Buikwandcorrectie in Turkije

buikwandcorrectie Turkije 2
Geschreven door Émilie

Buikwandcorrectie is een operatie om overtollige huid en vetweefsel uit het buikgebied te verwijderen en om een verzakking van de voorste buikwand tegen te gaan.

BesteKlinieken.com geeft informatie overbuikwandcorrectie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een buikwandcorrectie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie in Turkije zijn €2.800 in Istanbul. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 1 tot 2 uur. Een overnachting in het ziekenhuis is inbegrepen. Deze gemiddelde kosten omvatten de verdoving, de operatie en andere gerelateerde kosten zoals medicatie en een steungordel.

Buikwandcorrectie2800 €
Mini-Abdominoplastiek2500 €
Liposuctie van de buik1900 €
Liposuctie van de heup1800 €

Voorwoord

Alle professionele sporters zullen u vertellen: buikvet is het moeilijkst om kwijt te raken. In sommige gevallen (herhaalde zwangerschappen, overgewicht) is het gewoon onmogelijk om weer een platte buik te krijgen.

Als het overtollige vet te groot is, krijgt u lelijke overtollige huid die noch door intensief sporten noch door een draconisch dieet kan worden verholpen. Als dit het geval is, kan de droom van een platte buik of chocoladerepen onbereikbaar lijken.

Femme touchant son gros ventre
Een vrouw met een buikcomplex

De wetenschap, en in het bijzonder cosmetische chirurgie, kan wonderen verrichten.Abdominoplastie, cosmetische chirurgie van de buik, is de beste oplossing om weer een platte buik te krijgen. Het is een vrij invasieve techniek waarbij overtollige huid van de buik via een incisie wordt verwijderd. De buik wordt dan bevrijd van opgezwollen huid en overtollig vet.

Hoewel de kosten van buikwandcorrectie een groot obstakel blijven voor een wijdverspreid gebruik in Europa, is het erg populair in Turkije. Als bakermat van de cosmetische chirurgie trekt het land veel enthousiastelingen aan dankzij de aanbiedingen voor medisch toerisme.

Une vue panoramique d'Istanbul
Een prachtig uitzicht op Istanbul

Aan de oevers van de Bosporus kost cosmetische chirurgie in Turkije 70% minder dan in Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje. Bovendien wordt de ingreep uitgevoerd met behulp van geavanceerde technologie door ervaren Turkse chirurgen.

Alle voorwaarden zijn aanwezig voor een succesvolle buikwandcorrectie in het buitenland. Dus als u op zoek bent naar een platte buik, dan is Turkije de plek om naartoe te gaan! Focus op buikwandcorrectie in Istanbul.

Voor- en na foto’s

Alles wat u moet weten over buikwandcorrectie in Turkije

Na overmatige gewichtstoename, herhaalde zwangerschappen en aanzienlijk gewichtsverlies raken de huid en buikspieren vervormd. De huid verslapt en zakt en de spieren komen los van elkaar, waardoor er een scheur in het weefsel van de buikwand ontstaat.

Dit wordt diastase genoemd. Deze wand wordt verondersteld de interne organen goed in de buik te houden, waardoor een platte buik ontstaat. Als deze echter scheurt, worden de inwendige organen niet langer op hun plaats gehouden en zakt de buik door. Dit draagt bij aan een verslapte huid en een ophoping van overtollig vet in het gebied.

In veel gevallen kan overtollig vet worden verwijderd door te sporten of een dieet te volgen. Het meest hardnekkige kan verwijderd worden door liposuctie. Maar dan zal er altijd overtollige huid zijn die noch door sport noch door een dieet kan worden verwijderd.

Un ventre avec des lignes tracées par le chirurgien
Een buik met lijnen getekend door de chirurg

Hier komt de buikwandcorrectie om de hoek kijken, zowel voor mannen als vrouwen. Het is een chirurgische ingreep als laatste redmiddel om van de vette buikband af te komen.

Wat is buikwandcorrectie?

Buikwandcorrectie, ook wel abdominoplastiek genoemd, is een cosmetische chirurgische ingreep om overtollig vet en huid van de buik te verwijderen.

Het doel van de operatie is om het uiterlijk van de buikwand te verbeteren door deze gladder en strakker te maken.

De ingreep wordt uitgevoerd op de huid van de buik tussen de schaamstreek en de bovenbuik, waarbij een horizontale incisie wordt gemaakt om losse huid en overtollig vet te verwijderen.

Om de buik er weer glad uit te laten zien, worden de spieren van de buikgordel weer in vorm gebracht. De huid wordt vervolgens weer vastgenaaid, waardoor een litteken achterblijft dat na verloop van tijd vervaagt.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Voor en na buikwandcorrectie in Turkije

Buikwandcorrectie en liposuctie

Buikwandcorrectie is een vrij invasieve chirurgische procedure, die verschilt van liposuctie. Liposuctie wordt gebruikt om overtollig vet te verwijderen. Hoewel de twee technieken vaak met elkaar verward worden, kan een buikwandcorrectie liposuctie van het buik-, love handles- en rugvet inhouden vóór dermolipectomie: het verwijderen van overtollige gedrapeerde huid.

Dit deel, dat bestaat uit een buikwandcorrectie, wordt uitgevoerd met behulp van ultramoderne technieken om onberispelijke resultaten te behalen.

De resultaten van een buikwandcorrectie zijn verrassend. Daarom moet u uw buikwandcorrectie toevertrouwen aan een ervaren chirurg. In Istanbul vindt u de beste buikwandcorrectoren van Turkije.

In Turkije kan een buikwandcorrectie veilig worden uitgevoerd bij HIV-positieve patiënten, op voorwaarde dat ze in goede gezondheid verkeren, geen detecteerbare virale belasting hebben en een normaal CD4-cijfer hebben.

Tracé d'un chirurgien sur un ventre pour une abdominoplastie
De tekening van een chirurg op een buik voor buikwandcorrectie

Heeft u begeleiding nodig bij het kiezen van uw buikwandcorrectie kliniek in Turkije? Wilt u door de beste geopereerd worden? Neem dan contact met ons op.

Wie moet een buikwandcorrectie ondergaan in Turkije?

Hoewel een buikwandcorrectie veel voorkomt, is het niet toegankelijk voor iedereen die een platte buik wil.

De ideale kandidaat voor een buikwandcorrectie is iemand die een aanzienlijke hoeveelheid vet in de buikstreek heeft verloren en die overtollige huid heeft die door dit gewichtsverlies verslapt is.

Buikwandcorrectie voor mannen wordt aanbevolen in gevallen van navelbreuk of aanzienlijk gewichtsverlies. Het wordt uitgevoerd om een strakkere buik te krijgen met het oog op het verkrijgen van de beroemde chocoladerepen, de 6-pack.

Un homme qui touche son gros ventre
Een man met een buikprobleem

Buikwandcorrectie voor vrouwen wordt uitgevoerd bij vrouwen die meerdere zwangerschappen hebben gehad. Deze operatie, ook bekend als “buikwandcorrectie”, verbetert de tonus en stevigheid van de spieren van de middellijn die tijdens de zwangerschap verslapt zijn.

Deze operatie is ook bedoeld voor mannen en vrouwen die lijden aan overgewicht en die het overtollige gewicht in de buikstreek niet kunnen kwijtraken. Dit ondanks sport en dieet.

Opgemerkt moet worden dat in de islamitische religie buikwandcorrectie niet haram is. Het wordt geaccepteerd als het doel is om een defect te verwijderen.

Het hoofddoel van abdominale chirurgie is het corrigeren van de buik. In het geval van obesitas wordt patiënten geadviseerd om vooraf een afslankprogramma te volgen.

Als dit niet voldoende is, kan in Turkije bariatrische chirurgie overwogen worden. Dit staat bekend als gastric sleeve of gastric balloon. Als alternatief kunt u liposuctie ondergaan voordat u een buikwandcorrectie overweegt.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Voor en na buikwandcorrectie in Turkije

Tot slot kan buikwandcorrectie in Turkije ook overwogen worden om littekens op de buik, zichtbare striae die complexen veroorzaken, enz. te behandelen.

Wat is de BMI voor buikwandcorrectie in Turkije?

Om een buikwandcorrectie te ondergaan, moet u een bepaald stabiel gewicht bereikt hebben (aanbevolen door de chirurg) en in goede algemene gezondheid verkeren. Een body mass index of BMI van <30 wordt aanbevolen, d.w.z. een gewichtsverlies van 30% vóór een dieet.

Als algemene regel wordt ook aangeraden dat patiënten een gewicht hebben dat gelijk is aan het aantal meter boven de lengte van de patiënt. Als u bijvoorbeeld 1,65 cm lang bent, moet u ongeveer 65 kg wegen voordat u een buikwandcorrectie overweegt. Maar alleen de chirurg kan bepalen of u in aanmerking komt voor cosmetische chirurgie van het lichaam of de buik. Een medisch onderzoek zal helpen.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'une personne un peu grosse
De lijn van een chirurg op de buik van een persoon met licht overgewicht

Zie ook: Mommy Makeover in Turkije

Procedure voor buikwandcorrectie voor mannen en vrouwen

Het modelleren van het lichaam en de buikgordel is een invasieve cosmetische operatie. Het wordt onder algehele narcose op een operatietafel uitgevoerd. De procedure bestaat uit verschillende fasen:

Voorbereiding

In de eerste fase wordt u individueel gecontroleerd door uw chirurg. Een medisch onderzoek zal uw gezondheidstoestand bepalen en u voorbereiden op de operatie. Vóór de operatie is het altijd raadzaam om te stoppen met alle medische behandelingen, ontstekingsremmende medicijnen, hallucinogene stoffen, nicotine en andere.

De operatie

Op de dag van de operatie moet u vasten. Na een douche met een antiseptisch middel, meestal Betadine, wordt u op de operatietafel gelegd en krijgt u de juiste dosis algemene verdoving. Binnen enkele seconden werkt het middel en zult u in slaap vallen.

Un chirurgien touche un ventre de femme avant une opération
Een chirurg raakt de buik van een vrouw aan voor een operatie

Gedurende deze tijd maakt de chirurg een incisie in het gebied tussen de navel en het schaambeen. Hij maakt een horizontale incisie om de overtollige huid te verwijderen. Zodra de buikhuid gelift is, begint de chirurg met het herstellen van de spieren en spant hij ze aan in het geval van diastase. De gezonde huid onder de navel wordt naar beneden gebracht en ter hoogte van de schaamstreek gehecht.

Bij een volledige buikwandcorrectie kan de chirurg ook een incisie rond de navel maken om overtollige huid te verwijderen. De huid wordt naar de bovenbuik toe gelift. In dit stadium kan de navel indien nodig verplaatst worden.

Hebt u HIV? Er is een speciale kliniek voor u ingericht waar u een buikwandcorrectie kunt ondergaan in alle veiligheid voor u en het personeel.

Herstel

Na de operatie moet u één nacht onder medisch toezicht in de kliniek doorbrengen. Dit is de tijd om te herstellen en om er zeker van te zijn dat de operatie veilig en succesvol is uitgevoerd.

Als de postoperatieve pijn draaglijk is, kunt u beter slapen met pijnstillers. Er kunnen ook genezende crèmes en anti-infectiebehandelingen worden toegediend.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme noire
Buikwandcorrectie voor en na

Het verband wordt na 2-3 dagen postoperatief vernieuwd. Nietjes en hechtingen worden na 10 dagen verwijderd als ze niet vanzelf absorberen. Fijne drains zijn vaak nodig om postoperatief vocht af te voeren. Dit helpt de genezing te bevorderen.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen zich zelden complicaties voordoen tijdens een buikwandcorrectie:

  • Er zijn verschillende risico’s verbonden aan buikwandcorrectie, waaronder:
  • Ophoping van vocht onder de huid
  • Slechte wondgenezing, wat tot infectie kan leiden;
  • Extra zichtbaarheid van het buiklitteken;
  • Weefselschade diep in de huid in het buikgebied.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Bovendien is buikwandcorrectie toegestaan in de Islam. Het is een halal en geen haram operatie omdat het een medisch voordeel biedt en de levenskwaliteit van een persoon verbetert.

Voor mensen met een handicap (PBM) hebben we toegankelijkheidsmaatregelen getroffen om het voor hen gemakkelijker te maken om zich te verplaatsen.

Hoe lang duurt een buikwandcorrectie Turkije?

Een buikwandcorrectie in Turkije duurt tussen de 3 en 5 uur, afhankelijk van de hoeveelheid huid die verwijderd moet worden. De voortgang en het succes van de operatie hangen af van de expertise van de chirurg. Wij raden u altijd aan om een ervaren chirurg te kiezen die zijn of haar technieken voor buikwandcorrectie beheerst.

De resultaten van een buikwandcorrectie in Turkije zijn blijvend, mits u er een gezonde levensstijl en een gezond, evenwichtig dieet op nahoudt. Overmatige gewichtstoename wordt afgeraden na een buikwandcorrectie, hoewel een tweede operatie na 1 jaar mogelijk is.

Simulation avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Buikwandcorrectie voor en na simulatie

Hoe lang duurt het om te herstellen van een buikwandcorrectie?

De herstelperiode wordt geschat op 10 tot 15 dagen. Maar veel patiënten beginnen al na een week hun normale leven weer op te pakken. Na 2-3 dagen kunt u al zonder problemen lopen. Na 10 dagen bent u in staat om eenvoudige huishoudelijke en professionele taken uit te voeren zonder uzelf al te veel te vermoeien.

U moet 3 tot 4 maanden wachten voordat u aan sportactiviteiten kunt deelnemen. Gedurende deze periode raden wij u aan om geen zware activiteiten te ondernemen of zware lasten te dragen. De resultaten van een buikwandcorrectie in Turkije zullen na 6 tot 12 maanden zichtbaar zijn.

Hoeveel gewicht zal ik verliezen na een buikwandcorrectie in Turkije?

Zoals u nu weet, is buikwandcorrectie geen gewichtsverliesoperatie. Het is vooral een vormverandering van het lichaam en de buik. Het is echter wel mogelijk om na de operatie een merkbaar gewichtsverlies te hebben. Het gewicht van de verwijderde overtollige huid en vet ligt tussen 300g en 3 kg, afhankelijk van het profiel van de patiënt.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Resultaten voor en na buikwandcorrectie voor vrouwen

Hoe slaap ik na een buikwandcorrectie?

Na een buikwandcorrectie is het raadzaam om in een houding te slapen die de buikspieren niet oprekt. De beste positie is om op uw rug te slapen, met uw benen gebogen en kussens op uw knieën om uitrekken te voorkomen.

Wanneer moet de gordel verwijderd worden na een buikwandcorrectie in Istanbul?

Het dragen van een korset of gordel wordt een paar dagen na de buikwandcorrectie aanbevolen. Het geeft extra steun aan het figuur. De gordel kan 2-3 maanden na de operatie verwijderd worden. De chirurg zal controleren of het nodig is om het te verwijderen of om het langer aan te houden.

Wat te eten na een buikwandcorrectie

Om een platte buik te behouden na een buikwandcorrectie, is het aan te raden om gezond en evenwichtig te eten. Een gezond dieet zal helpen om de resultaten van de buikwandcorrectie zo lang mogelijk te behouden.

Une coordinatrice calcule le prix d'une abdominoplastie

Als u een persoonlijke offerte voor uw operatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag zo snel mogelijk en naar tevredenheid antwoorden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Kan een buikwandcorrectie je een platte buik geven?

Ja, uw buik zal platter zijn na een buikwandcorrectie. Deze chirurgische ingreep bestaat uit het verwijderen van de “buikschort”, de overtollige beschadigde huid die ontstaat na een bariatrische operatie, zwangerschap of aanzienlijk gewichtsverlies.

Een buikwandcorrectie in Turkije wordt alleen uitgevoerd als uw gewicht binnen het aanbevolen bereik valt. Dit is een gewicht dat gelijk is aan het aantal cm boven de meter van de patiënt. Dus als u 1,75 cm lang bent, moet u 75 kg wegen om in aanmerking te komen voor een buikwandcorrectie.

Zodra de buikhuid is strakgetrokken, kan er postoperatieve pijn optreden. De mate van pijn varieert afhankelijk van de patiënt en de aanwezigheid van spierherstel. U kunt er zeker van zijn dat er tijdens de herstelperiode effectieve pijnstillers worden voorgeschreven.

Afhankelijk van het type buikwandcorrectie is het litteken verticaal, T-vormig, omgekeerd T-vormig, horizontaal langs de buik of rond de navel (discreter). Het litteken wordt over het algemeen roze na twee weken, wordt dan witter en vervaagt geleidelijk na een jaar.

Naast het feit dat uw gewicht stabiel en uw gezondheidstoestand uitstekend moet zijn, wordt de BMI berekend voordat de chirurg instemt met een buikwandcorrectie in Istanbul. Deze body mass index moet kleiner dan of gelijk aan 30 zijn.

Voor een buikwandcorrectie in Turkije moet u rekening houden met een verblijf van minstens 7 dagen. Afhankelijk van de kliniek omvat het ziekenhuisverblijf twee nachten. Daarna zijn er 5 dagen postoperatieve follow-up nodig om ervoor te zorgen dat er geen complicaties optreden.

Als u na de buikwandcorrectie regelmatig aan lichaamsbeweging doet om uw buikspieren te versterken en gezond eet, zult u een platte buik houden. Een serieuze chirurg zal u passend voedings- en sportadvies geven voor een optimaal resultaat.

U moet minstens 6 maanden, en idealiter een jaar, na uw laatste zwangerschap wachten voordat u een buikwandcorrectie overweegt. Het is essentieel om zo lang te wachten om een perfecte genezing van de buik en optimale resultaten van de operatie te verkrijgen.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️