Prijs van maagbotox in Dubai

maagbotox prijs dubai 1
Geschreven door Laurence

Tegenwoordig wordt Botox, dat over het algemeen gebruikt werd bij verschillende plastische chirurgische ingrepen in Dubai, door veel artsen beschouwd als een medicijn tegen gewichtsverlies.

BesteKlinieken.com geeft informatie over maagbotox in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van maagbotox in Dubai

De gemiddelde kosten van een maagbotox in Dubai zijn €3.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €3.000 tot €4.000.

ProcedurePrijs Dubai
Gastrische botox3500 €

Wat is maagbotox?

Tegenwoordig wordt Botox, dat over het algemeen gebruikt werd bij verschillende plastische chirurgische ingrepen in Dubai, door veel artsen beschouwd als een medicijn om gewicht te verliezen. De hele procedure heet Gastric Botox in Dubai en het is opnieuw een methode om gewicht te verliezen zonder dat er in het lichaam gesneden of gesneden hoeft te worden.

Bij deze behandeling heeft een persoon de neiging om gewicht te verliezen nadat Botox in het maagslijmvlies is geïnjecteerd. Botox ontspant tijdelijk de maagspieren en blokkeert een belangrijke zenuw die het honger- en verzadigingsgevoel regelt. Hierdoor hebben patiënten sneller en langer dan normaal een vol gevoel. En wanneer de algehele voedselinname wordt verminderd, is er een kans op het verliezen van overtollig gewicht.

Een maagbotoxbehandeling in Dubai voor gewichtsverlies is een poliklinische procedure die tussen de 20 en 25 minuten duurt. Artsen gebruiken een endoscoop om Botox in de bovenste en onderste delen van de maag te injecteren en de maagmotiliteit te vertragen, wat leidt tot een vermindering van de voedselinname. Na de behandeling wordt de patiënt gevraagd om 2 tot 3 uur in het ziekenhuis te blijven. Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen van deze behandeling en patiënten kunnen na een dag rust hun dagelijkse activiteiten hervatten.

VOORDELEN VAN MAAGBOTOX IN DUBAI

  1. Geen snijwonden of incisies.
  2. Een snelle manier om gewicht te verliezen. De procedure duurt ongeveer 20 minuten en de patiënt kan na 3 uur behandeling naar huis.
  3. Een algehele narcose is niet nodig. De patiënt wordt echter wel verdoofd.
  4. Er is geen voorbereiding voor de behandeling nodig, behalve 8 tot 10 uur vasten voor de procedure.
  5. Geen bijwerkingen of complicaties na de procedure. De patiënt kan echter wel de algemene bijwerkingen van endoscopie en sedatie ervaren.
  6. Een gewichtsverlies van 6 tot 8 kilo kan worden verwacht na een periode van
  7. weken na de behandeling.
  8. De behandeling kan indien nodig na 6 maanden herhaald worden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️