Clinica Foguet

Clinica Foguet Alicante kliniek 1

Clinica Foguet is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2004 en gevestigd in Alicante, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Clinica Foguet, Alicante, Spanje

De Clinica Foguet is gevestigd in het Quiron Torrevieja ziekenhuis en maakt gebruik van de medische faciliteiten van het ziekenhuis om chirurgische ingrepen uit te voeren. De kliniek biedt hoogwaardige cosmetische ingrepen zoals facelifts, blepharoplastie, neuscorrectie, borstchirurgie, kuitimplantaten, buikwandcorrecties, liposuctie, botox, mesotherapie, bilimplantaten, kaalheidsmiddelen en kin- en wangoperaties.

Het Quiron Torrevieja ziekenhuis is uitgerust met de nieuwste technologie die momenteel beschikbaar is. Het team bestaat uit hooggekwalificeerde gezondheidsprofessionals en de kliniek handhaaft de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.De Foguet Kliniek brengt een team van ervaren professionals samen die alle procedures tegen betaalbare prijzen aanbieden en lokale en internationale patiënten verwelkomen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Rimpelbehandeling
Vullen van de huid
Behandeling van littekens
Oorcorrectie
Rhinoplastie
Borstlift
Borstverkleining
Borst implantaten
Cervico-faciale lift
Consult plastische chirurgie
Buikwandcorrectie

Clinica Foguet biedt u :

Gratis Wi-Fi
TV in de kamer


Stad: Alicante – Land: Spanje – Opgericht: 2004
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Spaans

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️