Metabole chirurgie in Turkije

prijs voor metabole chirurgie 1
Geschreven door Manuella

Metabole chirurgie in Turkije (diabeteschirurgie) moet zich richten op functionele restrictie. De enige manier om dit te bereiken is het activeren van de eetlustopwekkende neuropeptide hormonen die door het ileum in de vroege stadia van de voeding worden geïnduceerd.

BesteKlinieken.com biedt informatie over metabole chirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Hoeveel kost een metabole operatie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een metabole operatie in Turkije in Istanbul zijn €3.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2900 euro tot 4100 euro.

ProcedureKosten Turkije
Metabolische chirurgie3500 €

Wat is metabole chirurgie?

Metabole chirurgie in Turkije (diabeteschirurgie) moet zich richten op functionele restrictie. De enige manier om dit te bereiken is het activeren van de eetlustopwekkende neuropeptide hormonen die door het ileum in de vroege stadia van de voeding worden geïnduceerd. Als de verzadigingssignalen vanuit de extremiteiten te zwak of te laat zijn, kan de persoon te veel voedsel consumeren totdat metabole verzadiging optreedt.

Diabetesoperatie

Het metabool syndroom is een ziekte die wordt veroorzaakt door centrale obesitas en die begint met insulineresistentie, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en een lage nuchtere bloedsuikerspiegel en goed cholesterol (HDL). Er is een nauw verband tussen diabetes type 2 en overgewicht; ongeveer 80% van de mensen met diabetes mellitus type 2 lijdt aan obesitas.

Iemand met ten minste 3 van de volgende criteria wordt beschouwd als iemand met het metabool syndroom.

  • Tailleomtrek > 102 cm voor mannen en > 88 cm voor vrouwen
  • Triglycerideniveaus gelijk aan of hoger dan 150 mg/dL
  • LDL-cholesterol lager dan 40 mg/dl bij mannen en 50 mg/dl bij vrouwen
  • Hypertensie (> 130 /> 85 mmHg)
  • Hoge bloedsuikerspiegel (> 110 mg / dL)

Welke soorten operaties worden uitgevoerd als onderdeel van Metabole Chirurgie?

Metabole Chirurgie is een operatiemechanisme dat gebaseerd is op het principe van het gebruik van hormonale veranderingen door middel van een verplaatsingsoperatie (transpositie/interpositie).

Bij type 2 diabetespatiënten die geen ernstige gewichtsproblemen hebben metabole chirurgie, is het mogelijk om deze hormonale structuur te wijzigen onafhankelijk van gewichtsverlies en bloedsuikercontrole zijn positieve effecten op. Kortom, metabole chirurgie is chirurgie voor gewichtsverlies.

Bipartitionele doorvoer

Dit is een van de methoden die gebruikt wordt bij patiënten met het metabool syndroom. Het is een techniek die in de literatuur is geïntroduceerd door Sergio Santoro. Het is een van de methoden die gebruikt wordt bij diabetes type 2 en heeft een hoge waarschijnlijkheid van succes.

Metabole en bariatrische activiteit staan op de voorgrond. Bij deze methode gaat 1/3 van het ingenomen voedsel via een 2/3 gastroenterostomie door alle darmsegmenten via de normale anatomische route. Bij metabole chirurgieprocedures is een deel van de procedure gebaseerd op het verwijderen van de maag en het verplaatsen van de dunne darm.

Vanaf een afstand van 6 cm van het uitgangsgedeelte van de maag wordt de maag doorgesneden en aan elkaar genaaid met speciale materialen. Vervolgens wordt een gastroenterostomie uitgevoerd met een distaal deel van de ileum van 250 cm.

Interpositie van de ileum

Bij een interpositieoperatie wordt het eerste deel door het laatste deel van de dunne darm vervangen. Deze operatie verstoort de hormonen die insulineresistentie veroorzaken en reguleert de suikerspiegel door de niveaus van hormonen die de insulineresistentie verhogen, te verhogen.

Type bypass

Duodeno-jejunale bypass:

Dit is een van de methoden die gebruikt wordt bij patiënten met het metabool syndroom. DJB / SG is een metabole chirurgische methode die een langdurig gewichtsverliezend effect heeft en een goed leefcomfort biedt. DJB / SG is een chirurgische techniek die bestaat uit een gedeeltelijke resectie van de maag, bulbar resectie en anastomose door bulbar enterostomie waarbij de jejen tot een bepaalde lengte wordt omzeild.

Maag mini-bypass

Aangezien gewichtsverlies wordt bereikt met standaard bypassoperaties, wordt het metabool syndroom ook met deze techniek behandeld. Bij deze techniek gaat de maag via een klein buisje naar binnen.

In het eerste deel van de dunne darm, de eerste 200 tot 250 cm, wordt ook een lus gastroenterostomie uitgevoerd om de buis en de dunne darm met elkaar te verbinden. Door de maag te verkleinen, de absorptie te verminderen en de ghrelineproductie in het inactieve deel van de maag te verlagen, verliest de patiënt gewicht.

Duodeno-jejunale bypass

Een van de methoden van bariatrische chirurgie die absorptiestoornissen veroorzaakt. Een methode die gewichtstoename over een lange periode beperkt. Het wordt aanbevolen in specifieke gevallen als gevolg van malabsorptie.

Roux-en-Y maagbypass

Dit is een operatie die de hoeveelheid voedsel die de patiënt binnenkrijgt vermindert en de absorptie ervan beperkt. Bij deze operatie wordt een klein maagreservoir met een volume van 30 tot 50 ml in de maag gecreëerd. Ongeveer 80 cm van het eerste deel van de dunne darm wordt weggenomen en de gastroenterostomie wordt uitgevoerd met het distale uiteinde geanastomeerd aan het enterale proximale uiteinde, d.w.z. 120 cm.

Aanbrengen van intragastrische ballonnen

De intragastrische ballon wordt in de maag geplaatst en de ballon wordt opgeblazen. Deze procedure geeft de patiënt een verzadigd gevoel en vermindert de voedselconsumptie. De intragastrische ballon wordt na ongeveer 6 tot 12 maanden verwijderd.

Wat is het verschil tussen sleeve gastrectomie en metabole chirurgie?

Sleeve gastrectomie is een methode van bariatrische chirurgie die gebruikt wordt bij patiënten met overgewicht die niet lijden aan metabole syndromen. Hyperglykemie en bloeddruk kunnen voorbeelden van metabool syndroom zijn. Metabole chirurgie wordt uitgevoerd om deze metabole syndromen te genezen. Als de patiënt overgewicht heeft, kan bariatrische chirurgie ook gecombineerd worden met metabole chirurgie.

Wat gebeurt er tijdens de voorbereiding op een metabole operatie?

Alle patiënten die een metabole operatie ondergaan, worden eerst onderworpen aan uitgebreide onderzoeken, bloedtests, een volledige buikechografie en een gastroscopie.

Zodra de tests en analyses zijn afgerond, beoordeelt de obesitaschirurg de patiënt en de resultaten. Als de patiënt niet in staat is om bariatrische chirurgie te ondergaan, wordt besloten welke bariatrische chirurgie zal worden uitgevoerd.

Postoperatieve periode

Onder normale omstandigheden wordt u 1 dag voor de operatie in het ziekenhuis opgenomen. U krijgt medicijnen om uw bloedsuiker en hoge bloeddruk te behandelen. U moet 1 dag voor de operatie een vloeibaar dieet volgen en u mag na middernacht niets meer eten. Als alles normaal verloopt tijdens de postoperatieve periode, moet u 3-4 dagen in het ziekenhuis blijven.

  • De vloeibare drank wordt via de mond ingenomen.
  • Gedetailleerde informatie over eten en dagelijkse activiteiten na ontslag wordt mondeling en schriftelijk verstrekt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Disclaimer: De informatie in deze gids is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg altijd uw arts voordat u met een behandeling begint.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️