Kliniek Tambre

Kliniek Madrid 1

Clinique Tambre is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1980 en bevindt zich in Madrid, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek Tambre, Madrid, Spanje

Clínica Tambre is een baanbrekend medisch en chirurgisch centrum gespecialiseerd in gynaecologie en vruchtbaarheid, gelegen in het hart van Madrid. Het werd opgericht in 1978 en is een privékliniek. In 2017 voerde het ongeveer 1.000 behandelingscycli uit. Het is haar missie om patiënten te helpen hun droom van de geboorte van een gezonde baby te verwezenlijken, om bij te dragen aan de ontwikkeling van wetenschap, geneeskunde en maatschappij. Clínica Tambre is ook bekend onder de algemene naam Mistral Fertility Clinics, SL.

De voormalige voorzitter, Dr. Pedro Caballero, begon zijn carrière in geassisteerde voortplanting meer dan 40 jaar geleden, waardoor Clínica Tambre in Madrid het meest ervaren medisch centrum op het gebied van vruchtbaarheid is. Met meer dan 56 gepubliceerde wetenschappelijke studies wordt Caballero beschouwd als een solide referentie binnen de wetenschappelijke gemeenschap.

Daarnaast gebruikte Dr. Pedro Caballero zijn ervaring in de andrologie om in 1980 de tweede spermabank van Spanje op te richten. Zijn ambitie, betrokkenheid en toewijding worden gedeeld door zijn hele team, waardoor Clínica Tambre zich kan positioneren als een topkliniek in Spanje en daarbuiten. Maar de sleutel tot Caballero’s succes ligt niet alleen in zijn 40 jaar ervaring en ondernemersgeest.

Clínica Tambre onderscheidt zich ook door haar warme, persoonlijke patiëntenzorg, slagingspercentages die ver boven de Spaanse en Europese gemiddelden liggen, een uitstekend medisch team en de inzet van de nieuwste, meest nauwkeurige technologieën.

Clínica Tambre is in 2018 volledig gerenoveerd, toen Inge Kormelink het stokje overnam als kliniekdirecteur. Er zijn twee laboratoria, één voor IVF en één voor andrologie. Na de behandeling kunnen patiënten genieten van het comfort van de zes privé verkoeverkamers.

Het team van Tambre heeft een schat aan ervaring, onder leiding van medisch directeur Dr. Laura Garcia de Miguel, een specialist in verloskunde en gynaecologie met een masterdiploma in menselijke voortplanting. Het hele team bestaat uit 10 artsen, 6 embryologen (de hoofdembryoloog is ESHRE-geaccrediteerd) en 6 verpleegkundigen.

Het internationale team bestaat uit interculturele experts die de communicatie vanaf het eerste contact tot het einde van de behandeling vergemakkelijken. Het team spreekt verschillende talen, waaronder Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans en natuurlijk Spaans.

Clínica Tambre heeft de grootste en oudste spermabank in Madrid en levert monsters aan andere klinieken in heel Spanje; de spermabank is professioneel in zowel de mannelijke als de vrouwelijke factor.

Clínica Tambre heeft kwaliteitscontrole hoog in het vaandel staan. Tambre was de eerste in Spanje met een ISO-accreditatie; ISO 9001:2015, ISO 14001 en de regelgeving van het Ministerie van Volksgezondheid UNE 179007. Het is de enige Europese kliniek die in 2005 en 2008 de EFQM European Quality Management Finalists award heeft ontvangen.

Naast hun eigen bio-monster volgsystemen hebben ze ook een systeem dat Witness heet. Dit bestaat uit een RF-kaart (radiofrequentiekaart) die aan patiënten wordt gegeven en waarmee de identiteit van de patiënt in elk stadium van de behandeling aan sperma, eicellen en embryo’s wordt gekoppeld.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Antilichaamtest tegen sperma
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Madrid – Land: Spanje – Opgericht: 1980
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken talen: Spaans, Engels, Frans


Beoordelingen van Clínica Tambre

Eline van Lent
Eline van Lent
16:58 06 Mar 24
Als u te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen; ga naar Tambre! Het zijn helden, allemaal. In Nederland kon ik niet zwanger worden, de Nederlandse vruchtbaarheidszorg is simplistisch, ze doen weinig onderzoek en vertellen je dat er niets aan de hand is; we waren ‘onverklaarbaar onvruchtbaar’. Bij Tambre vonden ze uiteindelijk zes redenen waarom het ons niet lukte, sommige klein, maar een paar waren behoorlijk grote problemen. Ik denk dat het waar is dat ze op het hoogst mogelijke wetenschappelijke niveau werken, daarom hebben we voor Tambre gekozen. We wilden alles onderzoeken en doen wat we konden.Wij voelden ons meteen welkom bij Tambre, iedereen is zo hartelijk en geïnteresseerd.. ze kennen je bij naam, vragen hoe het met je gaat, ze leggen alles heel goed uit, en zijn allemaal op de hoogte, ze weten waar je staat in je proces.. en de kliniek zelf is prachtig ingericht. We zijn vier maanden in Madrid gebleven en hebben twee IVF-rondes gedaan, we hadden heen en weer kunnen vliegen zoals de meeste mensen waarschijnlijk doen, maar we wilden ons volledig concentreren op onze wens om ouders te worden. We combineerden ons verblijf met Spaanse lessen, wat geweldig was! En nu; Ik ben bijna 12 weken zwanger!! Ik ben er honderd procent van overtuigd dat het ons in Nederland niet gelukt zou zijn. Wetenschap en Tambre hebben onze dromen gered. Ik kan ze niet genoeg bedanken! Ik wou dat ik ze duizend sterren kon geven ⭐️
Margherita Garbino
Margherita Garbino
10:13 22 Jan 24
We achtervolgden de droom die ik vandaag al 10 jaar stevig in mijn armen houd. We hebben stimulatie, IVF en natuurlijke methoden geprobeerd tussen het Midden-Oosten en Italië, maar niets. Toen we de succespercentages in Spaanse klinieken zagen, besloten we te vertrouwen op Clinica Tambre in Madrid. Het pad was niet gemakkelijk en ook niet kort, maar ze hebben, in tegenstelling tot eerdere ervaringen, altijd laten zien dat ze voor elke moeilijkheid, onverwachte gebeurtenis of mislukking een tegenzet en een alternatieve oplossing hebben. Niemand had ooit de klinische situatie van hen beiden zo grondig onderzocht en dankzij hen hebben we vandaag het mooiste geschenk verkregen: het voorrecht om ouders te zijn en dit kleine wonder in onze armen te houden. Oneindig dankbaar voor het hele Tambre-team!!!!!
Andra-Ioana Horcea-Milcu
Andra-Ioana Horcea-Milcu
15:08 27 Oct 23
In september 2022, na drie mislukte embryotransfers, was ik aan het googlen wat de beste vruchtbaarheidsklinieken van Europa zijn. Tambre stond altijd op de ranglijst. Ik had online afspraken met verschillende klinieken in heel Europa, maar vanaf het eerste moment voelde ik dat ik naar Madrid moest, naar de Tambre-kliniek. Nog geen jaar later houd ik mijn baby geboren in augustus 2023 vast dankzij de professionaliteit en expertise van het Tambre-team. Ik voelde me ook gerustgesteld door hun toewijding aan ethiek, nog een pluspunt. Heel erg bedankt.
Jumana Jana
Jumana Jana
13:18 12 Dec 23
Gisteren was de laatste dag van mijn medische reis in deze kliniek na het invriezen van eieren, en ik moet zeggen dat iedereen geweldig was! De mensen bij de receptie waren erg vriendelijk en bereid om te helpen, mijn contactpersonen waren erg aardig en bereid om te helpen! Mijn e-mails worden altijd binnen 24 uur beantwoord! Hartelijk dank aan Dr. Marban en de dokter die het ophalen voor mij heeft gedaan! Alles was perfect! Ik nam alle medicijnen en kon 13 eicellen invriezen! Ik ben zeer tevreden over het hele proces van begin tot eind! Bedankt jongens! Je verdient echt 5 sterren.
Jean Cu
Jean Cu
13:59 09 Jan 24
Ik aarzel niet om Clinica Tambre aan te bevelen. Ik ben een oudere dame met gynaecologische problemen, maar was succesvol bij mijn eerste poging bij de kliniek en kreeg in april 2021 een prachtig jongetje. Ik had nog meer problemen bij het proberen een broer of zus te krijgen, maar de directeur en hun immunoloog hebben de juiste behandeling aanbevolen en hebben nu een 2e gezonde mooie zoon. Ik ben zo dankbaar voor de uitstekende behandeling en het advies dat ik heb gekregen tijdens mijn reis bij het stichten van mijn eigen gezin, en ik waardeer ook de uitstekende faciliteiten van de kliniek.
Gio
Gio
10:57 01 Jul 23
Onze ervaring bij Tambre was erg positief. Na verschillende pogingen die jaren duurden, waren we erg ontmoedigd. Maar we begrepen meteen dat het buiten het resultaat een mooie reis met Tambre zou zijn geweest. Ze verwelkomden ons en behandelden ons met grote menselijkheid en dit stelde ons in staat om vertrouwen te hebben en alles met sereniteit onder ogen te zien. In het bijzonder zagen we de steun van Arianna en Dr. Garcia als iets echts, dit is zeldzaam en kostbaar, we vonden mensen die voor ons zorgden. BEDANKT !!!
Antonio
Antonio
12:39 02 Aug 23
We waren diep teleurgesteld met eerdere ervaringen. Toen vertelde een goede vriend ons over de Tambre-kliniek. En vandaag zijn we ouders van een prachtig jongetje! Fantastische gastvrijheid en professionaliteit. Een speciale dank gaat uit naar Arianna die met grote genegenheid en professionaliteit voor ons zorgde.
Liane Marshall
Liane Marshall
15:48 10 Oct 23
Als u eersteklasbehandeling wilt met de beste kennis over implantatiefalen en expertise op het gebied van miskraam, comfort, geweldige organisatie, snelle reactie en uitstekende communicatie, dan is dit de kliniek voor u.Helaas hadden we al jaren 3 andere klinieken die ons in de steek lieten, waarbij we onze tijd verspilden, mentaal en fysiek en niet te vergeten financieel, we gaven het bijna op na 3 lange jaren, totdat we tambre tegenkwamen en al zijn goede recensies, we hebben deze kliniek goed onderzocht en dacht: laten we het nog een keer proberen en we zijn zo blij dat we dat hebben gedaan!De medewerkers zijn allemaal zo vriendelijk en geven je het gevoel dat je op de hoogte bent, gehoord en op je gemak bent.De eerste keer ooit zijn we nu 10 weken zwanger met een gezonde hartslag, het is nog vroeg maar we zijn nog nooit zo ver gekomen en erg hoopvol.
Natalia Pazzaglia
Natalia Pazzaglia
11:18 12 Mar 24
Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Tambre.Dr. Angela was zeer empathisch en beantwoordde al mijn vragen. De klantenservice is erg goed en ze probeerden aan mijn behoeften tegemoet te komen en waren erg geduldig met mijn vragen.Het is een zeer stressvolle reis, maar ze zijn erin geslaagd het veel beter te maken!
Daniel Christen
Daniel Christen
19:23 23 Feb 24
Wij kunnen de kliniek op elk moment aanbevelen. Het personeel is beleefd, vriendelijk en kon onze vele vragen direct beantwoorden en bepaalde onzekerheden wegnemen. We voelden ons heel goed gesteund en nu, aan het einde van een reis die bijna een jaar duurde, mochten we onlangs onze geweldige zoon op deze wereld verwelkomen. Bedankt, team Tambre!
Elyce Cattle
Elyce Cattle
09:17 20 Sep 23
Ik kan Tambre Clinic niet genoeg bedanken voor de ongelooflijke steun en zorg die ze mij hebben gegeven tijdens mijn vruchtbaarheidsreis. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde het alsof ik deel uitmaakte van een gezin en niet zomaar een patiënt.Het personeel begroette me met warmte, medeleven en begrip. Ik was nerveus en angstig, maar ze zorgden ervoor dat ik en mijn partner zich meteen op hun gemak voelden.De artsen en verpleegsters namen de tijd om met mij te gaan zitten en met mij te praten als een vriend, niet alleen als een medisch geval. Ze legden alles geduldig uit, van de procedures tot de mogelijke resultaten, op een manier die voor mij gemakkelijk te begrijpen was.Hun faciliteiten zijn zeer indrukwekkend en je kunt zien dat ze investeren in de nieuwste technologie om de beste zorg te bieden. Maar wat mij echt raakte was de emotionele steun die zij ons gaven. Ze begrepen dat deze reis niet alleen over medische procedures gaat; het gaat over dromen, hoop en emoties.Ik ben heel blij om te kunnen zeggen dat mijn tijd bij Tambre tot een positief resultaat heeft geleid, en dat dit zonder hen niet mogelijk zou zijn geweest.
Abel Deijkers
Abel Deijkers
15:30 14 Sep 21
De mensen in de kliniek zijn erg vriendelijk en gespecialiseerd. Als je de kliniek binnen loopt als Nederlander zorgt het Tambre team ervoor dat het hele process in het Nederlands gedaan kan worden. dit zorgt voor een erg aangename en professionale sfeer, met het gevoel dat je je thuis voelt terwijl je eigenlijk in een vreemd land bent.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️