Prijs van een buikwandcorrectie in Tunesië

buikwandcorrectie tunesië 1 prijs
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over buikwandcorrectie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Onze tips voor een geslaagde buikwandcorrectie in Tunesië.

BesteKlinieken.nl informeert u over Buikwandcorrectie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van buikwandcorrectie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie in Tunesië in Tunis zijn 1700 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1.500 tot 1.900 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Buikwandcorrectie1700 €

Wat is een buikwandcorrectie?

Gewichtsverlies, zwangerschap en veroudering zijn slechts enkele redenen waarom de huid zijn elasticiteit verliest en kan leiden tot huidverslapping op de buik. Een buikwandcorrectie in Tunesië, ook bekend als abdominoplastiek, is een effectieve cosmetische chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet worden verwijderd om een stevigere, plattere buik te krijgen.

Een buikwandcorrectie in Tunesië is het meest geschikt voor mensen die hun streefgewicht hebben bereikt en is geen effectieve strategie om af te vallen. Als u denkt dat een buikwandcorrectie de juiste keuze voor u zou kunnen zijn, maak dan een afspraak met ons ervaren medische team om uw individuele behoeften te bespreken en deskundig advies te krijgen.

Wat gebeurt er tijdens een buikwandcorrectie?

Uw chirurg maakt een incisie in het onderste deel van uw buik, meestal onder de bikinilijn. Zo kan hij of zij overtollige huid of vet verwijderen en de spieren aanspannen voor een steviger, platter uiterlijk. Een volledige buikwandcorrectie in Tunesië vereist ook een incisie rond de navel om deze te verplaatsen.

Deze ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en u kunt verwachten dat u daarna één of twee nachten in het ziekenhuis blijft.

Wat kan ik verwachten van het genezingsproces?

Onmiddellijk na uw buikwandcorrectie kunt u wat pijn en zwelling verwachten. Het is belangrijk dat u uzelf een paar weken de tijd geeft om te rusten, te genezen en ervoor te zorgen dat u geen lichamelijke inspanning doet die uw hechtingen of uw nieuwe buik zou kunnen beschadigen.

Onze medische staf zal u voorbereiden op wat u te wachten staat en u medicijnen geven om eventuele ongemakken te behandelen. Het duurt een paar weken voordat uw lichaam is hersteld en de resultaten van uw buikwandcorrectie volledig zichtbaar zijn.

Het ziekenhuis zal u ook een speciaal compressiekledingstuk geven dat u gedurende een bepaalde periode moet dragen.

Hoe groot is het litteken?

Er zal een litteken zijn op de plaats van de incisie, maar de chirurg zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het onder de bikinilijn ligt en dus niet direct zichtbaar is wanneer u ondergoed of een zwempak draagt.

Na verloop van tijd en de juiste follow-up zal dit litteken vervagen en krijgt u weer uw normale huidskleur.

Wat is een mini-buikcorrectie?

Bij een mini-buikwandcorrectie wordt alleen een incisie in de onderbuik gemaakt, op een plek die vergelijkbaar is met de incisie die u zou maken voor een keizersnede. Er wordt geen incisie rond de navel gemaakt, omdat die niet verplaatst hoeft te worden. Hierdoor kan uw chirurg de buikspieren aanspannen en alleen de huid van het onderste deel van uw buik verwijderen.

Moet ik kiezen voor een mini-buikcorrectie?

U kunt een geschikte kandidaat zijn voor een mini-buikwandcorrectie in plaats van een volledige buikwandcorrectie als uw ongewenste overtollige huid zich alleen in de onderste helft van uw buik bevindt, d.w.z. onder de navel.

Goede kandidaten voor zowel een mini- als een volledige buikwandcorrectie moeten tevreden zijn met hun huidige gewicht en in goede lichamelijke gezondheid verkeren.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️