Ginemed

Ginemed kliniek Sevilla 1

Ginemed is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze in 1998 opgerichte, ISO 9001:2000 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Sevilla, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ginemed, Madrid, Spanje

Ginemed is een gezondheidsgroep die gespecialiseerd is in gynaecologie, verloskunde en geassisteerde voortplanting; al meer dan 20 jaar combineren we medische hulp met onderzoek, waardoor we zowel nationaal als internationaal een referentiecentrum zijn geworden.

Omdat we weten dat wanneer een vrouw besluit om moeder te worden, zij een van de belangrijkste beslissingen van haar leven neemt, en omdat het verlangen om moeder te worden een verlangen is dat alle rassen, talen en afstanden overstijgt, wil onze internationale afdeling bij u zijn wanneer u ons het meest nodig hebt. Hierdoor hebben wij ons kunnen vestigen als referentiecentrum in Spanje en daarbuiten.

Omdat we alles wat geneeskunde, wetenschap en ons hart te bieden hebben, gebruiken om uw droom waar te maken. Duizenden baby’s over de hele wereld zijn het beste antwoord. Een team van hooggekwalificeerde deskundigen die alles wat de wetenschap en hun hart te bieden hebben gebruiken om u op deze reis te begeleiden.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Antilichaamtest tegen anti-sperma
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Madrid – Land: Spanje – Opgericht in 1998
Accreditatie: ISO 9001:2000 – Gesproken talen: Spaans, Engels, Frans


Beoordeling van Ginemed

Gema Urbanos Manzanares
Gema Urbanos Manzanares
11:53 18 Jan 24
Geweldige behandeling, vriendelijk bij de receptie en zeer goede professional, absoluut een aanrader.
Susana D rio
Susana D rio
19:49 17 Jan 24
Vandaag ging ik met een spoedgeval en zonder afspraak kwamen ze naar me toe en vooral stelden ze me gerust met de nodige tests, zonder twijfel zal hij vanaf nu mijn gynaecoloog zijn, een genoegen en duizendmaal dank voor de ontvangen liefde
Merce Rodrigo
Merce Rodrigo
23:05 19 Mar 24
Dank aan Dr. Cuenca en haar verpleegster voor hun vriendelijkheid en goede werk. Nog nooit heb ik mij zo op mijn gemak gevoeld bij een gynaecologisch onderzoek.
Jessica Paula
Jessica Paula
12:57 15 Feb 21
Eerste ervaring met dr. Diana Cuenca en zeer prettig.Uitstekende aandacht, zowel van u als van uw secretaresse en assistente. Ze waren erg aardig en attent op mijn twijfels en ik voelde dat de dokter naar oplossingen voor mijn probleem zocht.Ik zal vanaf nu zeker al mijn beoordelingen daar doen.
Raquel Fdz
Raquel Fdz
12:39 26 Oct 22
Blij met de service, van de telefonische aandacht (die een schema heeft...) aandacht aan de balie, Dr. Cuenca, assistent... ze stellen je op je gemak en kalm, ze verhelderen elke twijfel. Ze leggen alles op een correcte en begrijpelijke manier uit. Uitgebreide controle in tests en onderzoek.Zonder twijfel mijn specifieke gyne
Cristina García laguna
Cristina García laguna
20:39 26 May 22
Dr. Salazar is een geweldige professional, eindelijk na 10 jaar jaarlijkse controles voor de sociale zekerheid te hebben gedaan en steeds banger te zijn geworden vanwege de schade die ze mij hebben toegebracht met een simpele cytologie en ik dacht dat het normaal was, nou vandaag dankzij Bij deze gynaecoloog heb ik beseft dat het helemaal geen pijn doet, ik raad het aan omdat de behandeling en de manier waarop alles wordt uitgelegd uitstekend is. De dokter was ook erg vriendelijk en het meisje bij de receptie was ook erg aardig. Het enige minpuntje dat ik kan noemen is de wachttijd, ik kan niet zeggen dat dit iets gebruikelijks is aangezien het de eerste keer is dat ik wegga.
Ana
Ana
08:08 25 Jul 23
Erg blij met de ontvangen service en behandeling. Benadruk de professionaliteit en nabijheid van de artsen en het personeel dat in de kliniek werkt.Een vriend raadde het me aan en het was zeker een groot succes.
Enrique Pelaez
Enrique Pelaez
13:57 21 Jul 23
Uitstekende behandeling, professionaliteit en vertrouwen. Mijn vrouw was heel blij met de bewaking van de zwangerschap door dokter Salazar en zijn team. De meiden bij de receptie zijn zeer daadkrachtig en hebben ons altijd met alles geholpen. We raden het zeker 100% aan
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️