Liposuctie van zadeltassen in Turkije

prijs liposuctie zadeltassen 1
Geschreven door Laurence

Zadeltassen zijn een andere term voor de buitenste dijen. In dit gebied bevinden zich vaak grote vetzakken, die de indruk kunnen wekken dat de buitenste dijen breder zijn en meer uitsteken.

BesteKlinieken.com geeft informatie over zadeltassen-liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een liposuctie van zadeltassen in Turkije?

De gemiddelde kosten van een liposuctie van zadeltassen in Istanbul, Turkije zijn €1.800. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.600 tot €2.000.

ProcedureKosten Turkije
Liposuctie van de zadeltassen1800 €

Wat is liposuctie van zadeltassen?

Zadeltassen is een andere term voor de buitenste dijen. In dit gebied bevinden zich vaak grote vetzakken, waardoor de buitenste dijen breder en meer vooruitstekend kunnen lijken. De bovenkant van de dijen kan breder lijken dan de heupen.

Zadeltassen zijn ook een lichaamsdeel dat moeilijk aan te pakken is met een gezond dieet en bewegingsprogramma. Dit gebied kan na verloop van tijd verergeren als we ouder worden en onze stofwisseling begint te vertragen. Als gevolg daarvan is het vaak een erg onbemind lichaamsdeel.

Gelukkig is liposuctie in Turkije een optie om zadeltassen te verwijderen.

Hoe effectief is liposuctie in het verminderen van zadeltassen?

Liposuctie is een zeer effectieve oplossing in Istanbul voor mensen die hun zadeltassen niet kwijt konden raken door een gezonde levensstijl. Liposuctie is in staat om hardnekkig vet te verwijderen en u een vrouwelijk figuur te geven.

Kan ik liposuctie van de zadeltassen krijgen?

Als u zonder succes hebt geprobeerd om de omvang van uw buitenste dijen te verminderen door middel van methoden zoals dieet en lichaamsbeweging, en u het vet wilt laten verwijderen, bent u misschien een geschikte kandidaat.

U moet ook een BMI van minder dan 30 hebben. Om gezondheidsredenen kunnen we deze procedure niet aanbieden aan mensen met een BMI boven de 30, omdat het risico op complicaties te hoog is.

U moet ook 18 jaar of ouder zijn en niet roken of in staat zijn om minstens twee weken voor de ingreep en tijdens de gehele herstelperiode te stoppen met roken. U moet redelijke verwachtingen hebben van de resultaten van de operatie.

Hoe wordt een liposuctie van zadeltassen in Turkije uitgevoerd?

Zadeltassen-liposuctie in Turkije wordt uitgevoerd met een techniek die PAL-lipo heet. Dit is een zeer veel gebruikte liposuctiemethode.

In tegenstelling tot andere liposuctiemethoden gebruikt PAL lipo geen warmte. Dit betekent dat u uitwendige en inwendige hitteschade vermijdt, evenals de kenmerken van liposuctie, zoals het rimpelen van de huid.

Bij PAL-lipo wordt een oplossing met een plaatselijk verdovingsmiddel en een vaatvernauwer in de buitenste dijen geïnjecteerd. Dit verzacht niet alleen het vet, maar vermindert ook het risico op bloedingen, hematomen en zwellingen.

Vervolgens wordt liposuctie met assistentie gebruikt om de vetbolletjes weg te zuigen. Hierdoor worden het stromale netwerk en de bloedvaten niet beschadigd, wat het risico op hematomen verkleint. Vervolgens wordt een vibrerende canule gebruikt om ervoor te zorgen dat de vetcellen van het bindweefsel gescheiden worden.

De laatste fase is de herverdeling, waarbij het resterende vet wordt geëgaliseerd en naar andere gebieden wordt verplaatst zonder opnieuw te worden geïnjecteerd, zodat de buitenste dijen contourrijk en glad blijven.

De procedure wordt uitgevoerd onder AIVT-anesthesie. Dit is een geavanceerder type intraveneuze verdoving. U zult na de ingreep sneller wakker worden en u zult zich prettiger voelen.

Hoe ziet de herstelperiode eruit?

Na een liposuctie van de zadeltassen in Turkije is het normaal om wat zwelling te voelen, die na 7 tot 10 dagen zou moeten afnemen.

U moet minstens twee tot drie dagen vrij nemen om volledig te herstellen. U moet zware inspanning gedurende minstens twee weken vermijden. Daarna kunt u lichte lichaamsbeweging hervatten. Na in totaal zes weken kunt u uw gebruikelijke dagelijkse activiteiten hervatten.

U zult gevraagd worden om een compressiekledingstuk rond uw heupen te dragen. Dit zal de herstelperiode helpen versnellen door de zwelling te verminderen en uw dijen in de best mogelijke vorm te houden.

U moet de compressiekleding drie weken lang altijd dragen, behalve in bad. Daarna moet u de compressiekleding nog drie weken dragen, maar alleen overdag.

De resultaten van deze cosmetische ingreep in Turkije zijn onmiddellijk merkbaar. Het duurt echter drie tot vijf maanden voordat de zwelling volledig verdwenen is.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️