Invisalign in Turkije

invisalign prijs Turkije 1
Geschreven door Laurence

Invisalign aligners worden in Turkije gebruikt voor scheefstanden of plaatsingsproblemen tussen tanden en kiezen.

BesteKlinieken.com informeert u over invisalign in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost invisalign in Turkije?

De gemiddelde kosten van invisalign in Turkije in Istanbul zijn €1.800. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.600 tot €2.000.

ProcedureKosten Turkije
Invisalign1800 €

Invisalign in Turkije

U hoeft geen bakken met geld uit te geven aan tandheelkundige behandelingen in Turkije. Istanbul is de ideale plek voor een betaalbare tandheelkundige behandeling van hoge kwaliteit. Turkse artsen staan over de hele wereld bekend om hun succes.

Onze kliniek is een van de weinige klinieken die patiënten individueel behandelt en verzorgt. Wij accepteren geen groepen patiënten of behandelen ze in batches. Wij zijn van mening dat dit de kwaliteit van de behandeling en het comfort van de patiënt vermindert.

Onze artsen zijn ervaren specialisten van hoge kwaliteit in hun vakgebied. Voordat u naar Turkije komt, zullen onze afdeling Internationale Patiënten en onze artsen hun uiterste best doen om de kosten van uw behandeling nauwkeurig vast te stellen. Dus geen teleurstellingen, geen verrassingen in onze kliniek!

Wat is Invisalign?

Invisalign aligners in Turkije worden gebruikt bij scheefstand of plaatsingsproblemen tussen tanden en kiezen. De tandplaten kunnen gemakkelijk overdag verwijderd worden. Invisalign aligners zijn een alternatief voor metalen beugels voor volwassenen. Het verwijderen van een beugel heeft een positieve invloed op de kwaliteit van het dagelijks leven.

Metalen beugels, vaak de voorkeursbeugel, zijn in de loop der jaren vervangen door Invisalign. Door Invisalign in Turkije te gebruiken, kunt u van alle voordelen van een metalen beugel genieten.

Het grootste voordeel van Invisalign is dat het van buitenaf niet zichtbaar is, omdat de platen doorzichtig zijn. Vooral jongere patiënten kunnen het uiterlijk van een beugel niet waarderen. Dit nadeel verdwijnt met Invisalign.

Hoe verloopt de behandeling?

Voordat de platen worden gemaakt, wordt er in onze kliniek een digitale scan gemaakt met de iTero Element 2 (het originele 3D scanproduct van Invisalign). Onze gespecialiseerde orthodontist bepaalt de duur en het aantal platen dat nodig is voor de behandeling.

Er worden mondmetingen gedaan en deze worden doorgestuurd naar het Invisalign partnerlaboratorium. De tandbewegingen worden onderzocht met simulatietechnieken en voor elke beweging van 0,5 mm worden transparante platen gemaakt. Zodra de Invisalign behandeling voltooid is, worden er draden aan de binnenkant van uw tanden bevestigd. Deze draden zijn echter vrij dun en klein, en kunnen van buitenaf niet gezien worden.

Wat zijn de kenmerken van Invisalign?

  • Invisalign moet 20 uur per dag gedragen worden. Door de uitneembare plaatjes is het heel gemakkelijk te gebruiken in het dagelijks leven.
  • Het is gemakkelijk schoon te maken. Invisalign kan overdag gereinigd worden met water en een tandenborstel.
  • Invisalign heeft geen negatief effect op de spraak. De eerste paar dagen kan een gewenningsproces nodig zijn, maar daarna veroorzaken de platen geen ongemak.
  • Eten en drinken zijn geen probleem. U kunt de platen tijdens het eten gemakkelijk verwijderen.
  • Platen hebben ook het voordeel dat ze zeer pijnloos zijn in vergelijking met metalen beugels.

Hoe lang duurt de behandeling?

U hoeft maar één keer naar onze kliniek te komen voor het behandelplan en de digitale 3D-scan. Daarna verzenden wij de platen naar uw land, of u haalt uw platen binnen 2 of 3 dagen na de voorbereiding op in onze kliniek.

De duur van de behandeling zelf hangt af van de structuur en positie van de tanden. Onze specialist bepaalt de duur van de behandeling, en de plaatjes worden dienovereenkomstig geprepareerd. Maar eerlijk gezegd is 60% van de behandelingen binnen 3 tot 12 maanden voltooid.

Waarom zijn onze prijzen betaalbaarder dan die van uw plaatselijke tandarts?

Wij verzekeren u dat wij tandheelkundige materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken, die identiek of superieur zijn aan de materialen die uw plaatselijke tandarts gebruikt. Bovendien heeft elk land andere kosten voor levensonderhoud, zoals u wellicht weet. In Turkije zijn de kosten van levensonderhoud bijvoorbeeld erg laag.

Als gevolg daarvan zijn de salarissen van artsen, kliniekkosten (huur en nutsvoorzieningen) en belastingtarieven ook lager. Deze situatie is een voordeel voor onze patiënten en wij kunnen behandelingen van hoge kwaliteit bieden tegen betaalbare prijzen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️