Prohair Transplant Clinic

Prohair Transplant Clinic Boedapest kliniek 1

ProHAIR Transplant Clinic is gespecialiseerd in haarimplantaten. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1992 en is gevestigd in Boedapest, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Prohair Transplant Clinic, Boedapest, Hongarije

De Prohair Transplant Clinic is gespecialiseerd in de behandeling van haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. Om u te helpen uw haar terug te krijgen, biedt deze gespecialiseerde kliniek folliculaire extractie haartransplantatie (FUE) en de revolutionaire “No Look” haartransplantatie. Ze zijn toegewijd aan het leveren van haartransplantaties van hoge kwaliteit voor mensen die lijden aan haaruitval en kaalheid.

Samen met Dr. Mantse Tamás, hun toonaangevende kliniek en haartransplantatie-expert, bieden ze veilige procedures van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs met natuurlijk ogende resultaten, evenals een garantie van 50 jaar, gratis eerste consult en online consultatie. De kliniek heeft een gerenommeerd team van toegewijde medische specialisten, die lokale en internationale patiënten verwelkomen.


Specialiteit van de kliniek:

Haarimplantatie
Haartransplantaties
Baardtransplantatie
Wenkbrauw transplantatie

Diensten

Luchthaven transfer
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
Kluis op de kamer
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaaldiensten


Stad: Boedapest – Land: Hongarije – Opgericht: 1992
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Hongaars


Beoordeling van Professionele Haarimplantaten Kliniek

Tibor Wohlschein
Tibor Wohlschein
19:40 05 Jan 24
Voor de ingreep was ik erg zenuwachtig, maar achteraf denk ik dat het niet nodig was. De injectie was een beetje onaangenaam, maar van de rest van de procedure voelde ik bijna niets. De arts en de assistente waren erg aardig tijdens de procedure. Ik kan de kliniek alleen maar aanbevelen!
Tamás Szekeres
Tamás Szekeres
15:37 08 Dec 23
Bedankt aan Réka Vera en Virág voor de operatie! Alles was geweldig. Naast Gabriella Bíró, de flexibiliteit en al het andere 🙂 ben ik uiterst tevreden over het team. Ze zijn erg aardig en attent! Ik raad ze aan!!
G Szabolcs
G Szabolcs
20:29 13 Jan 24
Bedankt voor de snelle afspraak, de expertise en opgewektheid van Dorottya, Veronika en Viktória, die mij de hele dag daar hebben vergezeld. Vergeleken met de trailer konden er nog meer haren worden geïmplanteerd. Ik kwam blij. Ik beveel de Kliniek van harte aan. 👍
Faanyagvédelme Építmények
Faanyagvédelme Építmények
08:15 27 Jan 24
Nomen est omen / Alles was professioneel! Dokter Dorottya en haar team, assistenten Viktória en Ildikó: naast professionele precisie creëren zij ook een zeer aangename en vriendelijke sfeer! Bedankt! En een speciale dank aan Tetyána voor haar zeer empathische houding en ook haar vriendelijke toon! Het was letterlijk een ervaring met jou! Ga zo door! ??Norbi
Monika Rajova
Monika Rajova
13:40 20 Sep 23
Dank aan Dr. Bagosi en haar team voor de professionele behandeling. Ik ben zeer tevreden over het advies, de uitvoering en hun aanpak. Ik kan de kliniek alleen maar aanbevelen.
Kornélia Geiger
Kornélia Geiger
10:31 20 Sep 23
Bedankt, haarmesotherapie is een zeer goede optie om ons haar te versterken. Hij is een professionele haartherapeut, hij beantwoordde al mijn vragen direct.
Gábor Nagy
Gábor Nagy
14:02 20 Oct 23
Ik ben zeer tevreden, ik heb een professioneel team leren kennen, ze staan ​​vriendelijk, behulpzaam en professioneel aan de top! Ik raad ze ten zeerste aan aan iedereen die een soortgelijk probleem heeft!Hoi. Gabor Nagy
György Saliga
György Saliga
20:32 22 Oct 23
De operatie was op zaterdag en zondag, maar je voelde het niet. Ze hebben hun werk heel vriendelijk en professioneel gedaan. De op basis van het voorgesprek vastgestelde aantal werd nauwkeurig geclassificeerd en geteld. Als ik opnieuw voor de interventie zou komen te staan, zou ik er alsnog voor kiezen.
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó
15:34 17 Oct 23
Schone, beschaafde plek, aangename omgeving. Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over het personeel: ze zijn zeer deskundig en behulpzaam tijdens het onderzoek en de enquête, ze beantwoorden de vragen graag en correct en behandelen mij als een partner. Tijdens de interventie was de Dokter zeer consciëntieus, vriendelijk en behulpzaam en de opererende chirurgen/assistenten creëerden naast hun professionele werk een positieve sfeer en stonden ook open voor vragen. Ze hebben een zeer goede indruk op mij gemaakt, ik kan de kliniek alleen maar aanbevelen.
Tamás Dági
Tamás Dági
18:27 27 Jan 24
Ik heb een zeer slechte mening over de kliniek. Ik raad het niemand aan!!! Ik heb veel geld achtergelaten - slechte resultaten na 3 operaties - natuurlijk hebben ze alles beloofd. Toen het geld eenmaal was ontvangen, veranderde alles. Mijn dokter werkte daar niet eens meer, ze wilden niet eens met mij praten. Het zijn geen professionals, als er een probleem is, rijden ze weg. Mooie beloftes - slechte resultaten, teleurstellende behandeling... Schandalig, geen garantie, ze behandelen me slecht, ze hebben het haar in mijn nek verpest... Ik raad ze aan niemand aan!!! - een teleurgestelde patiënt van hen-
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️