Vaser Liposuctie in Turkije

liposuctie vaser 1
Geschreven door Laurence

Alles wat u moet weten over lipo vaser in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle high-definition laserliposuctie in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over Vaser lipo in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie vaser in Turkije

De prijs van Vaser-liposuctie in Turkije wordt bepaald door het aantal en de grootte van de te behandelen lichaamsdelen. De gemiddelde kosten bedragen €2.300, met een marge van €1.800 tot €2.800. Onder algehele narcose duurt de operatie tussen de 1 en 4 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De resultaten zijn binnen 6 maanden zichtbaar.

Vaser Liposuctie 1 zone1800 euro
Vaser Liposuctie 2 zones2000 euro
Vaser Liposuctie 3 zones2200 euro
Vaser Liposuctie 4 zones2400 euro

Wat is laserliposuctie?

Ondanks een gezonde levensstijl en lichaamsbeweging vinden we vaak zones en vetzakken die moeilijk te verwijderen zijn. Hoewel het volkomen natuurlijk en veilig is, proberen veel mensen deze vetzakken te verwijderen om een slanker, meer gedefinieerd figuur te krijgen dankzij vaser-liposuctie.

Sinds mijn operatie ben ik nog nooit zo gelukkig geweest – het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik heb eindelijk vertrouwen in mezelf en ik hou van hoe ik eruit zie. Ik ben dankbaarder dan ooit. Ik kan zeggen dat ik weer borsten heb.

Schéma de la canule lors d'une vaser lipo
Schema van de canule tijdens vaser lipo

High-definition laser-liposuctie, ook bekend als liposculptuur of vaser-liposuctie, is een geavanceerde vetverwijderings- en reductietechniek die uw lichaam kan vormen en modelleren. Laserliposuctie verbetert uw natuurlijke kenmerken en creëert een gedefinieerd, gespierd lichaam.

Laserliposuctie maakt gebruik van geavanceerde, minimaal invasieve ultrasone technologie om ongewenste vetzones precies aan te pakken en te verwijderen. Maar zelfs met de apparatuur van de hoogste kwaliteit onderscheidt laserliposuctie zich van conventionele liposuctiechirurgie door de mate van zorgvuldige lichaamssculptuur die de chirurg uitvoert.

Video met uitleg over vaser-lipo

Deze cosmetische ingreep kan worden gebruikt om meer gedefinieerde kuiten, buikspieren en armen te creëren en overtollig vet te verwijderen. Het kan ook gebruikt worden om losse huid in kleine, complexe gebieden, zoals onder de kin, strakker te maken.

Onze partnerklinieken in Turkije zorgen er altijd voor dat patiënten de procedure krijgen die bij hen past, en ze begrijpen dat laserliposuctie geen ‘one-size-fits-all’ procedure is. Daarom bieden ze traditionele liposuctie, laserliposuctie en niet-chirurgische liposuctie aan.

*De resultaten en voordelen van laserliposuctie variëren en zijn voor iedereen anders. Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd.

Voor- en nafoto’s

De voordelen van laserliposuctie

Laserliposuctie is een ultramodernevetverwijderingstechniek die uitzonderlijke resultaten oplevert, in tegenstelling tot andere vormen van liposuctie. Deze procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Chirurgische en postoperatieve voordelen

 • Minimaal invasief en zonder schade aan het omliggende weefsel, wat betekent dat postoperatieve pijn tot een minimum beperkt blijft.
 • Minimale littekens, blauwe plekken en bloedingen
 • Kortere uitvaltijd en sneller herstel
 • Zacht genoeg om onder plaatselijke verdoving te worden uitgevoerd – afhankelijk van het aantal behandelde gebieden hoeft u misschien niet een nacht in het ziekenhuis te blijven.
 • Op maat gemaakte postoperatieve kledingstukken zorgen voor optimale resultaten

De voordelen van laserliposuctie

 • Een baanbrekende lichaamscontourbehandeling om spieren te modelleren en te definiëren
 • Versteviging van de huid door stimulering van de collageenproductie
 • Onmiddellijke resultaten met voortdurende verbetering tot 6 maanden na de procedure.
 • Soepelere, meer voorspelbare resultaten
 • Een nauwkeurige, gerichte procedure, geschikt voor grote of kleine gebieden (inclusief gevoelige gebieden zoals de kin en de binnenkant van de dijen)
 • Behandelde zones zouden hun gebeeldhouwde uiterlijk moeten behouden zolang u hetzelfde gewicht behoudt

Hoe wordt laser-liposuctie uitgevoerd?

Laserliposuctie, ook bekend als “ultrasone liposuctie” vanwege de toegepaste ultrasone energie en technologie, is een ultramoderne, minimaal invasieve vetverwijderingsprocedure.

Ultrasone energie richt zich op ongewenst vet terwijl belangrijke weefsels zoals zenuwen, bloedvaten, bindweefsel en collageen gespaard blijven om een snelle genezing te bevorderen.

Door oppervlakkig en diep vet rond spiergroepen vloeibaar te maken, verbetert het de zichtbaarheid van de onderliggende gespierde spieren. Het resultaat is een hervormd, meer gedefinieerd en gebeeldhouwd lichaam, waardoor u er slank, gespierd en goedgevormd uitziet.

Silhouettes
Silhouetten

Voor de beste resultaten is het essentieel dat uw chirurg speciaal is opgeleid in VASER Hi Def liposculptuur.

Welke gebieden kunnen behandeld worden met vasculaire liposculptuur?

Laserliposuctie is de chirurgische verwijdering van vet uit specifieke delen van het lichaam. De laser-liposuctieprocedure is zo precies gericht dat het gebruikt kan worden op gebieden die met traditionele liposuctie niet behandeld kunnen worden.

De meest behandelde gebieden zijn

 • Borst of buste
 • Boven- en onderrug
 • Buik
 • Flanken / taille
 • Heupen
 • Billen
 • Kuiten
 • Knieën
 • Enkels
 • Kin/nek
 • Wapens
 • Binnen- en buitendijen

Postoperatief advies

Hoewel het genezingsproces voor iedereen anders is, gaat laserliposuctie gepaard met meer follow-up dan traditionele liposuctie. Hoe meer u het genezingsproces respecteert, hoe beter uw resultaten zullen zijn; het uiteindelijke resultaat zal pas twee of drie maanden na de operatie duidelijk zijn.

Het optimale follow-up programma omvat het gebruik van op maat gemaakte lichaamscompressiekleding, ultrageluid, lymfemassage, lichaamsbeweging en een correct dieet na de operatie.

Schéma d'une canule aspirant des cellules graisseuse
Schema van een canule die vetcellen opzuigt

De behandelde gebieden behouden hun gebeeldhouwde uiterlijk zolang u op gewicht blijft. Als u aankomt, zult u over het algemeen meer aankomen in andere gebieden dan de behandelde gebieden.

Postoperatief herstel

Incisiegebied

De eerste twee dagen na de operatie kunt u wat vocht uit de incisiegebieden voelen lekken. Dit is een tumescente vloeistof die het product is van de plaatselijke verdoving. Het kan getint bloed zijn, wat heel normaal is, dus maakt u zich geen zorgen; als u echter duidelijk bloed verliest, moet u dit aan de kliniek melden.

Binnen 7 dagen na uw operatie, afhankelijk van het behandelde gebied, krijgt u een wondcontrole om uw hechtingen te beoordelen. Zorg dat het incisiegebied niet nat wordt, want een warme, vochtige omgeving herbergt bacteriën en kan leiden tot wondinfectie.

Drukgordel

U komt terug van de kliniek met uw op maat gemaakte compressiegordel om. U moet deze altijd dragen totdat uw chirurg u vertelt dat u deze kunt verwijderen. Houd er rekening mee dat als u stopt met het dragen van uw op maat gemaakte liposuctie kleding voordat u dit is verteld, u geen optimale resultaten zult krijgen.

Perdre une tour de taille avec une vaser lipo
Een taille verliezen met vaser lipo

Blauwe plekken / Zwelling

Na de ingreep moet u rekening houden met blauwe plekken, zwelling en pijn; enige zwelling kan enkele maanden aanhouden. U kunt ook een verlies van gevoel voelen in de behandelde gebieden, wat volkomen normaal is en waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. Naarmate uw zenuwen beginnen te regenereren, zal het gevoel weer normaal worden.

Ongemak

Onmiddellijk na uw operatie moet u rekening houden met wat licht ongemak dat gemakkelijk onder controle te houden is met uw medicijnen. Dit duurt maar kort en de meeste patiënten kunnen na een dag of twee weer opstaan en zich comfortabel bewegen; houd er rekening mee dat u in de 24 tot 48 uur na de operatie enige hulp nodig kunt hebben.

Er worden pijnstillers voorgeschreven om het ongemak onder controle te houden, maar als u ernstige pijn begint te krijgen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij raden u ten zeerste af om gedurende een week na de operatie aspirine bevattende medicijnen te gebruiken.

Voorzorgsmaatregelen op korte termijn

Lichamelijke activiteit

Laser-liposuctiechirurgie vereist een minimale downtime, wat betekent dat u binnen twee dagen na de ingreep uw dagelijkse routine kunt hervatten – afhankelijk van het behandelde gebied. Wij raden u aan om minstens een week vrij te nemen van uw werk, zodat u volledig kunt herstellen.

Simulation photo avant et après
Voor en na fotosimulatie

De volgende twee tot drie weken kunnen de behandelde gebieden erg gevoelig blijven en moeten zware lichamelijke activiteiten beperkt worden; tijdens deze periode kunt u geleidelijk activiteiten zoals licht tillen en seks hervatten. Tijdens uw consultatie zal uw chirurg u duidelijk advies geven over de activiteiten die u kunt ondernemen, afhankelijk van uw behandelingsgebied.

Drukgordel

Onmiddellijk na uw operatie zult u een op maat gemaakt Liposculptuur compressiekledingstuk hebben ontvangen, dit is een belangrijk onderdeel van het genezingsproces. Uw kledingstuk moet vier tot zes weken gedragen worden, zoals geadviseerd door uw arts, om de genezing te bevorderen, de zwelling te verminderen en vooral om een goede contourvorming van de behandelde gebieden te garanderen.

Voorzorgsmaatregelen op lange termijn

Voor optimale resultaten raden wij aan dat uw postoperatieve zorg op lange termijn ook een gepersonaliseerde kuur van manuele lymfedrainage (MLD) massage omvat. Wij werken nauw samen met een MLD-specialist als u besluit om dit type massage in uw genezingsproces op te nemen.

Manuele lymfedrainage massage

Voor de beste resultaten raden wij aan om te investeren in een cursus manuele lymfedrainage massage, die het herstelproces versnelt, eventuele zwellingen of vochtophopingen in het lichaam verwijdert en overgebleven gifstoffen helpt afvoeren.

Femme mesurant son tour de taille
Vrouw meet haar taille

De massagetechniek kan na laserliposuctie al 48 uur na de ingreep worden gebruikt om uw herstel te versnellen. Het combineert een ultrasone behandeling gevolgd door een manuele massage.

Door de lymfe op de dermale-epidermale overgang (1 tot 2 mm diep, gelijk aan de dikte van 4 tot 5 vellen papier) te manipuleren, vergemakkelijkt de techniek het lichaamsproces en wordt overtollig vocht uit diepe lagen en uit ondiepe en negatieve ruimtes verwijderd.

Deze massage zorgt voor een betere retractie van de huid, vermindert spierstijfheid, waardoor uw onmiddellijke mobiliteit na de operatie verbetert, en heeft een therapeutisch en ontstekingsremmend effect op de weefsels.

Lichamelijke activiteit

Na zes weken zou u volledig hersteld moeten zijn en in staat om meer inspannende lichamelijke oefeningen te doen, zoals joggen en krachttraining. Als u nog steeds ongemak ondervindt of niet zeker weet of u meer inspannende lichamelijke activiteiten kunt hervatten, neem dan contact op met uw liposculptuurchirurg die uw bezorgdheid graag met u bespreekt.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens vaser lipo:

 • Bloedstolsel in de longen ;
 • Bloeding onder de huid;
 • Huidnecrose;
 • Ernstige littekenvorming;
 • Littekeninfecties;
 • Vetembolie.
Coordinatrice avec une patiente
Coördinator met een patiënt

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Merk op dat vaserlipo in de islamitische religie niet haram is. Het is halal en geaccepteerd als het bedoeld is om een defect aan het lichaam te verwijderen.

Onze vestiging is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit (PRM) en zal uw verblijf vergemakkelijken. Ons team is opgeleid om personen met een handicap persoonlijke hulp te bieden.

Hoeveel kost vaserlipo in Turkije?

De kosten van laser vaser lipo zijn afhankelijk van het aantal gebieden dat u wilt liposculpturen. De prijs wordt bepaald door de tijd die nodig is om de gebieden waar u zich zorgen over maakt in vorm te brengen. In Turkije bedragen de gemiddelde kosten van vaser-lipo €2.300. De prijs hangt ook af van de ervaring van de chirurg.

Hoe lang duurt een Vaser Lipo procedure?


De tijd die nodig is om een laser-liposuctie uit te voeren hangt af van het aantal en de grootte van de behandelde zones; over het algemeen duurt het echter één tot twee uur om maximaal drie zones te behandelen.

Une femme touche son ventre après une liposuccion
Een vrouw raakt haar buik aan na een liposuctie

Kunnen mannen baat hebben bij laserliposuctie?

In Turkije zijn een aanzienlijk aantal vaser-liposuctie patiënten mannen. De populairste behandelingsgebieden voor mannen zijn de borst, buik en “love handles”. Mensen met HIV worden allemaal geaccepteerd.

Kan ik kiezen tussen plaatselijke verdoving of algehele verdoving?

Laserliposuctie kan onder algehele narcose of onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Deze beslissing wordt samen met uw chirurg genomen en hangt af van uw voorkeur en mogelijkheden.

Van hoeveel “downtime” moet ik herstellen?

Omdat laserliposuctie minder ingrijpend is dan traditionele liposuctie, is er minder downtime en hersteltijd*. Er zullen wat blauwe plekken en zwelling optreden. Wij raden u daarom aan om minstens 5 tot 7 dagen te wachten voordat u weer aan het werk gaat, en 14 dagen voordat u weer gaat sporten of inspannende activiteiten gaat ondernemen.

Un couple épanoui
Een gelukkig paar

Voor optimale resultaten en minimaal ongemak raden wij u vooral aan om naar uw lichaam te luisteren en uzelf niet te overbelasten totdat u volledig hersteld bent. U moet tot ongeveer 4 weken na de operatie een discreet steunkledij dragen.

Moet ik een nacht in het ziekenhuis doorbrengen?

Laserliposuctie kan overdag worden uitgevoerd, maar in bepaalde omstandigheden, afhankelijk van het aantal behandelde zones en uw geschiktheid, kan de chirurg in Turkije u vragen om te overnachten. Dit zal met u besproken worden tijdens uw consultatie met de chirurg.

Hoeveel gebieden van mijn lichaam kan ik tijdens dezelfde operatie laten behandelen?

Onze zeer ervaren Turkse en Tunesische chirurgen zullen tot vier gebieden in één operatie behandelen, afhankelijk van uw vaardigheden en behoeften. Uw chirurg zal tijdens uw consult bespreken wat voor u de beste behandeling is om optimale resultaten te behalen.

Analyse du tissu adipeux par radiofréquence
Radiofrequentie vetanalyse

Zal ik na een laser-liposuctie op dezelfde plaats weer aankomen?

Laserliposuctie mag niet worden gebruikt om uw gewicht te beheersen, maar moet worden uitgevoerd wanneer u uw optimale gewicht hebt bereikt. Als u na de procedure uw gewicht behoudt met een evenwichtige en gezonde levensstijl, kunt u door het verwijderen van vetcellen tot vier kilo aankomen voordat u een verandering in het behandelde gebied merkt.

Geen enkele vetverwijderingsprocedure kan echter alle vetcellen uit het behandelde gebied verwijderen, dus u kunt wat vet zien terugkeren.

Zal ik na laserliposuctie op verschillende plaatsen vetophopingen hebben?

Als u een gezonde, evenwichtige levensstijl aanhoudt, zult u geen vetophopingen krijgen in het behandelde gebied of in andere delen van het lichaam*. Eventuele gewichtstoename of -afname zal zich proportioneel over uw hele lichaam verspreiden.

Wat betekent Vaser?

VASER staat voor Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance, en verwijst naar de energie die gebruikt wordt om de vetcellen in het behandelde gebied vloeibaar te maken.

Analyse par cavitation
Cavitatie analyse

Wie voert laserliposuctie uit?

Laserliposuctie, hoewel minimaal invasief, is een chirurgische procedure die wordt uitgevoerd door onze hoogopgeleide en ervaren chirurgen in een van onze ziekenhuizen van wereldklasse in Turkije en Tunesië.

Zal de overtollige huid op mijn buik strakker worden?

Veel mensen merken dat ze overtollige huid op hun buik hebben na een zwangerschap of na aanzienlijk gewichtsverlies. Hoewel liposuctie van de buik de huid strakker maakt, kan het geen grote gebieden behandelen. Om aanzienlijk huidoverschot te verwijderen, raden wij een buikwandcorrectie aan, ook bekend als abdominoplastiek.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw vaserlipo tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een vaser lipo in Turkije?

De levensduur van vaser-liposuctie in Turkije hangt, net als elders, af van het gedrag van de patiënt. Als ze er een gezonde levensstijl op nahouden, letten op wat ze eten en een minimum aan lichaamsbeweging hebben, zullen de effecten van vaser-liposuctie oneindig lang aanhouden.

Vaser-liposuctie veroorzaakt postoperatief ongemak, of het nu in Turkije of elders wordt uitgevoerd. De pijn is echter goed te verdragen, u kunt het vergelijken met spierpijn. Het duurt 2 tot 3 weken voordat de pijn helemaal verdwenen is.

Het succespercentage van vaser-liposuctie in Turkije is optimaal dankzij deze nieuwe technologie. Het is zelfs mogelijk om gemakkelijk tot 80% van de overtollige vetmassa te verwijderen, wat veel beter is dan traditionele liposuctiemethoden, en zonder enig risico.

Vaser-liposuctie, of vaser-lipo, is de beste techniek. Het verwijdert tot 80% van de vetmassa, terwijl de huid gemakkelijker aan de spieren wordt gehecht dan bij andere methoden. Het is ook preciezer als het gaat om het aanpakken van ongewenst vet.

Alles hangt af van uw leeftijd, aangezien de huid na verloop van tijd zijn elasticiteit verliest, en de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden. Specifieke crèmes en massages helpen de huid strakker te maken. Als dit niet genoeg is, kan een operatie nodig zijn.

De verblijfsduur in Turkije voor vaser-liposuctie hangt af van de omvang van de operatie. De aard van de verdoving, plaatselijk of algemeen, is de belangrijkste factor. Gemiddeld moet u rekenen op een verblijf van 5 tot 8 dagen in Turkije, met de mogelijkheid van een overnachting in het ziekenhuis.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️