Ivf Spain

ivf-kliniek spanje madrid 1

IVF Spain Madrid is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze in 2008 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Madrid, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

IVF Spain, Madrid, Spanje

IVF Spain Madrid werd opgericht in 2008 en is een internationaal vruchtbaarheidscentrum dat behandelingen aanbiedt zoals donorinseminatie (DI), eiceldonatie en in-vitrofertilisatie (IVF). Het doel is om een kliniek te creëren die de nieuwste technische ontwikkelingen combineert en tegelijkertijd elke behandeling personaliseert om aan de individuele behoeften van elke patiënt te voldoen.

De overgrote meerderheid van de patiënten is zeer tevreden over het niveau van professionaliteit en de emotionele steun die zij ontvangen tijdens het hele proces voorafgaand aan en na de behandelingen en procedures.

Meer dan de helft van de patiënten die bij IVF Spain Madrid worden behandeld, komen uit het buitenland. Daarom heeft de kliniek een internationaal behandelprogramma dat speciaal is ontworpen voor internationale patiënten.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Invriezen van sperma
Geassisteerde PMA-uitbroeding
Embryo overdracht
Embryo invriezen
Invriezen van eicellen
IVF – In-vitrofertilisatie
ROPA-methode
Kunstmatige inseminatie
Embryoscoop
ERA-test – Baarmoederschapsbiopsie
Vruchtbaarheidsonderzoek
Hormoontest
Hysterosalpingografie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF-consultatie
MACS – Immunomagnetische celselectie
PGD – Preimplantatiediagnose
Consultatie voortplantingsgeneeskunde
Spermogram

Diensten

Interpretatiediensten
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Internetconsultatie
Privékamers
Vertaaldiensten


Stad: Madrid – Land: Spanje – Opgericht in 2008
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Engels, Spaans


Beoordelingen van IVF Spain Madrid kliniek

Estelle
Estelle
11:48 28 Aug 23
Ivf Spain is een kliniek op mensenmaat. Het personeel is erg vriendelijk en begeleidt je op deze moeilijke reis met grote professionaliteit en grote vriendelijkheid. Ik raad deze kliniek ten zeerste aan en ik dank mijn adviseur Manon en Dr. Gomez hartelijk voor hun hulp tijdens mijn reis.
Monica Mendez
Monica Mendez
14:26 05 Jul 23
Voordat ik de eierbevriezingsbehandeling onderging, ging ik naar 5 klinieken om mezelf in de beste handen te geven en ik heb uiteindelijk zonder twijfel voor deze gekozen! De gynaecoloog die me door het proces heeft geleid, Victoria, een geweldig persoon en professional. De verpleegster, Jimena, heeft altijd voor me gezorgd en al het personeel van de kliniek heeft het me supergemakkelijk gemaakt. De dokter die de punctie deed en de anderen die bij me waren, waren zeer professioneel en het resultaat is geweldig, beter dan ik had verwacht! Ik kan dus alleen maar goede dingen zeggen over deze kliniek. Je gaat in goede handen zijn!! Het geeft me gemoedsrust om te weten dat er een vertrouwde kliniek in Madrid is. Bedankt voor alles en ik zal doorgaan in jouw handen 🙂
O R
O R
13:00 02 Sep 23
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met deze kliniek in Madrid vanaf de allereerste e-mailuitwisseling tot het moment dat onze dochter uiteindelijk werd geboren. Alle medewerkers met wie we tijdens ons IVF-traject contact hadden, waren zeer responsief, attent en professioneel, en we kunnen Ivf Spain Madrid niet genoeg aanbevelen.We zijn Dr. Manuel Izquierdo en verpleegdirecteur Raquel Pascual bijzonder dankbaar, niet alleen voor de uitstekende medische zorg, maar vooral voor de emotionele steun en aanmoediging die ze gedurende het hele proces hebben geboden, wat veel mensen die een IVF ondergaan zullen weten. is erg belastend.Ik zou paren die niet in Spanje gevestigd zijn zeker aanmoedigen om deze kliniek te overwegen. We zijn gevestigd in de Benelux, maar de verstrekte instructies waren zo duidelijk en de communicatie zo soepel dat de procedure niet veel heen-en-weervluchten vereiste.Dank aan het hele team van Ivf Spain Madrid - de receptionisten, de embryologen, de verpleegsters en de artsen, voor het helpen verwezenlijken van onze grootste droom.
Lays Felix
Lays Felix
13:15 14 Jul 23
Ik vond de kliniek via een Google-zoekopdracht toen ik ontdekte dat het in Italië niet mogelijk was om vruchtbaarheidsbehoud of geassisteerde voortplanting te doen als een paar van twee vrouwen (of alleenstaande vrouwen). De kliniek is zeer gestructureerd, fysiek en menselijk. Vanaf het begin kreeg ik uitputtende en zeer snelle antwoorden. Na enkele echo's en laboratoriumtesten presenteerde Dr. Gómez de Segura me alle mogelijke scenario's en volgde me samen met een team van uitzonderlijke mensen gedurende 3 eierstokpickups gedurende ongeveer 1 jaar. Ze zijn allemaal altijd beschikbaar en vriendelijk, ze stonden aan mijn zijde op de moeilijkste momenten.We zullen opvolgen als patiënten van de kliniek, voor een aankomend bloedmonster van mijn vrouw en later voor geassisteerde bevruchting.Ze hebben ons vertrouwen vele malen gewonnen. Ik wil in het bijzonder dr. Rut Gómez de Segura, Roberta Zazzarino en Maria Suárez bedanken die mij rechtstreeks hebben gevolgd voor hun aandacht voor de patiënt, maar ook voor al het personeel dat ons steun gaf :)Geadviseerd!
Lara Rossi
Lara Rossi
13:44 20 Sep 23
Na vele mislukte pogingen met andere structuren kwam ik terecht bij Ivf Spain, en na minder dan een jaar ben ik moeder van een prachtig kindje, die mijn leven ongeëvenaard mooi heeft gemaakt. Ik moet Dr. Rut Gomez de Segura bedanken die mij stap voor stap volgde en niet alleen zorgde voor de activiteiten van het centrum, maar ook alle tests controleerde die ik deed vanwege mijn talrijke pathologieën (hoge bloeddruk, hypothyreoïdie, antifosfolipide-antilichaamsyndroom , stollingsproblemen enz.) en gaf mij zeer nuttig medisch advies. Dankzij haar ben ik moeder, veel centra hadden mij afgewezen vanwege mijn leeftijd en/of pathologieën. De dokter was altijd vriendelijk en behulpzaam en beantwoordde mijn vragen, zelfs als ze niet haar zorg waren (bijvoorbeeld advies over de niptest). Een voorbereide, beschikbare, hoffelijke, geruststellende vrouw zonder gelijke. Een even grote dank gaat uit naar Roberta Zazzarino, mijn interface met de kliniek, ook een ongeëvenaarde professional, ze reageerde op mijn e-mails zonder dat ik te lang moest wachten, terwijl ze dat niet kon omdat ze op een reactie van iemand anders wachtte, ze nog steeds stuurde me een e-mail met de vraag of ze wist dat ze op een antwoord wachtte, ze steunde me en verdroeg al mijn paranoia, stelde me gerust vanwege mijn talrijke angsten, ze zorgde voor me, het was mij nog nooit overkomen. Het is jammer dat ik ze niet eerder heb ontmoet... nu ik door mijn leeftijd geen tweede zwangerschap meer kan hebben, weet ik zeker dat ik met hen mijn doel opnieuw zonder problemen zou hebben bereikt, net als bij deze zwangerschap
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️