Art & Dent Kliniek

Kliniek Art Dent Valencia kliniek 1

Clinica Art & Dent is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1984 en gevestigd in Valencia, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek Art & Dent, Valencia, Spanje

De tandkliniek Art & Dent: Hun expertise omvat de basis zoals onderzoeken, schoonmaken en vullingen tot meer geavanceerde kronen, implantaten, bruggen, facings, wortelkanaalchirurgie en bleken.

In tegenstelling tot andere tandartsklinieken in Valencia zijn ze geen franchise, waardoor u altijd door dezelfde arts behandeld wordt en een persoonlijke behandeling krijgt.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de sleutel tot het succes van de kliniek in het menselijke team ligt. Zij zijn gepassioneerd over hun werk. Ze besteden de grootste aandacht aan elk detail.

Daarom is Clínica Art & Dent in staat om haar klanten hoogwaardige, persoonlijke behandelingen te bieden en ervoor te zorgen dat het een van de beste tandheelkundige klinieken in Valencia is.De Art & Dent Dental Clinic, die een team van ervaren artsen samenbrengt, biedt alle tandheelkundige procedures tegen betaalbare prijzen.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tand extractie
Tanden bleken
Tandheelkundige facings
Tandheelkundige implantaten
Alles-op-4
Alles-op-6
Consult cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige check-up
Tandarts consultatie

Aangeboden diensten

Gratis Wifi


Stad: Valencia – Land: Spanje – Opgericht: 1984
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Spaans


Beoordelingen van Clínica Dental Art & Dent

Teresa Puigcerver Barquero
Teresa Puigcerver Barquero
13:15 31 Jan 24
Ik ben blij met de persoonlijke en professionele behandeling die Art&Dent mij geeft voor mijn tandheelkundige gezondheid.
Michael Cregg
Michael Cregg
10:41 19 Feb 24
art-dent was uiterst behulpzaam en vriendelijk en deed precies wat ik wilde dat ze deden. Ik zou ze zeker aanbevelen
Tesa Arranz
Tesa Arranz
17:15 24 Oct 23
Ik ben heel blij met de behandeling, het formidabele team en het perfecte machinepark. Eindelijk heb ik een kliniek gevonden die ik leuk vond.
carmen m
carmen m
12:21 20 Jul 23
Ik nam mijn twee ouders, beiden opgetogen, supervriendelijk en aanhankelijk, de banen die ze heel goed hebben gedaan en tegen zeer redelijke prijzen.
Carmen Rojas
Carmen Rojas
10:21 05 Sep 23
Uitstekende service, speciale vermelding voor Neus die mij bezocht en een noodgeval opvolgde. Ik vertrouw ze al jaren, met veel plezier
Polina Shkliaruk
Polina Shkliaruk
16:24 28 Sep 23
Prachtige kliniek. De doktoren zijn vriendelijk. Prijzen zijn redelijk. Ze doen alles pijnloos en zeer snel. Ze behandelden hun cariës, plaatsten implantaten en deden bleken. Tevreden met het resultaat
Kamapua'a
Kamapua'a
18:01 13 Jul 23
Afspraak om 11 uur, werd pas een uur later bijgewoond. Ze zeiden dat ze wat "vertraging" hadden. Personeel is vriendelijk, alleen de receptioniste spreekt Engels, wat in tegenspraak is met wat andere beoordelingen zeiden dat de dokter dat ook doet. Zo erg moeilijk om vragen te kunnen stellen, of je via de procedure uit te leggen wat er aan de hand is. Geen camerabeelden van de binnenkant van de mond zoals bij andere klinieken, geen voor en na foto's, er werd niet eens verteld welke tand ik zal laten repareren, ze begon gewoon dingen te doen. Algemene aandacht voor het gebit en de service die ze bieden is er absoluut niet voor wat ze vragen. Uiteindelijk werd ik bijgewoond door twee doktoren, en ik dacht zelfs dat ik het op de een of andere manier begreep, praten en grappen maken met elkaar tijdens de behandeling is niet goed.Dus over het algemeen zou ik de Clinique zeker niet aanbevelen aan een buitenlander, en ik zal ook niet terugkomen.
José
José
09:16 25 Feb 23
Misleiding na bedrog en het stelen van uw geld. Ik ben niet iemand die slechte recensies achterlaat. Maar in dit geval moet ik zeggen dat ik me bedrogen voel.- Ik ging natuurlijk voor de recensies, een grote fout.- Ik ging voor een advertentie waarin stond dat er gratis screening en fluoridereiniging voor kinderen was.- Ik heb mijn zoon laten schoonmaken voor €50- In diezelfde advertentie staat schoonmaak voor € 25- Ze gaven me een offerte van € 390 voor mijn zoon voor 2 gaatjes (die geen gaatjes hebben) en 2 behandelingen voor de 2 melktanden die gedemineraliseerd zouden moeten worden- Ik vertel hem dat hij geen gaatjes heeft en de receptioniste zegt: “Oh oké, het is in totaal €170”- Betaling die dag € 135, € 35 voor de volgende sessie- Ze sturen mij de volgende dag de factuur naar mijn e-mail en herhalen de factuur van € 390- Nu begint de geldgreep- Het blijkt dat het nu € 390 is en hij had het bij het verkeerde eind door mij te vertellen dat het € 170 was- Bij dat bezoek rekenden ze mij € 85,- voor 10 minuten om gaten in een tand en slagtand te dichten- Ik herhaal dat mijn zoon geen gaatjes heeft- DIT IS ZODAT ZE JE NIET ZOALS MIJ MISLEIDEN- Natuurlijk is de tandarts een braaf meisje, ze is erg lief voor kinderen, haar naam is Daiana, de behandeling is een 10.Maar ik tolereer niet dat ik op zo'n grove manier wordt misleid.Ik zal nooit meer terugkeren naar deze kliniek en mijn publiciteit jegens hen zal nul zijn. Ik zal nooit goed praten.Het is zonde om buren te zijn en voor de gek te worden gehouden met advertenties en prijzen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️