Kaakchirurgie in Turkije

kaakchirurgie Turkije 1
Geschreven door Manuella

Kaakchirurgie is een procedure die in Turkije wordt uitgevoerd om lange of brede kaken te verkleinen. De ingreep in Istanbul wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Er worden incisies in de mond gemaakt om de kaak te hervormen en te versmallen.

BesteKlinieken.com biedt informatie over kaakchirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Hoeveel kost een kaakoperatie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een kaakoperatie in Istanbul zijn €2.300. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.600 euro.

ProcedureKosten Turkije
Kaakchirurgie2300 €

Wat is kaakchirurgie?

De kaak is een belangrijke factor bij het verbeteren van de esthetiek van het gezicht. Studies wijzen uit dat een goede kaakcontour bij mannen staat voor mannelijkheid en een goede kaakcontour bij vrouwen voor jeugdigheid. De kaak kan om de volgende redenen uit proportie zijn met de rest van het lichaam:

  • Trauma aan het gezicht
  • Genetica
  • Aangeboren ziekten
  • Veroudering

Deze cosmetische ingreep wordt in Turkije uitgevoerd om een zwakte in de kaak te corrigeren of om een brede kaak te verkleinen. Er worden verschillende methoden gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Deze methoden zijn als volgt:

  • Hyaluronzuur wordt in de kaak geïnjecteerd voor een beter uiterlijk
  • Vetinjecties – vet wordt uit de buikstreek gehaald en in het kaakbot geïnjecteerd
  • Siliconenimplantaten – implantaten worden onder plaatselijke of algehele verdoving in de kaak geplaatst
  • Herstructurering van het kaakbot
  • Vervanging van kraakbeen

Remodelleren van de kaak

Kaakchirurgie is een procedure die in Turkije wordt uitgevoerd om lange of brede kaken te verkleinen. De procedure in Istanbul wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Er worden incisies in de mond gemaakt om de kaak te hervormen en te versmallen.

De patiënt moet gedurende een bepaalde periode voorzichtig zijn met eten en drinken. De resultaten van een controle van de patiënt gedurende 1 maand zijn over het algemeen binnen een paar maanden zichtbaar.

Zie ook: Tandheelkundige chirurgie in Istanbul

Kaak esthetiek

Bij kaakesthetiek kunnen verschillende technieken worden gebruikt. De achterkant van de kin kan opgevuld worden met siliconen en fillers. Als het kort is, kan het naar voren toe verlengd worden met schroeven.

Kortom, aangezien de operatie wordt uitgevoerd als onderdeel van een standaardoperatie, is het noodzakelijk om het type operatie te bepalen in het licht van het ongemak van de persoon.

Kaakchirurgie

Kaakchirurgie in Turkije, ook wel orthognathie genoemd, is een procedure die gebruikt wordt om misvormingen van de kaak te corrigeren.

Tanden en andere kaakstructuren worden uitgelijnd voor een praktischer en esthetischer resultaat. Voor een kaakoperatie is een röntgenfoto nodig om een chirurgisch plan op te stellen, rekening houdend met het gewenste resultaat.

Voor de operatie

Er is een volledig onderzoek nodig om te bepalen of u in aanmerking komt voor een kaakoperatie. Als u in aanmerking komt, wordt er een operatiedatum vastgesteld.

U mag twee weken voor de geplande operatie geen sigaretten roken. Medicijnen die de bloedstolling verhogen, mogen niet voor de operatie worden ingenomen.

Deze zijn erg belangrijk omdat het succes van uw operatie van invloed is op het genezingsproces. Als de kaakoperatie aan één kin wordt uitgevoerd, zal deze meer dan 3 uur en 1,5 uur in beslag nemen.

Postoperatieve zorg

Als de genioplastiek voltooid is, moet u in het ziekenhuis blijven. Uw arts zal u pijnstillers en andere noodzakelijke medicijnen voorschrijven. U zult enige tijd een verband moeten gebruiken. Er zullen lichte blauwe plekken en zwellingen optreden. Deze zullen echter na 10 dagen beginnen te verdwijnen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️