Isilti Dental Clinic

ISILTI Tandheelkundige kliniek Antalya kliniek 1

ISILTI Dental Clinic is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg en cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2020 en gevestigd in Antalya, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

ISILTI Dental Clinic, Antalya, Turkije

ISILTI Dental Clinic is een vriendelijke en zorgzame tandartspraktijk gevestigd in Antalya, TURKEY. De kliniek streeft ernaar de meest EFFICIËNTE en ECONOMISCHE behandeling te bieden door middel van deskundige en ervaren tandartsen, vriendelijk personeel, een hygiënische kliniek en apparatuur en materialen van hoge kwaliteit. De diensten variëren van routine hygiënecontroles en röntgenfoto’s tot cosmetische tandheelkunde, tandheelkundige implantaten en orthodontie.

De tandheelkundige kliniek belooft de perfectie van uw gebitsgezondheid en de gemoedsrust die u wenst. De tandheelkundige experts richten zich op uw individuele behoeften op een tijdige, deskundige en geruststellende manier. Ze zullen ervoor zorgen dat uw ervaring perfect is, zodat u met een brede glimlach naar uw volgende bezoek uitkijkt.

Het team: Alle tandartsen zijn ervaren experts en specialisten die ook de academische titel van specialist, universitair hoofddocent of professor dragen.

De tandartsen, mondhygiënisten en technici hebben de opleiding en ervaring om aan al uw mondgezondheidsbehoeften te voldoen. Ze zetten zich in om de hoogste kwaliteit van tandheelkundige zorg te handhaven door middel van voortdurende training en het perfectioneren van de nieuwste technieken en apparatuur.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige implantaten
Kronen
Tandheelkundige facings
Röntgenfoto’s
Kunstgebit
Gepersonaliseerde gebitsbeschermer
Extractie
Verstandskiezen trekken
Tandvulling
Wortelkanaalbehandeling
Apicale resectie
Hechting
Gebitsreiniging
Tanden bleken
Sinus transplantatie
Implantaat-ondersteunde tandheelkundige brug
Hybride prothese met implantaat
Tandheelkundige controle
Tandheelkundig consult

Cosmetische chirurgie
Botox-injecties

ISILTI Dental Clinic biedt u :

Luchthaventransfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Internet raadpleging
Religieuze faciliteiten


Stad: Antalya – Land: Turkije – Opgericht in 2020
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Turks

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️