Mastopexie in Turkije

mastopexie prijs Turkije 1
Geschreven door Maria

Mastopexie in Turkije, ook wel borstlifting genoemd, is een operatie om verslapte borsten een nieuwe vorm te geven en te liften. Bij mastopexie worden huid en weefsel uit het onderste deel van de borst verwijderd en worden de tepels verplaatst.

BesteKlinieken.com informeert u over mastopexie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van mastopexie in Turkije

De gemiddelde kosten van een mastopexie in Turkije in Istanbul zijn €2.100. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen. Deze prijs is inclusief vervoer, het pre-operatieve consult, de operatie, anesthesie, 1 overnachting in het ziekenhuis, een toegewijde vertaler, postoperatieve controle en follow-up. Het uiteindelijke resultaat is binnen 4 maanden zichtbaar.

Mastopexie2100 €
Borstlift implantaten2800 €
Lipofilling borstlift2200 €
Borstverkleining2100 €

Wat is mastopexie?

Mastopexie in Turkije, ook wel borstlift genoemd, is een operatie om verslapte borsten een nieuwe vorm te geven en te liften. Bij mastopexie wordt de huid en het weefsel van het onderste deel van de borst verwijderd en worden de tepels verplaatst.

De stevigheid van de borsten wordt bepaald door de genen. Er zijn echter ook andere factoren die de stevigheid van de borsten beïnvloeden en een verzakking veroorzaken, zoals een bevalling, borstvoeding, aanzienlijk gewichtsverlies, veroudering en zwaartekracht. De borsten verslappen als gevolg van het verslappen van de ligamenten die ze ondersteunen.

Schéma mastopéxie
Mastopexie schema

Doorhangende borsten worden over het algemeen geassocieerd met veroudering en worden beschouwd als een negatieve verschijning die het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van vrouwen aantast. Als ze niet behandeld worden, kunnen verslapte borsten emotioneel leed en depressie veroorzaken.

Een borstliftoperatie (mastopexie) geeft vrouwen de kans om de stevigheid van hun borsten terug te krijgen, er jonger uit te zien en zich beter te voelen.

Zie ook: Borstvergroting in Turkije

Voor- en na foto’s

Hoe wordt mastopexie uitgevoerd?

Een borstliftoperatie wordt meestal uitgevoerd via incisies in de borsten. Hierbij wordt overtollig vet verwijderd en worden de omliggende weefsels strakker gemaakt om de borsten een nieuwe vorm te geven en te liften. Een borstlift kan ook worden uitgevoerd in combinatie met een borstvergrotende operatie.

Tracé du chirurgien pour une mastopexie
Overzicht van de chirurg voor mastopexie

Een borstlift kan in drie fasen worden onderverdeeld:

1. Incisie

De incisiemethode, de eerste fase, is erg belangrijk bij borstliftchirurgie. De meest voorkomende incisietechnieken zijn als volgt:

 • Donut: De incisie wordt rond het tepelhof gemaakt
 • Anker: De incisie wordt gemaakt rond het tepelhof, verticaal naar beneden vanaf de borstplooi en horizontaal langs de borstplooi.
 • Lollipop : De incisie wordt gemaakt rond het tepelhof en verticaal naar beneden vanaf het tepelhof tot aan de borstplooi.

Uw chirurg zal de meest geschikte en beste incisiemethode voor uw borstlift bepalen en voorstellen, rekening houdend met de grootte en vorm van uw borsten, de elasticiteit van uw huid en de mate van verslapping van uw borsten.

2. Lifting en hermodellering

Na de incisie wordt het borstweefsel onder de borstklier gelift en hervormd, en wordt overtollige huid van uw tepelhof of de onderkant van uw borsten verwijderd om de stevigheid te verbeteren. Uw tepels worden verplaatst of de grootte van uw tepelhof wordt aangepast aan de nieuwe vorm van uw borsten.

Schéma d'un sein remonté
Schema van een borstlift

3. Sluiten van de incisies

De incisies worden gesloten met huidlijm of chirurgische tape. De incisielijnen zijn blijvend, maar verdwijnen of vervagen na verloop van tijd meestal aanzienlijk.

Als u ook de grootte van uw borsten wilt verbeteren, kunt u een gecombineerde borstlift en borstimplantaten ondergaan.

Zie ook: Kosten van gynaecomastie in Turkije

Wie zou mastopexie moeten ondergaan in Turkije?

Vrouwen met verslapte borsten klagen vaak over:

 • Het onvermogen om een topje zonder beha te dragen.
 • Beperkte keuze aan kleding.
 • Gebrek aan zelfvertrouwen.
 • Zich minder vrouwelijk en onaantrekkelijk voelen.
 • Zich oud voelen.
Femme qui remonte sa poitrine
Vrouwen die hun borsten liften

U bent een goede kandidaat voor een borstliftoperatie als u:

 • Uw zelfvertrouwen vergroten.
 • U aantrekkelijker voelt.
 • De stevigheid van uw borsten terug wilt krijgen.
 • U jonger voelt.
 • Genieten van een ruimere keuze aan modieuze kleding.
 • Uw topje zonder bh kunnen dragen.
 • Het zelfvertrouwen hebben om de bikini’s te dragen die u mooi vindt.

Veel vrouwen over de hele wereld geven er de voorkeur aan om mastopexie in Turkije te ondergaan vanwege de hogere kosten van hun lokale gezondheidszorgsysteem.

HIV-positieve patiënten komen in aanmerking voor deze borstoperatie. Turkije beschikt over de technologie en gekwalificeerde esthetische artsen die aan de Europese normen voldoen en de hoogste kwaliteit van dienstverlening bieden.

Dankzij de lagere arbeidskosten biedt Turkije kosteneffectieve borstliftoperaties. Vrouwen die zowel kwaliteit als betaalbaarheid willen, kiezen Turkije voor hun borstlift.

Video met uitleg over mastopexie

Overzicht van de ingreep

Operatie :Borstlift
Doel van de ingreep:Om verslapte borsten te liften en opnieuw vorm te geven zodat ze er steviger en jeugdiger uitzien.
Duur van de ingreep :2 tot 3 uur
Soort verdoving :Algemene
Bijwerkingen:Tijdelijke pijn of gevoelloosheid van de borsten.
Risico’s :Infectie, bloeding en asymmetrie van de borst.
Hersteltijd:Volledig herstel duurt 12 maanden. Na 1 tot 2 weken kunt u weer aan het werk en uw dagelijkse activiteiten hervatten.
Littekens:Afhankelijk van het type incisie, over het algemeen zeer licht.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er zijn enkele zeldzame risico’s verbonden aan mastopexie:

 • Verschijnen van dikke, brede littekens;
 • Verlies van gevoel in de borst of tepel;
 • Asymmetrie van de borst;
 • Hart- en nierproblemen;
 • Beschadiging van borstweefsel;
 • Moeite met borstvoeding geven.

Daarom is het belangrijk dat u ons vertrouwt bij het kiezen van de beste chirurg in Istanbul en dat u kiest voor een gerenommeerde arts met ervaring.

Opgemerkt moet worden dat mastopexie in de islamitische religie niet haram is. Het wordt geaccepteerd als het doel is om een defect in het lichaam te verwijderen.

Om uw comfort te garanderen, hebben we speciale faciliteiten voorzien voor mensen met beperkte mobiliteit in rolstoelen.

Mastopexie in Turkije: Routebeschrijving

Dag van aankomst

 • Een warm welkom: Welkom in Istanbul! U wordt op de luchthaven opgewacht. Afhankelijk van uw aankomsttijd wordt u naar uw 4- of 5-sterrenhotel of naar het ziekenhuis gebracht voor uw consult.

Dag 1

 • Zeg hallo tegen uw chirurg: Voor uw operatie hebt u een persoonlijk gesprek met uw chirurg. U krijgt de gelegenheid om het behandelplan voor uw borstlift in detail te bespreken en uw chirurg zal u informeren over de details van uw operatie, zoals het soort incisie en de mate van borstlift.
 • Toestemming is essentieel : u ondertekent een toestemmingsformulier.
 • Medische tests voor uw welzijn: Uw chirurg zal vóór de borstlift medische onderzoeken uitvoeren, zoals een bloedtest.
 • Ja, nu is het tijd voor het “grote moment”: U ondergaat uw borstliftoperatie, die meestal 2 tot 3 uur duurt, afhankelijk van het proces.
 • Het is allemaal voorbij! De spanning is voorbij! Eerste onderzoeken : Uw chirurg zal de eerste onderzoeken uitvoeren wanneer u weer bij bewustzijn komt na de narcose. U wordt wakker in uw ziekenhuiskamer met uw compressiebeha aan.
 • Geniet van uw verblijf in een ziekenhuis van topkwaliteit : U brengt de nacht door in ons internationaal geaccrediteerde ziekenhuis van topkwaliteit.
Bandage du corps d'une femme après opération
Verband om het lichaam van een vrouw na de operatie

Dag 2

 • Zie uw lieve chirurg weer : U krijgt uw eerste controle voordat u het ziekenhuis verlaat. Uw chirurg zal u de zorg na de operatie in detail uitleggen.
 • Afscheid nemen van het ziekenhuis : Als alles volgens plan verloopt en uw chirurg groen licht geeft (wat meestal het geval is), verlaat u het ziekenhuis.
 • Privétransfer, waarom niet? U wordt met een privéauto en chauffeur van het ziekenhuis naar het hotel gebracht.
 • 5-sterrencomfort: nu is het tijd om van uw verblijf in het hotel te genieten.

Dag 3

 • Wie houdt er niet van een luie dag in bed? u wordt geadviseerd om te rusten en te ontspannen en geen fysieke activiteiten te ondernemen die u zouden kunnen vermoeien.

Dag 4

 • Moet ik blijven of weggaan? u kunt blijven genieten van het comfort van uw hotel, of eropuit gaan en wat sightseeing doen en genieten van Istanboel, de stad van twee continenten!
Soutien gorge de contention
Ondersteunende BH

Dag 5

 • Laatste controle voordat u afscheid neemt: U ontmoet uw chirurg weer voor uw laatste controle. Hij zal uw hechtingen en drains verwijderen. U krijgt ook een gedetailleerde briefing over uw postoperatieve zorg en uw veiligheidsrapport voor de vlucht.
 • Privétransfer naar de luchthaven: Haal het meeste uit deze laatste reis naar Istanbul!
 • Klaar om op te stijgen? U gaat naar huis met uw nieuwe look en hopelijk een goede ervaring.

Conclusie

Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een mastopexie in Turkije?

Zolang u een evenwichtig dieet volgt en niet plotseling te veel aankomt, kunnen de resultaten van mastopexie onbeperkt behouden blijven. Tenminste, als de operatie correct wordt uitgevoerd.

Tijdens de operatie zou mastopexie geen pijn moeten veroorzaken, omdat deze onder algehele narcose wordt uitgevoerd. Postoperatieve pijn is wel aanwezig, maar wordt verzacht door het voorschrijven van pijnstillers.

Borstliftoperaties zijn vrij onschuldig in Turkije. Ze worden goed gecontroleerd, met een geschat succespercentage van meer dan 96%, althans in de meest gerenommeerde klinieken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken.

Het is mogelijk om een borstlift te combineren met andere kortdurende operaties, zoals een neuscorrectie of implantaten. Maar voor langere operaties wordt het moeilijk te verdragen voor het lichaam.

Of u borstvoeding kunt geven na een ptosis hangt in de eerste plaats af van de omvang van het probleem. Te veel ptosis kan borstvoeding onmogelijk maken. Vermijd daarom deze operatie als u borstvoeding geeft.

Een mastopexie duurt slechts 4 uur en vereist een overnachting in het ziekenhuis. De medische ingreep duurt echter meerdere sessies (contact maken, enz.). U moet dus rekening houden met een verblijf van een week in Turkije.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️