Dr Khaled Meddeb

Dr Khaled Meddeb kliniek Tunis 1

Dr Khaled Meddeb is gespecialiseerd in haarimplantaten. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2009 en bevindt zich in Tunis, Tunesië. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dr Khaled Meddeb, Tunis, Tunesië

De voorzichtige aanpak van Dr Khaled Meddeb heeft altijd gezorgd voor een hoge mate van consistentie en regelmaat in zijn resultaten en daarmee in de tevredenheid van zijn patiënten. Nadat hij zijn medische opleiding in Tunis en Parijs had afgerond, trainde hij samen met Franse artsen en haarherstellende klinieken in Parijs om de basistechnologieën te leren en heeft hij vele stadia doorlopen.

Hij is gepassioneerd door nieuwe innovaties en technologieën, maar heeft ook een zeer kritische kijk op wat er nieuw is op de markt. Hij was de allereerste arts in Tunesië die echte folliculaire eenheidstransplantatie introduceerde in het begin van de jaren 2000.

Hij was de allereerste die de trichophytic closure procedure lanceerde in de Noord-Afrikaanse regio. Hij was ook de eerste Tunesische arts die lid werd van de ISHRS en ESHRS. Sinds 2015 heeft hij zijn praktijk 100% gespecialiseerd in folliculaire eenheidsextractie.

Na een zorgvuldige selectie en bestudering van alle nieuwe FUE opties op de markt, koos hij voor het FUE SAFE systeem, ontwikkeld door dr. Jim Harris. De combinatie van kwaliteit, zorgvuldigheid en expertise tegen een bescheiden prijs, maakt dat we er trots op zijn dat we al in een vroeg stadium in Dr Medded hebben geloofd en dat we hem sindsdien tot de invloedrijke leden van onze groep rekenen.

Met zijn team van 5 assistenten wijdt Dr. Meddeb zich volledig aan haarverzorging en werkt hij uitsluitend in Tunis in een erkende kliniek. Hij besteedt bijzondere aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haar door deel te nemen aan gespecialiseerde internationale congressen.


Specialiteit van de kliniek :

Haarimplantaten
Baardtransplantatie
Wenkbrauw transplantaties
Wimpertransplantaties
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie
DHI haartransplantatie
Haarverlies consultatie

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Tunis – Land: Tunesië – Opgericht in 2009
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Frans


Mening van Dr Khaled Meddeb

jean-yves Bouhier
jean-yves Bouhier
14:00 26 Sep 22
Dokter Khaled Meddeb is een uitzonderlijke chirurg, opgeleid in Frankrijk. Hij heeft in twaalf jaar tijd mijn hoofdhuid twee keer vergroot en zal binnen een maand na de medicatie voor de derde keer ingrijpen. Ik heb het volste vertrouwen in hem en in zijn uitstekende team, dat patiënten verwelkomt zodra ze uit het vliegtuig stappen. De prijzen zijn zo eerlijk mogelijk. Ik raad 7000% aan!
Alexandre Dts
Alexandre Dts
13:37 15 Feb 24
Na lang nadenken en na het lezen van verschillende getuigenissen van de patiënten van Dr. MEDDED op een forum waar ik zeker ook mijn ervaring zal plaatsen, besloot ook ik de sprong te wagen.In de eerste plaats is wat er in het algemeen uit het bedrijf naar voren komt echte professionaliteit, elke persoon heeft een specifieke taak, wij vinden dat het een vierkant, geweldig team is.Wat de dokter betreft, hij was in staat om direct te zijn, de dingen te vertellen zoals ze waren, iets dat ik op prijs stel, mijn donorgebied is niet erg goed voorzien, hij maakte het me duidelijk, een beetje teleurgesteld uiteraard, maar ik moest het accepteren, dat doen we niet' doe geen magie.Het werk is heel netjes gedaan, geen pijn, het is nu 3 dagen geleden, ik zal mijn mening de komende maanden zeker aanpassen, resultaat van een transplantatie na een jaar.In ieder geval heb ik in dit stadium geen enkele spijt van mijn bezoek aan Tunesië vanuit Frankrijk voor mijn transplantatie en ik wil graag het hele team bedanken, dat altijd op al mijn vragen reageert.Ik denk dat ik met een Topdokter te maken heb gehad op het gebied van haartransplantaties.Dankjewel
Anthony
Anthony
13:29 13 Feb 24
Negen maanden geleden heb ik geprofiteerd van een haartransplantatie van ongeveer 4000 grafts, uitgevoerd door dokter Meddeb en zijn team in Tunesië. De interventie vond plaats gedurende twee dagen, in optimale omstandigheden, door een bijzonder bekwaam en ervaren team, dat ik hartelijk dank.De arts voerde zelf het tekenen van de frontale implantatielijn, het verwijderen van de transplantaten en het maken van de kleine implantatiegaatjes uit. Zijn assistenten implanteerden vervolgens de transplantaten met zorg en aandacht voor detail.De procedure was vrijwel pijnloos en de nasleep was probleemloos, dankzij het nauwkeurige zorgadvies van de arts.Ik heb deze periode van 9 maanden gewacht om te getuigen om de uitslag te beoordelen, die mijn verwachtingen overtreft. De dekking en dichtheid zijn uitstekend, het resultaat is volkomen natuurlijk, de donorgebieden zijn gerespecteerd. Eindelijk is het probleem dat mij het meeste hinderde nu opgelost: mijn kloven zijn grotendeels afgedekt.Mijn jongere broer merkt dit resultaat op en wacht ongeduldig op de reeds geplande interventie die dokter Meddeb hem aanbood. Ik zal hem met plezier vergezellen.
Para Digme
Para Digme
10:24 03 Feb 23
Haartransplantatie een paar dagen geleden uitgevoerd voor een volledige reconstructie van mijn frontale lijn. Ik kwam uit Frankrijk om deze chirurg te zien (die een haarchirurg is die alleen dat doet, in tegenstelling tot Franse chirurgen die "alles" doen). Dokters Meddeb werkt met een ultraprofessioneel team, dat is echt het gevoel dat ik bij hen had, van zijn persoonlijke assistent Sonia, die zeer professioneel en beschikbaar is, tot de dokter en zijn transplantatieassistenten, we voelen ons echt veilig en in goede handen, de het resultaat overtrof mijn verwachtingen, onberispelijke communicatie in het Frans, verstrekte maaltijden en snacks, pre-operatief advies en postoperatieve follow-up. Je voelt echt dat het team goed is opgeleid en precies dat doet, het is hun specialiteit, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Ik dacht in het begin "zoals velen" om naar Turkije te gaan en ik bedank de verschillende fora dat ze mij hebben gewaarschuwd voor bepaalde excessen in Turkse klinieken en dat ze met mij hebben gesproken over Tunesië en deze arts die het steeds gelukkiger doet en die steeds meer beschouwd als een "topdoc". Nogmaals dank aan de dokter en zijn hele team.
Franck dhdhd
Franck dhdhd
11:53 08 Jun 23
UPDATE 08/06/2023Bijna 6 maanden na mijn operatie is het resultaat ronduit verbluffend. Natuurlijk heeft niemand mij opgemerkt en iedereen, ook de kapper, is verbaasd als ik vertel dat er een transplantatie komt.Ik vind het capillaire plezier van mijn 20 jaar, ik had het nooit geloofd! Veel dank aan het hele Khaled MEDDEB-teamDE EERSTE 3 FOTO'S ZIJN VAN 20 DECEMBER 2022Ik ging op 14 december naar DR MEDDEB voor 2400 grafts.Omdat ik het werk van verschillende haartransplantatie-artsen jarenlang goed in de gaten heb gehouden dankzij bekende fora in de gemeenschap, viel mijn keuze op deze kliniek in Tunesië.De redenen die me ertoe brachten om de deuren van deze kliniek te duwen, zijn de volgende:- Fantastische resultaten verzameld op de transplantaties die overeenkomen met mijn geval in de afgelopen 5 jaar- Een strategie met beheer van het donorgebied en de tekening door de arts die duurzaam is voor de patiënt- Donorgebied intact, de genezing is uitzonderlijk, zoals blijkt uit de foto's bij D+5- Een van de beste waar voor uw geld die grotendeels wedijvert met wat er in Turkije wordt aangeboden- De arts die zelf de extracties uit het donorgebied doet (indrukwekkend slagingspercentage) en de incisies- Neem slechts één patiënt per dag, de kliniek of klinieken na jaren van goede resultaten zoals Khaled MEDDEB worden gasfabrieken met uiteindelijk weinig kans om door de dokter te worden bediend, behalve voor controle van het werk van de teams.Ik dank het hele team voor hun professionaliteit, ik zal dit bericht bijwerken met het eindresultaat dat mij op dit moment veelbelovend lijkt.Ik sta open voor alle vragen, en maak ook maand na maand een onderwerp op een beroemd forum met foto'sGa daarheen met je ogen dicht, je bent in goede handen.UPDATE 08/06Bijna 6 maanden na mijn operatie is het resultaat ronduit verbluffend. Natuurlijk heeft niemand mij opgemerkt en iedereen, ook de kapper, is verbaasd als ik vertel dat er een transplantatie komt.Ik vind het capillaire plezier van mijn 20 jaar, ik had het nooit geloofd! Veel dank aan het hele Khaled MEDDEB-team
Th Baroque
Th Baroque
20:17 21 Jul 23
Dr. Meddeb, een professionele, eerlijke en vierkante chirurg, weet ook hoe hij zichzelf moet omringen met een serieus en vriendelijk team. Ik raad het ten sterkste aan ! Ik ben zeer tevreden met het resultaat op het ontvangstgebied en het donorgebied is goed behouden.Met dank aan hem, Sonia, Abdel, mevrouw B.M. en de andere assistenten :)Update 1 jaar later: Ik ben blij met het resultaat!
Ben AMOR
Ben AMOR
21:30 05 Apr 23
Ik kan Dr. Meddeb en zijn staf niet genoeg aanbevelen.Dr. Meddeb luistert naar zijn patiënten en verkoopt geen dromen, in tegenstelling tot Turkse praktijken.Hij is een oprecht en bekwaam persoon en weet wat haalbaar is en wat goed is voor zijn patiënten.Zijn team is zeer professioneel en gastvrij en ze zijn allemaal bemoedigend en geruststellend tijdens de interventie.Ik ben oprecht blij dat ik via Dr. Meddeb ben gegaan.Mijn operatie vond plaats op 21-12-2022en er zijn amper 3 maanden verstreken en ik zie al zeer bevredigende resultaten! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat over 15 maanden.Heel erg bedankt!
Elie SElie
Elie SElie
11:31 04 Jul 23
Ik wil Dr Khaled Meddeb en zijn staf heel erg bedanken voor hun zeer vriendelijke ontvangst, hun aandacht en hun professionaliteit. Ik heb een haartransplantatie gehad en dat ging heel goed. Geen postoperatieve pijn, gedocumenteerde en herinnerde postoperatieve instructies. Ik kan dit geweldige team ten zeerste aanbevelen. Ga zo door. Hartelijk bedankt.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️