Hollywood Smile in Hongarije

hollywood glimlach award 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over de Hollywood glimlach in Hongarije! Wat is de gemiddelde prijs in Boedapest? Onze tips voor een succesvolle Hollywood-glimlach in Hongarije.

BesteKlinieken.com informeert u over Hollywood Smile in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Hollywood Smile in Hongarije

De gemiddelde kosten van een Hollywood Smile in Boedapest, Hongarije zijn €2.100. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.900 tot €2.300.

ProcedureKosten Hongarije
Hollywood Glimlach2100 €

Wat is een Hollywood Smile?

De Hollywood Smile is een totale make-over van uw glimlach, d.w.z. een volledige reconstructie van beide kaken met behulp van tandheelkundige implantaten, en ook tandheelkundige facings op alle tanden, of in ieder geval op alle zichtbare tanden in beide kaken, soms tot en met de premolaren.

Een Hollywood Smile in Hongarije in Boedapest is waarschijnlijk de populairste van alle esthetische tandheelkundige behandelingen. Facings zijn een uitstekende remedie voor een aantal ontsierende gebitsaandoeningen, waaronder:

  • Verkleurde tanden
  • Versleten tanden
  • Afgebarsten tanden
  • Ontbrekende tanden
  • Scheve tanden

Er zijn twee soorten facings voor een Hollywood Smlie glimlach in Hongarije. Wij plaatsen een economisch vernisje van hoge kwaliteit dat slechts €300 per stuk kost. Dit zijn porseleinen schaaltjes die over de voorkant van de tand passen om die Hollywood-glimlach te produceren – tegen een redelijke prijs.

Facings zijn een effectieve manier om de kleur, vorm, grootte en zelfs lengte van tanden te veranderen.

Hoe werkt de procedure?

We beginnen met het nemen van een afdruk van uw tanden, waarna de facings in was worden gemodelleerd. Er wordt een mal gemaakt en gesmolten porselein wordt onder druk geperst om de uiteindelijke facing te maken.

Het kost ons slechts vijf werkdagen om deze procedure te voltooien, omdat elke facing voor u op maat wordt gemaakt. Het grootste deel van deze tijd wordt echter in beslag genomen door het tandtechnisch laboratorium. U hebt dus wat vrije tijd om van de faciliteiten van dit beroemde kuuroord te genieten.

Vlekken tanden?

Nee. Ze zijn extreem goed bestand tegen vlekken en gaan na verloop van tijd niet achteruit, zelfs niet als ze worden blootgesteld aan tabaksrook, rode wijn of koffie.

De Hollywood Smile in Hongarije geeft zeker een superieur en langduriger cosmetisch resultaat dan bleken. Het porselein waarvan ze gemaakt zijn is zo fijn dat het doorschijnend is en het licht op dezelfde manier reflecteert als natuurlijk tandglazuur, zodat de facings er natuurlijk en esthetisch mooi uitzien.

Kwaliteit van Hollywood Smile in Hongarije

Wij selecteren alleen porseleinen facings van de hoogste kwaliteit, maar niet alle facings zijn hetzelfde.

Sommige Hongaarse tandartsen in Boedapest bieden goedkopere, maar inferieure, laminaat- of composietveneers aan. Uit onderzoek naar deze producten is gebleken dat er redenen tot bezorgdheid zijn, zoals slechte hechting, verkleuring en slechte kleuraanpassing bij natuurlijke tanden. Een composietveneer is over het algemeen veel goedkoper dan een porseleinen veneer, maar gaat minder lang mee en moet vaak vervangen worden. Na verloop van tijd blijken ze over het algemeen duurder te zijn.

Andere ‘merken’ facings kunnen vrij beperkt zijn in de omstandigheden waarin ze geplaatst kunnen worden.

Om deze redenen gebruiken we bij Hollywood Smile in Hongarije alleen producten van hoge kwaliteit om een glimlach te krijgen. Elke facing die we aanbrengen wordt individueel vervaardigd door ons eigen laboratorium om een uitstekende pasvorm en de juiste kleur, grootte en vorm voor de glimlach van elke patiënt te garanderen.

Wat als de veneer versleten is?

Voor het plaatsen van een veneer in Boedapest wordt de tand voorbereid door een dun laagje natuurlijk glazuur te verwijderen. Als de veneer eenmaal geplaatst is, kunt u niet meer terug naar uw oorspronkelijke staat. Als de veneer afbrokkelt of scheurt, moet hij worden vervangen.

Eenmaal geplaatst, kan de kleur van de fineer niet meer veranderd worden. Als u van plan bent om uw overige tanden te laten bleken, kunt u dit het beste doen voordat de veneer wordt geplaatst, zodat de kleur goed bij elkaar past.

Als u, zoals vele anderen, met uw tanden knijpt en knarst, zijn facings misschien geen goede keuze, omdat dit de facing kan beschadigen.

Facings VS tandheelkundige kronen

Een facing is niet voor alle omstandigheden een geschikte oplossing. Ze zijn alleen geschikt voor voortanden en alleen als deze gezond en in goede conditie zijn.

  • Als u problemen heeft met uw kiezen
  • Als uw tanden zwaar gevuld zijn
  • Als ze in slechte conditie zijn

Dan hebt u waarschijnlijk een volledige kroon nodig.

Afhankelijk van het type kroon dat u kiest, kan deze iets goedkoper zijn, maar er komt meestal meer werk kijken bij het plaatsen van een nieuwe kroon, dus deze optie betekent dat de behandeltijd om een Hollywood Smile in Hongarije te krijgen meestal tot een week daalt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️