Maagbotox in Turkije

maagbotox prijs 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over botox voor de maag in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een geslaagde maagbotox in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over maagbotox in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost maagbotox in Turkije?

De gemiddelde kosten van maagbotox in Turkije zijn €1.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.000 tot €1.400.

ProcedureKosten Turkije
Maagbotox1200 €

Wat is maagbotox?

Maagbotox injecties in Turkije worden de laatste jaren veel gebruikt. Botulinetoxine wordt met een endoscopische naald onder in de maag geïnjecteerd. Botox werkt in op de gestreepte spieren van de maag en remt hun samentrekkingen; op deze manier vertraagt het de vertering van voedsel in de maag. De maag doet er langer over om het voedsel te verteren en daardoor duurt het gevoel van volheid langer.

In Istanboel wordt botox voornamelijk geïnjecteerd in de fundus van de maag, die wordt beschouwd als het eetlustcentrum van de maag, en stopt de signalering van het hormoon ghreline vanuit dit gebied. Uiteindelijk zorgt de procedure voor een betere beheersing van de eetlust.

HOE WORDT BOTOX IN DE MAAG TOEGEDIEND?

Botulinetoxine kan pijnloos onder lichte sedatie worden toegediend. De hoeveelheid botox die aan patiënten wordt toegediend kan variëren tussen 500 en 1000 IE. De procedure duurt ongeveer 15 tot 29 minuten.

Zodra de procedure is voltooid, worden patiënten naar de afdeling gebracht en minstens twee uur geobserveerd. Patiënten blijven in de Tturc kliniek totdat ze zich goed genoeg voelen om naar huis te gaan

WIE KAN BOTOXINJECTIES IN DE BUIK KRIJGEN?

Mensen die geen bevredigende resultaten hebben behaald met eerdere pogingen tot dieetbeperking, die nieuwe bronnen van motivatie nodig hebben om een vermageringsdieet te kunnen volgen, mensen met licht overgewicht met een gewichtsindex van meer dan 25 kg/m² of mensen die geclassificeerd zijn als zwaarlijvig maar geen bariatrische chirurgie wensen, kunnen gemakkelijk botoxinjecties in de maag krijgen.

Elke ziekte van de maag, inclusief gastritis en maagzweren, moet behandeld worden voordat de botox injectieprocedure in de maag wordt uitgevoerd. Patiënten kunnen botoxinjecties krijgen nadat hun behandeling is voltooid.

HOE LANG DUREN DE EFFECTEN VAN MAAGBOTOX INJECTIES IN TURKIJE?

De effecten van maagbotox injecties in Turkije beginnen ongeveer 72 uur na de procedure en duren 4 tot 6 maanden. Aan het einde van deze periode is het nodig om te beoordelen of het risico op ziekten die dreigden voordat de patiënt zijn ideale gewicht bereikte, is afgenomen.

Het is niet nodig om de injecties te herhalen bij patiënten die geen gezondheidsproblemen hebben en die erin geslaagd zijn om voldoende gewicht te verliezen. Deze patiënten wordt echter wel geadviseerd om zich aan hun dieet en trainingsprogramma te houden.

De procedure kan 6 maanden later herhaald worden bij patiënten die tevreden zijn met de resultaten van botulinetoxine-injecties in de maag. Het interval tussen de injecties kan verlengd worden als de patiënt zich voldoende aan zijn dieet houdt, de afgelopen 6 maanden zijn best heeft gedaan en in deze periode niet klaagt over zijn voedselinname.

Er zijn geen nadelen aan het herhalen van maagbotox injecties in Turkije. De procedure kan 3 keer achter elkaar herhaald worden met een interval van 6 maanden.

Hoe lang duurt het voordat Botox op de maag werkt?

Na de Botox maagprocedure in Turkije herstellen patiënten binnen 3 uur volledig. De effecten van deze toepassing beginnen binnen 2 tot 3 dagen en houden 4 tot 6 maanden aan. Na de toepassing van Gastric Botox vermindert de eetlust binnen 3 dagen, en na 2 weken begint het gewichtsverlies.

Het verwachte en beoogde gewichtsverlies is 5 tot 10 kg. Aangezien de gemiddelde werkingsduur van Botox 4 tot 6 maanden is, moeten de eerste 6 maanden na het aanbrengen van Botox zorgvuldig geëvalueerd worden voor effectief gewichtsverlies. Daarom moet er tijdens dit proces veel aandacht worden besteed aan voeding en moet er een diëtist worden geraadpleegd.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN MAAGBOTOX INJECTIES?

De belangrijkste voordelen van maagbotox injecties in Turkije zijn de niet-chirurgische aard van de procedure en de onmiddellijke terugkeer naar activiteiten van het dagelijks leven. Er zijn geen verbanden nodig, omdat er bij de procedure geen incisies of chirurgische hechtingen nodig zijn. Het herstelproces is sneller en comfortabeler dan bij andere procedures voor gewichtsverlies.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een botoxinjectie in de maag?

Net als elke andere gezondheidsoperatie heeft botox in de maag bepaalde bijwerkingen. Zozeer zelfs dat iedereen die een botoxbehandeling overweegt, de procedure niet moet ondergaan als hij of zij lijdt aan een spierziekte of een allergie voor botox heeft.

Daarnaast zullen de controles die worden uitgevoerd volgens de wensen van een gespecialiseerde arts er ook voor zorgen dat de patiënt geschikt is om botox in de maag te ontvangen. Hier volgen enkele mogelijke bijwerkingen van botoxinjecties in de maag:

  1. Hartritmestoornissen
  2. Moeite met ademhalen
  3. Hartaanval
  4. Neurologische effecten
  5. Maagnecrose
  6. Allergie voor Botox
  7. Risico van dosering

Hoewel maagbotox eruitziet als een chirurgische ingreep, is het in feite een soort praktijk. Maagbotox, dat in slechts 15 tot 20 minuten kan worden aangebracht, wordt in verschillende delen van de maag geïnjecteerd. Het heeft geen blijvende effecten. De gemiddelde levensduur is beperkt tot 6-7 maanden, maar het uithoudingsvermogen is het grootst in de eerste paar maanden en neemt geleidelijk af in de daaropvolgende maanden, waarna de levensduur afloopt. Het vermindert het samentrekken van de maagspieren en vertraagt de spijsvertering.

Hoeveel kilo kunt u verliezen met maagbotox?

Het is een ideale methode voor mensen die 5 tot 10 kg boven hun ideale gewicht zitten, d.w.z. die niet zwaarlijvig genoeg zijn om een operatie te ondergaan. Endoscopie kan worden uitgevoerd bij mensen tussen 18 en 70 jaar die geen gezondheidsproblemen hebben. Botox is in Turkije geen alternatief voor bariatrische chirurgie.

Daarom zal maagbotox voor patiënten met een body mass index van meer dan 40 niet erg nuttig zijn. In de tussentijd moeten patiënten met maagzweren of gastritis in de maag eerst deze problemen behandelen en dan overgaan op Botox. Botox doet niet alleen de maag, maar geen enkele methode garandeert gewichtsverlies.

Het heeft dus geen zin om het als een wondermiddel te benaderen. Het heeft wel een eetlustverminderend effect, maar na Botox krijgt u veel koolhydraten, veel eiwitten en een fastfoodstijl, en als u blijft leven zonder te bewegen, is uw kans op succes klein.

Na het aanbrengen van Botox kan de overgangstijd van voedsel van de maag naar de darmen wel 10 tot 12 uur zijn. Dit veroorzaakt ook lange tijd zeer sterke sensaties. Nadat Botox op de maag is aangebracht, verliest de gemiddelde persoon 15 kilo, of zelfs meer in de eerste paar maanden.

Maar iemands eerdere gewicht en stofwisseling spelen hierbij een belangrijke rol. Iemand die bijvoorbeeld 100 kilo weegt bij een lengte van 60 centimeter en iemand die 150 kilo weegt bij een lengte van 60 centimeter, zullen mogelijk niet even snel of even snel afvallen. Naarmate het aantal piloten toeneemt, neemt ook het gewicht dat gebruikt kan worden toe.

Botox is geen geneesmiddel dat zijn werking begint te tonen zodra het wordt toegediend. Het effect begint in de dagen na de procedure te verschijnen en houdt tot 6 maanden aan. Dat het effect tijdelijk is, komt door de aard van Botox. Wat het doel ook is, het effect van het medicijn duurt maximaal 6 maanden. In die periode wordt het medicijn geleidelijk uit het lichaam verwijderd en begint het zijn effect te verliezen.

DIEET NA BOTOX MAAGINJECTIES

Naleving van het dieet is van het grootste belang na maagbotox injecties in Turkije. Mensen bij wie botulinetoxine in de maag is geïnjecteerd, moeten onthouden dat de procedure is ontworpen om het gemakkelijker te maken om zich aan het dieet te houden.

Tijdens deze periode plant u samen met uw diëtist een dieet met uitgebalanceerde hoeveelheden koolhydraten, vetten en eiwitten, dat aangepast is aan uw levensstijl, eetgewoonten en smaakbeleving en dat het voor u gemakkelijker maakt om uw doelen te bereiken zonder hongergevoel.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️