Liposuctie van de hals in Turkije

liposuctie hals prijs 1
Geschreven door Émilie

Nekliposuctie in Turkije is een cosmetische chirurgische procedure om vet te verwijderen uit afzettingen onder de huid van de hals met behulp van een canule met krachtige afzuiging. Het staat ook bekend als lipoplastie of vetgieten.

BesteKlinieken.com geeft informatie over liposuctie van de hals in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een liposuctie van de hals in Turkije?

De gemiddelde kosten van een liposuctie van de hals in Turkije in Istanbul zijn €2.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.600 tot €2.400.

ProcedureKosten Turkije
Liposuctie hals2000 €

Wat is liposuctie van de hals?

Halsliposuctie in Turkije is een cosmetische chirurgische procedure om vet te verwijderen uit afzettingen onder de huid van de hals met behulp van een canule met krachtige afzuiging.

Het wordt ook wel lipoplastie of vetgieten genoemd. Het doel van liposuctie van de hals is om het doelvet te verwijderen en de gewenste lichaamscontour tussen de afgezogen en niet-afgezogen gebieden achter te laten.

Liposuctie van de hals, een chirurgische ingreep in Turkije om oppervlakkige en diepe afzettingen van onderhuids vet te behandelen die in esthetisch onaangename proporties verdeeld zijn, is een effectieve methode gebleken om het figuur te verbeteren.

Liposuctie kan plaatselijke gebieden met uitpuilend vet radicaal en permanent verminderen. Het is het meest effectief bij mensen met een normaal gewicht en een stevige en elastische huid.

Deze plaatselijke vetophopingen verdwijnen niet met een streng dieet en lichaamsbeweging. Omgekeerd is liposuctie geen methode om gewicht te verliezen of te beheersen. Liposuctie is geen behandeling voor zwaarlijvigheid.

In de praktijk kan liposuctie op veel plaatsen van het lichaam worden toegepast: heupen, buitenste dijen, buik, knieën, kuiten, enkels en armen. Technische verbeteringen hebben het mogelijk gemaakt om de werking uit te breiden naar het gezicht en de hals (bijv. onderkin).

Hoge definitie Vaser liposuctie

Vaser is een alternatieve liposuctie techniek die ultrasone golven gebruikt om vetweefsel te verzachten. Omdat vaser alleen vetweefsel aantast en niet ander omringend weefsel, is de hersteltijd korter en zijn er minder blauwe plekken en zwellingen.

De vaser maakt het ook mogelijk om vet gedetailleerder te modelleren en fijnere lichaamslijnen te creëren. Deze techniek wordt High Definition Vaser Liposuctie genoemd.

High Definition Vaser benadrukt de anatomische details van het lichaam.

Uw consultatie

Tijdens uw consultatie krijgt u de gelegenheid om uw cosmetische doelen te bespreken. De chirurg beoordeelt of u in aanmerking komt voor een liposuctieoperatie en geeft aan welke aanpak voor u het beste is.

U moet voorbereid naar het consult komen om uw volledige medische geschiedenis te bespreken en de volgende vragen te beantwoorden:

 • Heeft u gezondheidsproblemen of allergieën voor medicijnen? Wordt u behandeld voor gezondheidsproblemen?
 • Bent u ooit geopereerd?
 • Wat zijn uw huidige medicijnen, vitaminen en kruidensupplementen?
 • Wat is uw huidige consumptie van alcohol, tabak en recreatieve drugs?
 • Wat is uw geschiedenis van niet-invasieve cosmetische ingrepen?
 • Welk resultaat verwacht u van een operatie? Wat is uw belangrijkste motivatie om een buikwandcorrectie te ondergaan?

De chirurg zal ook:

 • U vragen om in de spiegel te kijken en precies aan te wijzen wat u verbeterd zou willen zien.
 • Foto’s maken voor uw medisch dossier.
 • Uw gezondheid beoordelen, inclusief eventuele reeds bestaande gezondheidsproblemen of risicofactoren.
 • Uw huidelasticiteit beoordelen.
 • Uw ideale gewicht, uw realistische gewicht en uw huidige gewicht bespreken.
 • Het type procedure of combinatie van procedures uitleggen.
 • Uitleggen welke resultaten u kunt verwachten.
 • Opties voor anesthesie uitleggen.
 • Uitleggen wat u na de ingreep kunt verwachten.
 • Voor- en na foto’s laten zien van soortgelijke gevallen als het uwe en eventuele vragen beantwoorden.
 • De bijbehorende risico’s en complicaties uitleggen.

Soort verdoving

Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied kan een liposuctie onder plaatselijke verdoving, plaatselijke verdoving gecombineerd met intraveneuze sedatie of algehele verdoving worden uitgevoerd. In sommige gevallen kan ook regionale verdoving, zoals een ruggenprik, worden gebruikt.

Verblijf in het ziekenhuis

De duur van het verblijf in het ziekenhuis hangt af van de hoeveelheid vet die verwijderd is. Het kan kort zijn (een paar uur) voor kleine liposucties onder plaatselijke verdoving, of langer (1 of 2 dagen) voor grotere liposucties onder algehele verdoving.

Operatietechniek

Elke chirurg heeft zijn of haar eigen persoonlijke technieken, die hij of zij aan elk nieuw geval aanpast om de best mogelijke resultaten te verkrijgen. Er zijn echter enkele gemeenschappelijke principes: De huidincisies zijn klein (3 tot 4 millimeter) en discreet, meestal verborgen in een natuurlijke plooi. Vetcellen uit de diepe en oppervlakkige lagen worden opgezogen door gladde canules die door de lagen onderhuids weefsel gaan, waarbij zenuwen en bloedvaten vermeden worden.

Een smalle metalen buis wordt via een kleine incisie (een Vaser-buis in dit geval) in de omringende huid ingebracht. Deze is verbonden met een krachtige vacuümpomp die heen en weer wordt getrokken over het gebied van het overtollige vet. Het Vaser-apparaat breekt het oppervlakkige vetweefsel af met behulp van ultrasone golven, en het vacuümapparaat zuigt het vet op. Het proces elimineert de vettunnels en laat de kleine bloedvaten en zenuwen intact. De huid trekt zich vervolgens terug.

Na de operatie wordt een compressieverband aangelegd met een elastisch verband. Vaak wordt er een speciale compressiekleding over het verband gedragen. De duur van de operatie hangt af van de hoeveelheid verwijderd vet en het aantal te behandelen lichaamszones. Het kan variëren van 20 minuten tot 3 uur (de gemiddelde tijd is 1 tot 2 uur).

Na de operatie

De tijd die nodig is om van de operatie te herstellen is evenredig met de hoeveelheid overtollig vet die verwijderd is. Na de operatie zult u een zwelling en blauwe plekken op de behandelde gebieden zien. De pijn kan van patiënt tot patiënt verschillen, maar is over het algemeen licht door het gebruik van zeer fijne canules. Vermoeidheid komt vaak voor in de eerste dagen na de operatie, vooral na grote liposuctieoperaties. Het uiteindelijke resultaat kan maximaal 6 maanden na de operatie worden beoordeeld.

Wat zijn de beperkingen?

Het is belangrijk om te begrijpen dat liposuctie geen behandeling is voor obesitas. De hoeveelheid vet die uit een bepaald gebied kan worden verwijderd, wordt beperkt door wat veilig is (maximaal 3 liter) en door een natuurlijke limiet wanneer er geen vet meer kan worden verwijderd. Het is daarom misschien niet mogelijk om een gebied zoveel af te slanken als u zou willen.

Na zes maanden kunnen verdere behandelingen in hetzelfde gebied worden uitgevoerd. In sommige situaties is de huid inelastisch en los. Liposuctie in deze gebieden heeft dan de neiging om de huid losser te laten en het kan aanbevolen worden om de huid te verwijderen om dit te corrigeren, hetzij op hetzelfde moment als de liposuctie of in een later stadium.

Dit komt het vaakst voor op de buik, na een zwangerschap of gewichtsverlies, de billen of de nek. Het bobbelen en rimpelen van de huid, ook wel cellulitis genoemd, wordt niet verbeterd door liposuctie.

Mogelijke complicaties

Liposuctie is, zelfs als het om esthetische redenen wordt uitgevoerd, een echte chirurgische ingreep, met de risico’s die bij elke medische ingreep horen, hoe goedaardig die ook lijkt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️