deze operatie bestaat uit het afslanken en verstevigen van het uiterlijk van de benen. De ingreep is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Femme complexée par ses fesses
Vrouwen met een complex over hun billen

De plastisch chirurg verwijdert overtollige huid van de binnenkant van de dijen. Afhankelijk van het geval kan deze operatie samen met liposuctie worden uitgevoerd.

Dijlift chirurgie in Turkije geeft bevredigende resultaten. Patiënten moeten er echter rekening mee houden dat een cruroplastie een lang litteken achterlaat op de binnenkant van de dij, en in sommige gevallen op de liesplooi.

Wie zijn de beste kandidaten?

Een dijlift in Turkije is een cosmetische operatie die over het algemeen gericht is op 4 categorieën mensen:

 • Patiënten die bariatrische chirurgie hebben ondergaan;
 • Patiënten die zijn afgevallen;
 • Oudere patiënten;
 • Volgers van het vermageringsdieet.

De eerste en tweede categorie hebben een slappe, overvloedige huid rond de dijen; deze operatie is noodzakelijk. Voor de andere categorieën is het doel om esthetisch mooiere benen te krijgen.

Tracé d'un chirurgien sur les fesses d'une patiente
De lijn van een chirurg op de billen van een patiënt

Hoewel dit een operatie met een laag risico is, is het van essentieel belang om de toestemming van uw huisarts te krijgen. Zoek uit of u geschikt bent voor een dijlift in Turkije voordat u aan dit avontuur begint.

Hoeveel kost een dijlift in Turkije?

In Turkije kost een dijlift door een gerenommeerde chirurg ongeveer €3.100. Deze prijs is inclusief luchthaventransfer, hotel, operatie, verdoving, ziekenhuiskosten, pre- en postoperatieve consulten, compressiekleding en medicatie.

Neem contact op met onze coördinator

Wij nemen contact op met een van onze beste chirurgen, geven hem of haar uw wensen en uw medisch dossier, plus foto’s van uw dijen, indien nodig. Onze coördinator geeft u dan de pre-diagnose van de chirurg en de medische kostenraming.

Procedure dijbeenoperatie

Zodra u ons uw toestemming geeft, beginnen we met de procedures voor uw dijlift in Turkije, tegen een ongelooflijk lage prijs voor de operatie in combinatie met het verblijf.

Mosaïque de silhouettes
Een mozaïek van silhouetten

Ons bureau zorgt voor de organisatie van uw operatiereis:

 • Wij nemen contact op met de beste plastisch chirurg
 • Afspraken boeken bij de beste klinieken in Turkije
 • Het boeken van uw vliegtickets,
 • Uw accommodatie voor en na de ziekenhuisopname,
 • Pre- en postoperatieve consulten,
 • De diensten van een vertaler, indien nodig… enz.

Voor de operatie

Ter informatie: u moet 2 tot 4 weken vrij nemen van uw werk. U moet ook stoppen met het innemen van medicijnen die bloedingen kunnen veroorzaken tijdens de dijlift in Turkije, d.w.z. anticoagulantia, ontstekingsremmers en de pil. Dit moet 10 dagen van tevoren gedaan worden.

Als u naar de kliniek komt, vergeet dan niet de compressiegordel en de preoperatieve controle mee te nemen die uw arts heeft voorgeschreven:

 • Bloedonderzoek,
 • En het elektrocardiogram.

Mensen met HIV komen in aanmerking voor deze operatie.

Voor de operatie heeft u een gesprek met een anesthesist. De anesthesist zal u het volgende uitleggen

 • De procedure en de duur ervan,
 • Eventuele risico’s en complicaties van cruroplastie,
 • Voorzorgsmaatregelen die u na de facelift moet nemen, onder andere.
Dijbeenlift video

De dag van de operatie

Een dijlift in Turkije duurt 2 tot 3 uur in de operatiekamer en wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Eerst tekent de chirurg lijnen op uw dijen om de te behandelen gebieden aan te geven. Deze dienen als markering voor de incisies die hij zal maken zodra de verdoving is uitgewerkt.

De plastisch chirurg verwijdert dan na elkaar de hoeveelheid huid en vet in de dijen. Als u veel vetcellen hebt, zal uw arts van de gelegenheid gebruik maken om het overtollige vet weg te zuigen. Op voorwaarde dat liposuctie van tevoren met u is gepland en besproken natuurlijk.

Nadat de cruroplastie is voltooid en de dijen aan elkaar zijn genaaid, plaatst de chirurg u in een steunkledij, die u een maand lang, 24 uur per dag aan moet houden. Let erop dat de hechtingen resorbeerbaar zijn. Als dit niet het geval is, worden ze 15 dagen later uit de geopereerde dijen verwijderd.

Na de operatie

Het medisch personeel haalt u uit de operatiekamer en brengt u naar uw kamer voor 24 uur ziekenhuisopname. De dag na de operatie brengt de chirurg een verband aan, dat in de loop van de volgende week wordt verwisseld.

Galbe fessier apres un lifting des fesses
Vormgeven van de billen na een bilverlift

Vervolgens krijgt u een verpleegkundige. Hun taak is om uw verband gedurende 2 weken om de 2 dagen te verwisselen. U moet er ook rekening mee houden dat u tijdens de eerste dagen vlekken op uw dijen zult zien.

Zoals oedeem en/of blauwe plekken. Deze zullen echter na 6 maanden volledig verdwijnen.

In tegenstelling tot littekens, die iets vervagen maar niet verdwijnen. Deze kunnen echter door andere cosmetische chirurgie worden verwijderd.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn bij een dijlift:

 • Zwelling van de huid ;
 • Diep-veneuze trombose;
 • Beschadiging van vetweefsel;
 • Vochtophoping (seroom);
 • Slechte wondgenezing;
 • Gevoelloosheid van de huid.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Opgemerkt moet worden dat een dijlift in de Islam niet als haram wordt beschouwd. Het is halal en aanvaardbaar als het gebruikt wordt om een smet te verwijderen.

Wij zetten ons in om mensen met beperkte mobiliteit op maat te helpen. Onze kliniek is rolstoeltoegankelijk.

Voorzorgsmaatregelen

De operatie veroorzaakt niet veel pijn, maar er kan wat irritatie optreden tijdens het genezingsproces. Uw arts zal u hiervoor pijnstillers voorschrijven. Ook krijgt u een antistollingsbehandeling (Lovenox, of andere), die u 10 dagen moet innemen. Om flebitis of trombo-embolie te voorkomen.

Photo avant et après un lifting des fesses en Turquie
Foto voor en na een bilvergroting in Turkije

Concluderend, cruroplastie is reconstructieve en/of cosmetische chirurgie die u met uw lichaam verzoent. Maar om de mooie, gebeeldhouwde en gestroomlijnde vorm te behouden die u dankzij een dijbeenlift in Turkije hebt gekregen, moet u er een gezonde levensstijl op nahouden!


Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Of het nu voor restauratieve of esthetische doeleinden is, de resultaten na een cruroplastie zijn blijvend. Maar u moet er wel een gezonde levensstijl op nahouden. Dat betekent evenwichtig eten, stoppen met roken en regelmatig bewegen.

Nee, een cruroplastie is niet pijnlijk. U kunt wat irritatie voelen na de operatie. Maar dit is volkomen normaal; het betekent dat uw huid aan het genezen is. U krijgt pijnstillers voorgeschreven om dit ongemak te verlichten.

Turkije is een van de populairste bestemmingen voor patiënten. Vanwege de betaalbaarheid, de kwaliteit van de geboden zorg en vooral vanwege het hoge succespercentage. In Turkije wordt tot 90% van de femoroplastieken met succes uitgevoerd.

Wandelen wordt aanbevolen vanaf de eerste week na de operatie. Het wordt echter afgeraden om gedurende minstens een maand intensieve activiteiten te ondernemen. Dus geen sport gedurende ten minste de eerste maand na een femoroplastiek.

Het effect van een dijbeenlift is onmiddellijk. Maar het is waar dat u tussen de 3 maanden en 1 jaar moet wachten om het uiteindelijke resultaat te kunnen waarderen. Dit is de tijd die nodig is om het oedeem dat door de operatie is veroorzaakt te laten verdwijnen. En voor de morfologie van de dijen om harmonieuzer te worden.

Het totale medische verblijf in Turkije is 7 dagen. Hierbij wordt rekening gehouden met de hospitalisatieperiode en de pre- en postoperatieve consultaties. Cruroplastie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en vereist een overnachting in het ziekenhuis.

Niet-chirurgische opties om de dijen te liften zijn onder andere gerichte oefeningen zoals squats, gewichtsverlies, lichaamscontouringbehandelingen zoals radiofrequentie of cryolipolyse, en het dragen van compressiekleding. Raadpleeg een professional in de gezondheidszorg voor persoonlijk advies.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️