Invisalign in Tunesië

prijs invisalign tunisie 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over invisalign in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde invisalign in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u overInvisalign in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van Invisalign in Tunesië

De gemiddelde kosten van invisalign in Tunesië in Tunis zijn €2.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.600 tot €2.400.

ProcedureKosten Tunesië
Invisalign2000 €

Wat is Invisalign?

Hoewel u weet welke voordelen een beugel kan hebben voor uw zelfvertrouwen en uw gebit op de lange termijn, schaamt u zich misschien voor een mond vol metaal.

Een alternatief voor een vaste metalen beugel is Invisalign in Tunesië, maar dit kan veel duurder zijn. Om geld te besparen, kunt u uitzoeken of het mogelijk is om goedkope Invisalign aligners te krijgen.

Wat u moet weten voordat u voor Invisalign kiest

Voordat u een keuze maakt tussen Invisalign in Tunesië en een metalen beugel, is het essentieel om de belangrijkste verschillen te kennen. Een opmerkelijk verschil is natuurlijk dat Invisalign aligners transparant zijn en vrijwel niet opgemerkt worden door anderen.

Houd er echter rekening mee dat sommige Invisalign patiënten beugels op hun tanden nodig hebben, die zichtbaar kunnen zijn. Hoewel orthodontisten deze composietbeugels zo maken dat ze bij de kleur van uw tanden passen, kunnen ze zichtbaar zijn, afhankelijk van waar ze in de mond geplaatst worden.

Een bijkomend voordeel van Invisalign is dat er minder chirurgische bezoeken nodig zijn. Tijdens uw eerste bezoek zal uw orthodontist u uitleggen hoe u Invisalign moet gebruiken en zal hij u verschillende sets met doorzichtige aligners geven, die u zelf op bepaalde data zult verwisselen.

Hoewel dit een voordeel is, betekent het wel dat u proactief moet zijn en ervoor moet zorgen dat u alles doet wat nodig is om uw behandeling tot een succes te maken.

U moet er ook voor zorgen dat u uw Invisalign 20-22 uur per dag draagt. Dit betekent dat u niet urenlang aan uw thee zult nippen, lang zult lunchen met vrienden en daarna van uw favoriete fles wijn zult genieten terwijl u TV kijkt.

Als u al deze activiteiten op één dag doet, zult u uw aligners waarschijnlijk minder dan 20 uur dragen, wat uw behandeling zal verstoren.

Prijs van Invisalign beugels

De prijs van Invisalign varieert van patiënt tot patiënt en hangt af van factoren zoals de lengte en complexiteit van de behandeling. Invisalign patiënten hebben meerdere plastic aligners nodig, één voor elke fase van de behandeling, die de positie van de tanden geleidelijk verplaatsen. Als uw behandeling complex is, heeft u waarschijnlijk meerdere trays nodig om uw tanden naar de gewenste positie te verplaatsen.

Om uw Invisalign behandeling van begin tot eind te plannen, moeten er röntgenfoto’s en scans van uw mond gemaakt worden. Deze scans worden vervolgens naar een laboratorium gestuurd, waar aligners op maat worden gemaakt met behulp van 3D printing.

Natuurlijk komen de kosten van het laboratorium bovenop de prijs van de behandeling, vooral als u een groot aantal aligners nodig hebt.

Goedkoop alternatief voor Invisalign

Als de prijs van Invisalign te hoog is voor uw budget, zijn er veel alternatieven voor Invisalign. Een van deze alternatieven is een metalen beugel, die vaak goedkoper is dan onzichtbare aligners.

Als u een metalen beugel alleen al vreselijk vindt vanwege het uiterlijk, bedenk dan dat er nog nooit een beter moment is geweest om een beugel te dragen. Vanwege Covid bedekken de meesten van ons hun mond met een masker, waardoor het onmogelijk is om te zien of iemand een beugel heeft of niet.

Als u uw masker in het openbaar draagt, is het misschien niet de moeite waard om al dat extra geld aan Invisalign uit te geven, omdat niemand uw metalen beugel zal opmerken.

Als zelfdiscipline niet uw sterkste punt is, dan is een metalen beugel misschien een betere optie voor u, ongeacht de prijs, omdat deze 24/7 gedragen wordt.

U hoeft niet uit te rekenen hoeveel uur u ze elke dag draagt, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ze verliest. Bovendien ziet uw orthodontist u ongeveer één keer per maand om de draden bij te stellen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️