Wenkbrauwtransplantatie in Turkije

wenkbrauw transplantatie prijs 1
Geschreven door Manuella

Net als bij traditionele haartransplantaties beginnen wenkbrauwtransplantaties in Turkije met het verwijderen van haarzakjes uit een gezond groeigebied van de hoofdhuid.

BesteKlinieken.com geeft informatie over wenkbrauwtransplantaties in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een wenkbrauwtransplantatie in Turkije

De gemiddelde kosten van een wenkbrauwtransplantatie in Turkije in Istanbul zijn €1.250. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €550 tot €1950.

ProcedureKosten Turkije
Wenkbrauw transplantatie1250 €

Wat is een wenkbrauwtransplantatie?

Hoewel ze te vaak verwaarloosd worden, spelen onze wenkbrauwen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Ze helpen ons te communiceren via gezichtsuitdrukkingen en beschermen onze ogen tegen water en zweet. De laatste jaren staan ze in het middelpunt van een aantal beautytrends.

Daarom kunnen mannen en vrouwen die last hebben van overmatig wenkbrauwhaarverlies hun zelfvertrouwen verliezen en problemen met hun zelfvertrouwen ervaren. Daarom worden onze wenkbrauwtransplantaties in Turkije steeds populairder.

Sinds de jaren 90 is er een trend om wenkbrauwen in een dunne boog te epileren, waardoor mensen hun wenkbrauwen te veel epileren en het haarzakje beschadigen. Dit verhinderde de hergroei.

Nu de trend is verschoven naar vollere, natuurlijkere wenkbrauwen, is de druk voor mannen en vrouwen toegenomen om hun uiterlijk dienovereenkomstig te veranderen. Hoewel make-up gebruikt kan worden om dunne of schaarse wenkbrauwen op te vullen, bieden wenkbrauwtransplantaties in Istanbul een meer permanente en langdurige oplossing.

Wenkbrauwtransplantaties, uitgevoerd door klinieken in Istanbul, Turkije, maken gebruik van de Follicular Unit Extraction (FUE) methode om haar van de hoofdhuid te verwijderen en gezonde follikels naar de wenkbrauwen te transplanteren om de dichtheid te verbeteren.

Door de precieze plaatsing volgens het normale groeipatroon kunnen patiënten een verbeterde dichtheid van hun wenkbrauwen zien met natuurlijk ogende resultaten.

Is een wenkbrauwtransplantatie geschikt voor mij?

Voor patiënten die niet zeker weten of een wenkbrauwtransplantatie de juiste oplossing is voor dunner wordende wenkbrauwen, is het belangrijk om de oorzaak van hun haaruitval in overweging te nemen.

In sommige gevallen kan haaruitval bij de wenkbrauwen een tijdelijk probleem zijn of een probleem dat opgelost kan worden met de juiste voeding of door een onderliggend probleem te behandelen.

Voedingstekorten kunnen bijvoorbeeld leiden tot een slechte algemene haargroei, wat kan resulteren in schaarse of beschadigde wenkbrauwen.

Vitamine A, B-12, C, D, ijzer en biotine spelen allemaal een rol bij een gezonde groei, en mensen met een tekort kunnen last hebben van schaarsere wenkbrauwen. Spreek in deze gevallen met uw huisarts of diëtist voordat u een afspraak met ons maakt.

Er zijn echter een aantal permanente oorzaken van haaruitval waarvoor een wenkbrauwtransplantatie een ideale oplossing kan zijn. Dit zijn onder andere alopecia areata, aanhoudende ontharing of eerdere ontharing die de follikels heeft beschadigd, bepaalde schildklierproblemen en veroudering.

Lees ook: Haartransplantatie prijzen in Istanbul

Lichamelijk trauma kan ook tot haaruitval leiden, zoals brandwonden, littekens of ongelukken. In deze gevallen kan een wenkbrauwtransplantatie in Turkije helpen om een bepaald niveau van zelfvertrouwen bij de patiënt te herstellen.

Elke oorzaak van haaruitval of het dunner worden van wenkbrauwen wordt individueel behandeld tijdens een bezoek aan Istanbul, en de beste behandeling wordt bepaald op basis van uw geval.

Over het algemeen zijn patiënten die hun haar hebben verloren door genetische aandoeningen, overmatig ontharen of die een ongeluk of trauma hebben gehad de meest geschikte kandidaten voor een transplantatie. Wij hebben echter gekwalificeerde artsen voor het consult en deskundige chirurgen voor de procedure die kunnen bepalen of een wenkbrauwtransplantatie in Istanbul in uw geval haalbaar is.

Wat gebeurt er tijdens een wenkbrauwtransplantatie?

Net als bij traditionele haartransplantaties in Istanbul, begint een wenkbrauwtransplantatie in Turkije met het verwijderen van haarzakjes uit een gezond groeigebied van de hoofdhuid. Dit kan één voor één of volgens de “strip” methode gedaan worden, wat door uw chirurg voor de operatie in Turkije bepaald zal worden. Wij gebruiken over het algemeen de FUE-methode vanwege de niet-invasieve aard en de afwezigheid van littekens.

Met de FUE methode kan donorhaar individueel uit een gezond groeigebied van de hoofdhuid worden gehaald. Aan het begin van de procedure krijgt u een plaatselijke verdoving om ongemak te voorkomen.

Vervolgens wordt een deel van uw haar geschoren om een betere toegang tot de follikels te krijgen, waarna de chirurg kleine incisies maakt om de follikels uit uw hoofdhuid te verwijderen. Deze incisies zijn slechts 1 of 2 millimeter groot, zodat er geen hechtingen nodig zijn en er geen littekens ontstaan. In sommige gevallen is het mogelijk om de follikels te oogsten zonder het hoofd te scheren.

Na het oogsten worden de “folliculaire transplantaten” vervolgens in een grootte geknipt die geschikt is voor de wenkbrauwen van de patiënt. Elk follikel wordt opnieuw in de hoofdhuid geplaatst met incisies die even groot zijn als de incisies die voor de oogst zijn gemaakt, zorgvuldig gepositioneerd en in een hoek geplaatst om de groei van een natuurlijke wenkbrauw na te bootsen en plat tegen de huid te liggen.

Een wenkbrauwtransplantatie in Turkije vereist zeer weinig uitval en in de meeste gevallen kunt u binnen 24 uur uw normale activiteiten hervatten. Als u kiest voor een transplantatie in een van onze klinieken, wordt u geadviseerd om tot een week na de operatie in Istanbul te blijven, zodat we het genezingsproces de eerste zeven dagen in de gaten kunnen houden.

Tijdens deze dagen wordt u uitgenodigd voor een postoperatieve controle, waarna u de rest van uw verblijf kunt besteden aan het verkennen van de regio en het genieten van de rijke cultuur van Turkije. Uw wenkbrauwtransplantatie pakket is inclusief 4- of 5-sterrenaccommodatie, dus u kunt tijdens uw verblijf naar wens ontspannen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️