Neuspuntcorrectie in Turkije

prijs voor neustipchirurgie Turkije 1
Geschreven door Émilie

Focus op neustipchirurgie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle tipcorrectie in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over neustipchirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een neustipoperatie in Turkije

De gemiddelde kosten van een neustipoperatie in Turkije in Istanbul bedragen €2.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.100 tot €3.500.

ProcedureKosten Turkije
Neustipoperatie2000 €

Wat is tipoplastie?

Neustipcorrectie, of tipoplastie, is plastische chirurgie zoals neuscorrectie om alleen de punt van de neus te corrigeren. Door het verfijnen van de neustip, het bovenste deel van de neusgaten, kan het uiterlijk van iemand op een subtiele maar diep ingrijpende manier veranderen.

Het verhogen van de hoek, het verfijnen van de breedte en het verminderen van de volheid van de neus zijn algemene doelstellingen van dit type neuscorrectie. Het kan worden uitgevoerd om de ‘punt’ van een neus te verkleinen en deze harmonieuzer te laten harmoniëren met de rest van het gezicht.

Wie is de juiste kandidaat?

Mensen bij wie de neustip niet in evenwicht is met de neusgaten en de neusbrug zijn goede kandidaten. Neustipcorrectie helpt om de neus in verhouding te brengen met het gezicht.

Hoe lang duurt een neustipcorrectie?

Zodra de zwelling is verdwenen (wat een paar maanden kan duren), zullen de definitieve, permanente resultaten zichtbaar zijn. Dit zou zo moeten blijven, tenzij u uw neus verwondt.

Hoe wordt de operatie uitgevoerd?

Afhankelijk van het probleem kan de operatie worden uitgevoerd met incisies aan de binnenkant van de neus (gesloten benadering), of met intranasale incisies gecombineerd met een kleine incisie buiten de neussteeg (open benadering).

Duur van de operatie – 20 minuten tot 1 uur

Verblijf in het ziekenhuis – niet noodzakelijk, tenzij de ingreep gelijktijdig met andere procedures wordt uitgevoerd.

Lees ook: Etnische neuscorrectie in Istanbul

Wat u direct na de operatie kunt verwachten

De meeste patiënten gaan naar huis met alleen speciale tape op hun neus, met wat blauwe plekken en ongemak. De meeste zwellingen en blauwe plekken verdwijnen binnen de eerste week.

Zachte of gevoelloze plekken worden langzaam minder, maar de punt van de neus blijft stijf en erg stevig, wat betekent dat het genezingsproces nog niet is voltooid. Dit kan enkele maanden na de operatie aanhouden.

Lees ook: Revisie neuscorrectie in Turkije

Hoe kan ik de tekenen van een neustipoperatie verbergen?

De hechtingen worden meestal in de neus verborgen en u kunt cosmetische camouflageproducten gebruiken, zoals een teintcorrector, contourschaduw en kleurcorrector, om uw uiterlijk te verbeteren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn normale leven weer kan oppakken?

Een verblijf van 3 tot 7 nachten in Turkije wordt aanbevolen na een tip plasty. De meeste patiënten kunnen binnen een week weer aan het werk, maar het duurt langer voordat de uiteindelijke resultaten van de operatie zichtbaar zijn.

Kan een tipoperatie zonder littekens uitgevoerd worden?

Littekens horen bij het genezingsproces, maar afhankelijk van de operatie die u heeft ondergaan, kunnen ze aan de binnenkant van de neus zitten. Zelfs aan de buitenkant zijn de littekens klein en vervagen ze na verloop van tijd, zodat ze vrijwel onzichtbaar worden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️