DHI Haartransplantatie in Turkije

prijs haartransplantatie DHI Turkije 1
Geschreven door Melissa

Focus op DHI haartransplantaties in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle HID haartransplantatie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over HID haartransplantatie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een DHI haartransplantatie in Turkije

In Turkije liggen de kosten van een HID haartransplantatie van 3.000 grafts tussen €1.800 en €2.100. De kosten van een DHI haartransplantatie in Turkije worden bepaald door het gebruik van de DHI pen (Choi Pen). Aan de andere kant kunnen de kosten van een haartransplantatie van 5.000 grafts tussen de 2.100 en 2.500 euro liggen. Het minimum verblijf in Istanbul is 7 dagen en de behandeling duurt 8 uur.

Afro haartransplantatie1700 €
Vrouwelijke haartransplantatie2200 €
DHI haartransplantatie1900 €
FUE haartransplantatie1800 €

DHI haartransplantaties worden beschouwd als een echte revolutie op dit gebied. Ze bieden fenomenale resultaten met een snelle genezing, zowel voor haar als voor baard.

Photo avant et après une greffe DHI
Foto voor en na een DHI transplantatie

In dit artikel vertellen we u in detail over DHI haartransplantaties in Turkije. Ontdek alles wat u moet weten.

Wat is een HID haartransplantatie in Turkije?

HID haartransplantaties worden uitgevoerd met een Direct Hair Implant (DHI) stylet, ook bekend als een Choi Pen.

Het principe is heel eenvoudig te begrijpen:grafts worden uit een donorgebiedgehaald en vervolgens worden de follikels in het ontvangende gebied geïmplanteerd zonder incisiekanalen te hoeven maken.

Photo avant et après une greffe DHI
Foto voor en na een DHI graft

De operatie is zeer comfortabel voor de patiënt, omdat deze onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd zonder het gebruik van een injectienaald, zodat er geen pijn wordt ervaren. Om de incisietijd te verkorten, brengt het transplantaat niet veel tijd buiten het lichaam door. Dit zorgt voor een veilige implantatie.

De ervaren chirurg die de operatie uitvoert, zorgt er ook voor dat elke follikel in een specifieke hoek, diepte en richting wordt geplaatst, ombetere resultaten te verkrijgen.

Voor- en na foto’s

Wat is de Choi Pen voor IHD?

Het idee voor de Choi Pen komt rechtstreeks uit Zuid-Korea, waar het werd uitgevonden door professor Chio. Het idee was om een instrument te maken waarmee het transplantaat in één enkele operatie kon worden ingesneden en geïmplanteerd.

Het is een klein instrument dat eruitziet als een pen, met een holle naald die verbonden is met de buis en de pomp. De follikel wordt uit het donorgebied opgezogen en vervolgens voorzichtig in het ontvangende gebied geïmplanteerd.

Afhankelijk van de aard van de follikel en de dichtheid van het gewenste haartransplantaat, zijn er verschillende maten naalden. De chirurg kan ook gemakkelijk de implantatiehoek en -diepte regelen met de Choi DHI naald.

Stylo Choi pour une greffe DHI
Choi pen voor een DHI transplantaat

Wie zou deze operatie moeten ondergaan?

Als u aan haarverlies lijdt, of het nu alopecia of gevorderde kaalheid is, wordt een DHI haartransplantatie in Turkije aanbevolen. Mensen met HIV komen in aanmerking voor deze operatie.

Het voordeel van de DHI transplantatie is dat het zeer effectief is en zeer goede resultaten geeft, omdat het de natuurlijke implantatie van follikels reproduceert, of het nu haar of baard is. Het resultaat laat geen vlekken of littekens achter en het haar is perfect hersteld.

Photo avant et après une greffe DHI en Turquie
Voor en na een DHI transplantatie in Turkije

Aanvankelijk waren DHI transplantaties veel meer geschikt voor fijn, steil haar, vanwege de beperkte dikte van de naalden. Tegenwoordig kan de Choi stylet echter aan alle haartypes worden aangepast en kunnen transplantaties bij zowel mannen als vrouwen worden uitgevoerd.

Als u andere methoden van haartransplantatie hebt geprobeerd en niet tevreden bent, kunt u ook DHI haarimplantaten in Istanbul laten uitvoeren. Correctietransplantaties zijn ook gedekt.

Zie ook: Hiv haartransplantatie in Turkije

De hele operatie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat HID haartransplantaties in Turkije worden uitgevoerd door een arts in een steriele operatiekamer. Als u op het punt staat om een HID transplantatie te ondergaan, moet u eerst een formulier invullen om te weten te komen of u ziektes heeft en of u medicijnen gebruikt.

De arts van de haarkliniek zal u ook adviseren om in de week voor de ingreep geen aspirine en vitamines te gebruiken en om 48 uur voor de ingreep het gebruik van koffie, tabak en alcohol te beperken.

Schéma simulation vant et après une greffe DHI
Simulatieschema voor en na een DHI transplantatie

In het begin zullen u en de chirurg de donor- en ontvangergebieden bepalen. Hij zal ook een volledige diagnose stellen van de aard en dichtheid van het haar.

Zodra het te behandelen gebied is bepaald en een volledige diagnose is gesteld, verloopt de procedure als volgt:

  • De grafts worden uit het donorgebied gehaald en opgeslagen;
  • DeDHI implantatie wordt vervolgens onder een precieze hoek uitgevoerd om de haarfollikelwortels niet te beschadigen;
  • De implantaten worden in een precieze richting geplaatst voor een perfect resultaat.

De duur van de procedure hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte van het te behandelen gebied en het type haar. Over het algemeen duurt de procedure tussen de 2 en 8 uur.

Zie ook: Haartransplantatie voor vrouwen in Turkije

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens een DHI haartransplantatie:

  • Bloedingen ;
  • Duizeligheid
  • Pijn in de schedel;
  • Verhoogde hartslag;
  • Ontsteking van haarzakjes;
  • Schraal donorgebied.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen de juiste chirurg in Istanbul te kiezen en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

In het islamitische geloof wordt HID haartransplantatie niet als haram beschouwd. Het is halal en aanvaardbaar als het gebruikt wordt om een defect te verwijderen.

Uw comfort is onze prioriteit, daarom hebben wij diensten opgezet die aangepast zijn aan PBM’s.

Lees ook: De frontlinie verlagen in Istanbul

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen na een haartransplantatie?

De resultaten van een DHI haartransplantatie in Turkije zijn zichtbaar en langdurig. Het succes van de transplantatie hangt echter ook af van hoe goed het haar na de operatie verzorgd wordt.

Zelfs als de genezing snel verloopt, zal de chirurg die de operatie uitvoert crèmes voorschrijven om het proces te versnellen. Om de hoofdhuid te voeden, kunt u ook bepaalde oliën gebruiken, zoals sesam-, argan- of kokosolie.

Video over DHI transplantaties

Het is ook aan te raden om milde shampoos te gebruiken en alcohol en roken te vermijden gedurende de eerste paar weken na de transplantatie. Het is ook aan te raden om gezond te eten omhet getransplanteerde haar alle voedingsstoffen te geven die het nodig heeft.

Zie ook: Afro haartransplantatie in Turkije

Hoeveel kost een DHI haartransplantatie in Turkije?

De prijs van een DHI haartransplantatie in Turkije is €2.200. Het hangt af van het type haar, het stadium van kaalheid en het aantal grafts dat nodig is om het gebied op te vullen. De prijs varieert afhankelijk van de duur van de behandeling.

DHI transplantaties in Istanbul worden uitgevoerd door de beste chirurgen met uitgebreide ervaring op dit gebied. In feite is Turkije een echte benchmark van uitmuntendheid als het gaat om DHI implantaten, en de resultaten zijn gegarandeerd, vooral na goed onderhoud.

Zie ook: Haartransplantaties voor de sterren


Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een DHI haartransplantatie in Turkije?

De resultaten van een DHI haartransplantatie in Turkije zijn definitief, maar de kaalheid kan zich buiten de behandelde gebieden voortzetten. De patiënt kan dan een aanvullende behandeling voorgeschreven krijgen om het haarverlies te stoppen door de hoofdhuid te regenereren.

Dit zijn twee zeer geavanceerde technieken, maar het verschil zit hem in de methode van haarimplantatie. DHI is de nauwkeurigere en duurdere techniek, omdat de haartransplantatie volledig met de hand wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de grafts perfect gecontroleerd worden geïmplanteerd.

FUE en DHI zijn de twee beste haartransplantatietechnieken, omdat ze na de operatie geen zichtbare littekens achterlaten. Bovendien is het resultaat permanent en veel natuurlijker. In tegenstelling tot single strip chirurgie, die beperkter is.

De DHI haarimplantatie procedure wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en is dus volledig pijnloos. Na de procedure kunnen patiënten echter wel wat pijn ervaren, maar dit is meestal zeer matig.

De prijs varieert afhankelijk van het aantal benodigde grafts, de expertise van de chirurg en de gekozen instelling. Maar de goedkoopste landen op dit moment zijn Tunesië, Turkije, Polen en niet te vergeten Hongarije. 4 bestemmingen bij uitstek voor een goedkope haartransplantatie.

Natuurlijk varieert de verblijfsduur van patiënt tot patiënt. Maar als algemene regel moet u rekenen op een verblijf van minimaal 4 dagen. Dit omvat het pre-operatieve consult, de DHI haartransplantatie procedure en de noodzakelijke postoperatieve follow-up.

Over de auteur

Melissa

Mijn naam is Mélissa en sinds 2014 werk ik als medisch en wetenschappelijk schrijver. Ik heb uitgebreide ervaring in het schrijven van regelgevende en medico-marketingdocumenten over een breed scala aan therapeutische gebieden.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️