Hisar Intercontinental Hospital

Hisar Intercontinental Hospital istanbul Turkije 1

Hisar Intercontinental Hospital is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze in 2007 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Hisar Intercontinental Ziekenhuis, Istanbul, Turkije

Hisar Intercontinental Hospital is een van de toonaangevende ziekenhuizen in Turkije en biedt het meest uitgebreide scala aan behandelingen. Het ziekenhuis biedt zijn patiënten diagnoses en behandelingen van de hoogste kwaliteit in een veilige, comfortabele en patiëntgerichte omgeving.

Het ziekenhuis biedt alle soorten medische zorg die nodig is in elke fase van iemands leven door middel van een multidisciplinaire behandelbenadering en wordt bemand door specialisten en gezondheidswerkers die zijn opgeleid in vele medische centra over de hele wereld.

Ze beschikken ook over medische apparatuur en objectieve gegevens van de hoogste kwaliteit, waardoor ze hun patiënten betrouwbare diagnose- en behandelingstechnieken kunnen bieden.

Het ziekenhuis heeft 170 patiëntenbedden en zeven operatiekamers voor alle soorten specialistische operaties, waaronder cardiovasculaire chirurgie.

Dankzij de moderne infrastructuur, regelmatig bijgewerkte medische technologie en toewijding aan comfort en kwaliteit zonder afbreuk te doen aan ethische principes, heeft het ziekenhuis door de jaren heen het vertrouwen en de vriendschap van zijn patiënten verdiend. Hisar Intercontinental Hospital biedt een omgeving van uitmuntendheid, comfort, rust en geestelijke kalmte.

Het combineert de nieuwste vaardigheden, wetenschap en technologie met de aloude concepten van holistisch welzijn, genezing, gastvrijheid en comfort. Hun patiënten worden behandeld als geëerde gasten en het ziekenhuis streeft ernaar dat de patiënten zich thuis voelen zodat ze snel en comfortabel kunnen herstellen.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Frenectomie
Tandheelkundige check-up
Tandarts consultatie
Invisalign
Facings
Kronen
Tandheelkundig implantaat
Tandarts

Cosmetische chirurgie
Behandeling van littekens
Lipvergroting
Vet overdracht
Liposuctie
Otoplastie
Perineoplastiek
Wenkbrauwlift
Gynaecomastie
Labiaplastiek
Borst implantaten
Clitorale bonnetverkleining
Brachioplastie
Halslift
Dijbeenlift
Baarmoederhalslift
Borstlift
Billenlift
Lipofilling van het gezicht
Mastopexie
Laser-liposuctie
Maagband Sleeve
Maagband
Maag-Botox
Maagbypass
Secundaire neuscorrectie
Rhinoplastie
Borstverkleining
Consult plastische chirurgie
Buikwandcorrectie
Chirurgie na de bevalling
Penisvergroting
Kaak reconstructie

MAP / IVF
IVF – In-vitrofertilisatie

Haartransplantaties
DHI, FUE, FUT transplantaties

Diensten

Luchthaventransfer
Verblijf familie
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotelreserveringen
Tolkdiensten
Wasserij
Toeristische gids
Taxi reserveren
Medische reisverzekering
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV in kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2007
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Frans, Engels, Russisch


Recensies van Hisar Intercontinental Hastanesi

Issa Sirdar
Issa Sirdar
19:29 07 Jan 24
Mijn broer, Fawaz Shamlan Al-Dhafairi, onderging hier een maand geleden een plastische chirurgie en neuscorrectie, en we zijn volkomen tevreden over het ziekenhuis wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening en de resultaten.Speciale dank aan Dr. Yavuz Selim Yildirim voor zijn interesse en professionaliteit.We willen graag wijzen op de grote rol die vertaler Maysaa met alle toewijding en oprechtheid heeft gespeeld, en woorden kunnen haar niet genoeg bedanken.Meer succes_________________Eenmaal in de Fawaz Shamlan Al-Dhafairi is deze prachtige stad mooi en mooi geworden. Verilen de hoogte van de kalibers en de sonuçlarıaçısından haastten zich om memnuuz.Ilgisi en professionele Için Dr. Yavuz Selim Yıldırım'a özellikle teşekkür ederiz.Tercüman Maysaa'nın koopt bir özveri en Samimiyetle oynadığı koopt rolü belirtmek steriz; Wij hebben er niets mee te maken.Dat is wat er aan de hand is______________Een maand geleden onderging mijn broer, Fawaz Shamlan Al-Dhafairi, plastische chirurgie en neuscorrectie in uw gerespecteerde instelling. Wij zijn zeer tevreden over het ziekenhuis wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening en de resultaten.Speciale dank aan dr. Yavuz Selim Yildirim voor zijn aandacht en professionaliteit.We willen graag wijzen op de grote rol die tolk Maysaa met alle toewijding en oprechtheid speelt, en woorden kunnen haar niet genoeg bedanken.Meer succes
Azamxon Azimov
Azamxon Azimov
18:16 26 Feb 24
Mijn vader kwam uit Oezbekistan, ze zorgden heel goed voor hemWij zijn tevreden over de artsen, hartelijk dank.Moge God Dr.Orhan Dalkilic zegenen
Ebrima Njie
Ebrima Njie
08:05 11 Mar 24
Hisar Intercontinental Hastanesi is een goed ziekenhuis.UitstekendDe expertise van Hisar Intercontinental Hastanesi op het gebied van de gezondheidszorg is ongeëvenaard. Daar hebben medelevende zorg en grondige evaluatie een belangrijke rol gespeeld bij het beheersen van mijn gezondheidstoestand. De persoonlijke behandelaanpak en aandacht voor detail van Hisar Intercontinental Hastanesi hebben mij tijdens mijn reis naar een betere gezondheid vertrouwen gegeven. Ik ben dankbaar voor hun toewijding en raad ze ten zeerste aan aan iedereen die uitstekende gezondheidszorg nodig heeft.
Gazoo X
Gazoo X
08:58 27 Mar 24
Dat raad ik aanUitstekend en goed ervaren personeel. Op alle afdelingen is een vertaler aanwezig. Mijn ervaring was goed met hen, van ontvangst, transport en behandeling. Mijn ervaring was bij de IVF-kliniek. Al het personeel was in alles meewerkend en vriendelijk, vooral Dr. Maryam. Houd er rekening mee dat de behandelingskosten duur zijn
Alex Ros (Aremidze)
Alex Ros (Aremidze)
17:13 07 Sep 23
De service in dit ziekenhuis is van het hoogste niveau. Als u uit een ander land komt en geen Turks kent, krijgt u een vertaler aangeboden. Uw medisch onderzoek vindt plaats in de meest comfortabele omstandigheden. Geloof me, hier wil je nog een keer onderzocht worden. Ik wil vooral het meisje noemen dat mij heeft geholpen, Ilvira. Een aardig, lief, glimlachend meisje dat zich meer zorgen maakte over mijn problemen dan over die van haar. Op een gegeven moment leek het me zelfs dat dit mijn geliefde was. Ze is erg zorgzaam.
Leila Gaprindashvili
Leila Gaprindashvili
10:07 21 May 24
Ik wil jullie vrienden vertellen over alle geneugten van dit ziekenhuis.Ik zal beginnen met onze vertaler Myahri. Persoonlijk heb ik nog nooit zo'n sympathiek en aardig persoon ontmoet. Ze loste al onze zaken in een mum van tijd op, zelfs de zaken die geen verband hielden met haar taken, en het allerbelangrijkste: de vertaling was professioneel.Dr. Haluk is een professional, hij heeft de knie van mijn zoon gered, de operatie verliep vlekkeloos.En de rest van het personeel is zeer attent. Alles is onberispelijk schoon en sprankelend. En het eten, om te zeggen dat ik geschokt was, is een understatement, alles was erg lekker.
Metmax
Metmax
15:24 23 Apr 24
Hallo, op 16 april had ik via het callcenter een ontmoeting met de heer Hakan Bayraktar van de afdeling Urologie over mijn niersteenziekte. Ik wil je bedanken dat je mij enorm hebt geholpen met je vriendelijkheid, kennis en ervaring, maar ook dat je met je empathische vaardigheden naar de ander hebt geluisterd en je hebt laten voelen hoe ik een positieve bijdrage kan leveren aan het ziekteproces. Bovendien bezocht ik hem, hoewel ik vanwege mijn particuliere verzekering een afspraak had met een ander ziekenhuis, in het ziekenhuis waar hij werkte vanwege zijn communicatieve vaardigheden en energie om mensen te helpen. Hij verwelkomde me en begeleidde me met hetzelfde lachende gezicht, behulpzaamheid en kennis. Ik ben van mening dat zowel de ziekenhuisdirectie als het ministerie van Volksgezondheid de nodige interesse en waarde moeten tonen aan zorgprofessionals die op deze manier patiënten begrijpen en andere zorgprofessionals motiveren en een voorbeeld stellen. Ik hoop dat deze boodschap van mij de nodige aandacht zal trekken en zal dienen als steun en morele impuls voor de heer Hakan en onze gezondheidszorgwerkers zoals hij, die van hun werk houden en nooit hun energie verliezen om mensen te helpen. Bedankt voor alles. Ik heb dit artikel geschreven met het idee dat we succesvolle en vooral GOEDE MENSEN moeten steunen. Ik hoop dat het ook een leidraad zal zijn voor andere patiënten. Bedankt.
Melih Kaya
Melih Kaya
10:33 15 Aug 23
Wij zijn patiënt van prof. dr. Süleyman Alici van de afdeling oncologie. Hij is een van onze weinige professoren in Turkije, met een hoog niveau van kennis en ervaring. We doorlopen dit behandelproces op de beste manier met het slimme medicijn en behandelplan dat hij heeft aanbevolen. Wij willen haar assistente mevrouw Funda en mevrouw Yildiz bedanken voor hun belangstelling en interesse.
F. Güler
F. Güler
10:39 06 Sep 18
Vriendelijk personeel! Specialisten zijn vriendelijk. Restaurant was ook super schoon en lekker. Wij hadden een bezoek gebracht voor de Check-up (full).
Capt. BALKAYA
Capt. BALKAYA
18:28 07 Apr 24
We gingen met 2 personen met klachten over voedselvergiftiging, we betaalden 5k lira voor 1 persoon, we kropen een halve dag op brancards. Aan het einde van de dag legde ik uit welke behandeling we kregen: medicijnen tegen braken, tegen diarree medicatie en antibiotica gedurende 3 dagen. We zeiden: we hebben de medicijnen tegen braken en diarree al zelf bij de apotheek gekocht. Kunt u ons 2 dozen van dit antibioticum schrijven zodat we het allebei kunnen gebruiken? Ze zeiden dat we ook een onderzoek voor jouw maat moesten openen. Je bent geen mens. Verdomd, we hebben zoveel boekhouding, je ziet dat we ziek zijn, je wilt 2500 lira om antibiotica voor te schrijven, het lijkt alsof je niet genoeg hebt beroofd...Wees eerst mens. Ik kwam van buiten de stad, ik keek op Google en kwam omdat dit het dichtstbijzijnde en best beoordeelde ziekenhuis voor mij is. Ik wou dat ik niet was gekomen, we kregen geen behandeling, het was tijd- en geldverspilling. De families van degenen die op de eerste hulp en de balie werkten, zijn in Gaza gemarteld. Ik denk dat iedereen het gevoel heeft dat de wereld is ingestort. Als u een ziekenhuis bent, houdt u de motivatie van uw personeel hoog en als u een medewerker bent, verlaat u de instelling met eer en waardigheid als u er niet blij mee bent. Het heeft geen zin om mensen te onderdrukken. Wat is er gebeurd als gevolg van vandaag? Ik zal overal vertellen wat ik heb meegemaakt en ik zal er speciaal voor zorgen dat mensen niet naar een ziekenhuis als het jouwe gaan. Als je je zorgen maakt over het opbouwen van spieren, volg dan een les. Moge mijn recht herinnerd worden als haram tot de laatste cent, inshallah.
Hayri Baraçlı
Hayri Baraçlı
10:02 20 May 23
Een privéziekenhuis dat met geld kaartcommentaren en 5-puntsstemmen van het social360-platform koopt. Nadat u de patiënt naar het ziekenhuis heeft gedwongen, bewaart u zoveel mogelijk facturen. Moge God niemand in jouw handen laten vallen. Mijn broer zat in de problemen voor zijn leven, jij zat in de problemen vanwege geld.
Merve Nur Yıldırım
Merve Nur Yıldırım
07:38 13 Oct 23
Helaas was het een ziekenhuis waar ik noodgedwongen naartoe moest voor een spoedbevalling. Het is 6-7 dagen geleden dat ik ben bevallen en ze hebben mijn geboorte niet eens in het systeem geregistreerd. Er is geen geboorteakte. Een zeer onverantwoord en extreem geldhongerig ziekenhuis. Omdat we in een noodsituatie zaten, hebben ze er heel goed gebruik van gemaakt en geen enkele cent korting gegeven! Misschien was het niet gebeurd als wij een van hen waren...Mijn vorige bevalling was op Memorial. Dus wat ik wil zeggen is: als je 43-45 duizend lira aan geld hebt, verspil het dan niet in Hisar!Ga naar het monument en dien als een baby.
ABC Otogaz LPG Dönüşüm Merkezi
ABC Otogaz LPG Dönüşüm Merkezi
13:18 23 May 24
Bij mijn moeder werd baarmoederkanker vastgesteld. We werden doorverwezen naar het Ümraniye Private Hisar Ziekenhuis op aanbeveling van Prof Ateş, een gynaecologie-oncologiespecialist in Istanboel Ataşehir, die verklaarde dat hij niet kon opereren omdat zijn CRP-niveau hoog was en dat hij behandeling nodig had. chemotherapie en de CRP zouden moeten afnemen. We werden doorverwezen naar het Ümraniye Private Hisar Ziekenhuis op aanbeveling van Dr. Mustafa, de oncoloog in het Hisar Ziekenhuis, voor een infectiebehandeling omdat zijn infectie hoog was werd voor behandeling opgenomen in het Hisar-ziekenhuis. Ze zeiden dat het 3-4 dagen zou duren, maar het duurde 15 dagen. Gedurende deze periode zorgde infectiespecialist Ramazan Bey voor hem. Alles werd gedaan, van antibiotica tot bloedkweek, urinekweek. MRI, echografie van de buik en lokale hysterectomieoperatie. Er werden 8 serums toegediend, er werd bloed afgenomen en het verband werd afgenomen. Sorry, het is niet nul, het is negatief was 220 vóór de behandeling. Het werd 320 na de behandeling. Mijn moeder leefde nog en liep, Çikista was levenloos en uitgeput. Ik kan vanaf nu niets meer doen om je moeder te beschermen gaan. En toen we vertrokken, namen ze onze 128.000 TL mee. Het is aan jou... Het ergste is dat er vóór elke procedure werd gezegd dat er deze keer waarschijnlijk 90% detectie zou zijn, en bij de laatste chirurgische ingreep. Er werd gezegd dat 99% van de ziektekiemen zou worden gediagnosticeerd, en het resultaat was opnieuw teleurstellend.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️