Bichectomie in Turkije

bichectomie 1
Geschreven door Émilie

Bichectomie is een esthetische gezichtsprocedure die in Turkije in Istanbul wordt uitgevoerd en waarmee de wangen kunnen worden verkleind om het gezicht slanker te maken. Bij de operatie worden vetbolletjes verwijderd die bekend staan als de bolletjes van Bichat.

BesteKlinieken.com geeft informatie over bichectomie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een bichectomie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een bichectomie (wangverkleining) in Turkije zijn €1.200. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, zonder ziekenhuisopname. Ons pakket omvat de bichectomie, vertaler, honoraria van de chirurg, luchthaventransfer, hotel en medicatie.

Bichectomie1200 €
Liposuctie van de nek1600 €
Kaakchirurgie2300 €
Genioplastiek2250 €

Wat is een bichectomie?

Een bichectomie in Turkije is een esthetische gezichtsprocedure in Istanbul die de omvang van de wangen vermindert om het gezicht slanker en hol te maken. Bij de operatie worden vetbolletjes verwijderd die bekend staan als de bolletjes van Bichat. Deze bevinden zich in twee compartimenten aan de binnenkant van de wangen.

Maakt u zich geen zorgen, de Bichatballen zijn niet essentieel voor het lichaam. Ze worden door baby’s in de eerste levensjaren gebruikt om op te kauwen en te zuigen.

Video uitleg over bichectomie

Bichectomie in Turkije wordt aanbevolen voor mensen die ondanks dieet en lichaamsbeweging nog steeds een rond gezicht hebben.

Waarom een bichectomie in Turkije?

Er zijn veel voordelen aan een bichectomie in Turkije. Laten we kort bespreken waarom een bichectomie in Istanbul wordt uitgevoerd.

 • De beste cosmetische chirurgen ter wereld zitten in Istanbul
 • De prijzen voor cosmetische chirurgie in Turkije zijn veel lager dan in andere Europese landen.
 • Klinieken van wereldklasse in Istanbul en een hoog niveau van medische faciliteiten
 • Vijfsterrenhotels
 • Istanbul is nummer 1 voor openbaar vervoer
 • De kwaliteit van artsen en apparatuur.
Un chirurgien analyse le bajoue de la patiente
Een chirurg analyseert de wang van de patiënt

Bichectomie is een vorm van cosmetische chirurgie die alleen kan worden uitgevoerd door artsen die experts zijn op dit gebied. Het feit dat Istanbul de algemene voorkeur geniet op het gebied van gezondheidszorg, heeft het aantal gekwalificeerde chirurgen en klinieken in het land doen toenemen.

De best gekwalificeerde artsen van het land werken in deze stad en voldoen aan de hoogste eisen van de bevolking. Hebt u HIV? Er is een speciale kliniek waar u een bisectomie kunt ondergaan in alle veiligheid voor u en uw personeel.

Naast de kwaliteit van de chirurgen weten we dat de gebruikte medische apparatuur van de hoogste technologie en kwaliteit is. Als gevolg hiervan is het succespercentage van deze operatie aanzienlijk toegenomen.

Simulation bichectomie avant après
Bichectomie voor en na simulatie

Zeer concurrerende tarieven in Turkije

Behalve het bedrag dat u voor de operatie zelf betaalt, hoeft u in Istanbul geen extra kosten te betalen. Diensten zoals vervoer, accommodatie en transfers zijn volledig gratis.

Bespaar tijd

Turkije heeft een groot aantal chirurgen opgeleid die bekend en erkend zijn op dit gebied. Er zijn veel hoogwaardige klinieken in Istanbul.

U hoeft niet in de rij te staan dankzij het grote aantal klinieken en chirurgen in Istanbul die kwaliteitsdiensten aanbieden. Als u besluit om een bichectomie in Turkije te ondergaan, wordt de planning zeer snel gemaakt. U wordt zo snel mogelijk geopereerd en kunt naar huis terugkeren met het gezicht van uw dromen en een glimlach op uw gezicht.

Une femme complexée par ses joues
Een vrouw met een complex aan haar wangen

Bichectomie voor mannen en vrouwen

De operatie om buccaal vet te verwijderen vereist een incisie in de mond, aan de binnenkant van de wang. Er wordt een kleine incisie van 2 tot 4 cm gemaakt tussen de wang en het tandvlees, in de buurt van de tweede kies, aan beide kanten van de mond.

Soms kan het buccale vetkussentje tijdens een facelift worden verwijderd en is er geen incisie in de mond nodig. Via deze incisie wordt het vetweefsel weggenomen, waardoor de wang een slanke, aangename contour krijgt. Absorbeerbare hechtingen worden vervolgens gebruikt om de incisie te sluiten.

Het doel van het verwijderen van buccaal vet is om een jeugdiger uiterlijk te krijgen, waarbij de wangen slanker worden en er hol uitzien. Hoewel een van nature zacht, vol gezicht als jeugdig wordt beschouwd, vinden sommige mensen hun gezicht te rond of zelfs mollig.

Photo avant et après d'une bichectomie
Voor- en nafoto van een bichectomie

Hersteltijd

Onmiddellijk na de operatie kunt u zwellingen en blauwe plekken verwachten.

Douchen en baden is de dag na de operatie toegestaan. Lichte activiteit is toegestaan en wordt aangemoedigd, maar tot 72 uur na de operatie mag er niet zwaar getild of ingespannen worden. Aerobics en cardio-oefeningen met impact moeten een week na de operatie vermeden worden.

Bichectomie in Turkije is goedkoper vanwege vele factoren, maar de belangrijkste reden is dat de lokale overheid haar uiterste best doet om van Turkije een toonaangevende bestemming voor medisch toerisme ter wereld te maken, en een geavanceerd niveau van geneeskunde tegen betaalbare prijzen aanbiedt.

Simulation Photo avant et après d'une bichectomie
Fotosimulatie voor en na een bichectomie

Als gevolg hiervan zijn de prijzen voor medische diensten in Turkije (inclusief bichectomie) 2 tot 3 keer lager dan in Europa. En de artsen zijn echt ervaren.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens een bichectomie:

 • Tijdelijke of permanente nawerkingen;
 • Bloedingen & gezichtsinfecties & oedeem;
 • Beschadiging van de speekselklier;
 • Diep-veneuze trombose;
 • Beschadiging van takken van de aangezichtszenuw.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw plastisch chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Bichectomie is toegestaan in de Islam. Het is een halal en religieus toegestane operatie die medische voordelen biedt en iemands levenskwaliteit verbetert.

Coordinatrice avec une patiente
Coördinator met een patiënt

Wij zorgen voor speciale apparatuur om het verblijf van mensen met een handicap (PBM) comfortabeler te maken.

Hoeveel kost een bichectomie in Turkije?

In Istanbul, Turkije, kost een bichectomie gemiddeld €1.200, met een minimum van €800 en een maximum van €1.600. De prijzen in Istanbul zijn altijd iets duurder dan in Ankara, Antalya of Izmir.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een bichectomie?

Bichectomie is een cosmetische operatie waarbij de Bichatballen of vetlichamen uit de mond worden verwijderd. Dit is een definitieve operatie. De resultaten zijn zichtbaar tussen 6 weken en 3 maanden, afhankelijk van de aard van uw huid (dun en fijn of dik en stevig).

Bichectomie doet geen pijn, omdat u onder plaatselijke verdoving wordt gebracht, of onder algehele narcose als u een fobie voor injecties hebt. Na de operatie kunt u echter wat lichte pijn en zwelling ervaren. Deze verminderen geleidelijk na 3 tot 5 dagen.

Zoals bij alle cosmetische ingrepen is een Bichat balverkleining in Istanbul natuurlijk verboden voor minderjarigen. De ingreep kan worden uitgevoerd bij iedereen ouder dan 18 jaar. Chirurgen raden deze operatie echter alleen aan voor mensen tussen de 30 en 40 jaar.

Het is mogelijk om direct na de eerste postoperatieve dag te eten en gedurende de eerste 3 dagen na uw bichectomie in Istanbul. Het voedsel moet echter koud of lauw zijn en mag geen kauwinspanning vereisen. Koude dranken worden ook geaccepteerd.

Een ziekenhuisopname voor een bichectomie in Turkije duurt een halve dag. Daarna hebt u een vrij lange herstelperiode om te herstellen en uw follow-up te vergemakkelijken. Trek minstens 7 dagen uit voor uw reis.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️