Gastric bypass in Turkije

prijs bypass 1
Geschreven door Émilie

Alles wat u moet weten over gastric bypass chirurgie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een geslaagde gastric bypass in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over gastric bypass chirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een gastric bypass operatie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een gastric bypass in Istanbul, Turkije zijn €3.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €3.000 tot €4.000.

ProcedureKosten Turkije
Borstvergroting3500 €

Wat is een gastric bypass?

Er zijn veel verschillende soorten obesitasoperaties, zoals maagballon, maagband en maagbotox. Elke operatie heeft verschillende voor- en nadelen. Het doel is om obesitas te overwinnen en lichamelijke afwijkingen te corrigeren.

Gastric bypass in Turkije is een bypass-techniek die de meest gebruikte chirurgische procedure is in Turkije en andere landen. Het is echter ook de meest complexe maagoperatie. Voor een gastric bypass in Turkije verkleint een gespecialiseerde chirurg de maag zodat deze nog maar ongeveer 15 tot 20 ml bevat. De rest van de maag wordt dan gehecht zodat de twaalfvingerige darm van de spijsvertering wordt uitgesloten.

Dit staat bekend als bypassoperatie. Omdat de twaalfvingerige darm wordt buitengesloten, worden voedsel en spijsverteringssappen, d.w.z. de afscheidingen die verantwoordelijk zijn voor de enzymatische splitsing, alleen in de middelste dunne darm gemengd. Dit is de belangrijkste reden waarom de calorie-inname lager is. Onze partnerklinieken kunnen al uw vragen beantwoorden over gastric bypass chirurgie, een evenwichtig dieet en lichaamsbeweging (inclusief professionele voedings- en sportplannen).

Belangrijke factoren bij een gastric bypass operatie

Net als bij elke andere chirurgische ingreep, moeten onze specialisten in Turkije in Istanbul alle belangrijke belangrijke gegevens vooraf met u bespreken.

Daarnaast is het uiterst belangrijk om u uitgebreid advies te geven, zodat u zich comfortabel en veilig voelt tijdens uw behandeling en tijdens uw hele verblijf. Daarnaast nemen de teams van chirurgen een algemene anamnese af om eventuele complicaties uit te sluiten.

Wie zou een gastric bypass operatie in Turkije moeten ondergaan?

Over het algemeen kunnen mensen die lijden aan obesitas – d.w.z. met een body mass index (BMI) van minstens 40 (40 kg/m2) of ernstige lichamelijke gebreken bij een BMI van 35 – vooral over een lange periode, om gezondheidsredenen bariatrische chirurgie in Turkije ondergaan.

Nadelen van een gastric bypass operatie

Bovenal moet een restrictieve operatie zorgvuldig overwogen worden, omdat deze achteraf niet teruggedraaid kan worden. Iedereen moet zich ervan bewust zijn dat dit een anatomische verandering is die een leven lang zal duren. Een kwalitatieve verbetering van de levenskwaliteit is echter ook gegarandeerd, omdat u zeker geleidelijk zult afvallen!

Het is ook belangrijk om te vermelden dat, vooral bij een gastric bypass, niet alleen de calorie- en vetinname wordt verminderd, maar dat ook de opname en absorptie van voedingsstoffen aanzienlijk wordt verminderd. Dit betekent dat er tekorten kunnen ontstaan zonder dat er extra voedingssupplementen nodig zijn.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️