Prijs van maagbotox in Tunesië

prijs botox gastrique tunisie pas chere 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over botox in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde maagbotox in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over maagbotox in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van maagbotox in Tunesië

De gemiddelde kosten van maagbotox in Tunesië zijn €1.300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1100 tot €1500.

ProcedureKosten in Tunesië
Maagbotox1300 €

Wat is maagbotox?

Gastrische botox in Tunesië is een endoscopische behandeling en een effectieve en gemakkelijke manier om gewicht te verliezen. Het doel van maagbotox is om de effecten van maagbewegingen te verminderen, zodat ingenomen voedsel niet naar binnen wordt geplet en langer dan normaal in uw maag blijft, wat een gevoel van volheid in de maag veroorzaakt. Op deze manier kunt u minder eten dan normaal. Het minimaal te verwachten gewichtsverlies is ongeveer 5 kg, maar het kan ook oplopen tot 20 kg. Maar het gemiddelde gewichtsverlies dat we bij patiënten zien is 10 kg.

De voordelen van Botox Gastric

Patiënten die niet in staat zijn om op eigen kracht af te vallen, die van hun overgewicht af willen en die niet aan de juiste criteria voor een obesitasoperatie voldoen, kunnen profiteren van de voordelen van gewichtsverlies door middel van een maagbotox injectie. Omdat maagbotox endoscopisch wordt uitgevoerd, zijn er geen permanente veranderingen aan de maag of het spijsverteringsstelsel, en in tegenstelling tot andere maagverkleiningsoperaties is er geen risico op postoperatieve complicaties. Maagbotox kan in korte tijd worden toegepast en patiënten hoeven na de ingreep niet in het ziekenhuis te blijven. Nadat de nodige controles zijn uitgevoerd, kunnen patiënten weer naar huis.

Wie kan baat hebben bij maagbotox?

Gastrische Botox in Tunesië kan worden toegepast bij iedereen die wil afvallen. Deze procedure is geen obesitasoperatie. Er zijn echter bepaalde criteria voor patiënten die kunnen worden toegepast. Als u een maagbotoxoperatie overweegt en aan deze criteria voldoet, kunt u deze procedure ondergaan:

  • Als u niet goed hebt kunnen afvallen met dieet en sport.
  • De body mass index van patiënten die met maagbotox behandeld willen worden, moet minder dan 40 zijn. Met andere woorden, deze behandeling is van toepassing op mensen met een BMI tussen 27 en 35 die 10 tot 20 kilo overgewicht hebben en niet kunnen afvallen met dieet en lichaamsbeweging.

Aangezien patiënten met een BMI boven de 40 geen baat hebben bij gastrische botox, raden wij voor deze patiënten geen gastrische botox aan.

Heeft maagbotox bijwerkingen?

Aangezien de toepassing van maagbotox een standaard endoscopische procedure is, zijn er geen significante bijwerkingen gemeld. De procedure is echter niet geschikt voor mensen met spierziekten en botoxallergieën. Zorg er in het algemeen voor dat uw arts u uitgebreid informeert over de bijwerkingen.

Stap-voor-stap handleiding voor Botox maag

Voor het uitvoeren van de maagbotoxprocedure, die ongeveer 20 minuten duurt, moeten patiënten eerst verdoofd worden. Zodra de patiënten slapen, wordt de botulinetoxine met behulp van een endoscopische methode in bepaalde delen van de maag geïnjecteerd. Het risico op complicaties na maagbotox, een volledig pijnloze behandelmethode, is minimaal.

Het herstelproces

Maagbotox is geen operatie. Het is een volledig endoscopische procedure en er wordt geen incisie gemaakt. Het proces duurt gemiddeld 20 minuten. Patiënten worden tijdens de procedure in slaap gebracht door een anesthesist. Het is niet nodig om in het ziekenhuis te blijven. Na de procedure is één of twee uur observatie meestal voldoende.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️