Intrekking van borstimplantaten in Turkije

verwijderingsprijs borstimplantaten Turkije 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over borstimplantaten verwijderen in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor het succesvol verwijderen van siliconen implantaten.

BesteKlinieken.com biedt informatie over borstimplantaten verwijderen in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Wat kost het verwijderen van een borstimplantaat in Turkije?

De gemiddelde prijs voor het verwijderen van borstimplantaten in Turkije in Istanbul is €3.000, met een minimumprijs van €1.800 en een maximumprijs van €4.000.

ProceduresKosten Turkije
Verwijderen van borstimplantaten3000 €

Wat is borstimplantaten verwijderen?

Het verwijderen van borstimplantaten in Turkije staat bekend alsborstvergrotingrevisie, omgekeerde borstimplantaatchirurgie of borstexplantatie en is een chirurgische ingreep om siliconen borstimplantaten te verwijderen.

Het proces verschilt per patiënt, maar de operatie duurt over het algemeen één of twee dagen in het ziekenhuis. In Turkije wordt patiënten gevraagd om na de cosmetische ingreep compressiekleding te dragen om de zwelling te verminderen en de borsten te ondersteunen terwijl ze genezen. Er zijn ook bepaalde risico’s verbonden aan het verwijderen van borstimplantaten.

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om hun borstimplantaten niet te vervangen, of om ze te laten vervangen door kleinere implantaten (en/of met vet), en dit aantal zal naar verwachting nog toenemen. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij deze beslissing, zoals leeftijd, gezondheid en levensstijl.

Aangezien implantaten tussen de 10 en 15 jaar meegaan, moeten de meeste vrouwen hun implantaten laten verwijderen voordat ze vervangen kunnen worden. Maar steeds meer vrouwen kiezen ervoor om geen nieuwe implantaten te laten plaatsen en kiezen in plaats daarvan voor andere ingrepen. Hier volgen de drie belangrijkste redenen.

Redenen om borstimplantaten te verwijderen

Medische problemen

Reactie op het implantaat of de operatie. Sommige vrouwen moeten hun implantaten om gezondheidsredenen al snel na het plaatsen laten verwijderen. Implantaten kunnen geïnfecteerd raken of andere problemen veroorzaken.

  • Calciumafzettingen. Als er calciumafzetting in de borst ontstaat, moeten de implantaten vaak worden verwijderd.
  • Borstkanker. Bij patiënten bij wie borstkanker is vastgesteld, is het soms nodig om de implantaten te verwijderen om de tumor te verwijderen.
  • Breuk. Soms scheuren of lekken implantaten, waardoor ze verwijderd moeten worden.

Sommige mensen kunnen ook om een revisie of verwijdering van borstimplantaten in Turkije vragen omdat ze hun operatie niet aan een goede arts hebben toevertrouwd en vermijdbare complicaties hebben ondervonden. Daarom raden wij onze patiënten altijd aan om een gediplomeerde Turkse plastisch chirurg te kiezen die bekwaam is in de gewenste ingreep, en om vragen te stellen tijdens het consult.

Leefstijlproblemen

Soms kan het hebben van grotere borsten onverwachts het dagelijks leven belemmeren, bijvoorbeeld door ongemak te veroorzaken bij het sporten. Tot deze categorie behoren ook mensen die hun implantaten hebben gekregen en zich hebben gerealiseerd dat ze ze groter of kleiner wilden hebben dan ze waren en ze nu moeten vervangen.

Meer opties

Oorspronkelijk waren implantaten met een zoutwateroplossing of siliconen implantaten de enige optie voor mensen die grotere borsten wilden. Tegenwoordig kunnen borstlifting en borstvergroting met behulp van uw eigen vet verbluffende resultaten geven. Sommige patiënten willen hun implantaten laten verwijderen om voor een van deze ingrepen te kiezen.

Wat kunt u in Turkije verwachten?

De beslissing om geen implantaten meer te laten plaatsen kan niet genomen worden zonder de bijbehorende risico’s en verwachtingen te begrijpen. Wanneer implantaten worden geplaatst, vormt zich littekenweefsel, een zogenaamd kapsel. Als de implantaten niet vervangen worden, kan het kapsel ook verwijderd worden. Zoutwaterimplantaten kunnen voor het verwijderen leeglopen. Turkse chirurgen gebruiken vaak dezelfde incisieplaats om de implantaten te verwijderen als waar ze geplaatst zijn, waardoor littekens tot een minimum beperkt blijven. De procedure duurt over het algemeen ongeveer een uur en moet worden behandeld als elke andere chirurgische ingreep.

Risico’s van het verwijderen van borstimplantaten

De risico’s van een revisieoperatie voor een borstvergroting zijn vergelijkbaar met de risico’s van een borstimplantaatoperatie zelf:

  • Infectie
  • Littekenvorming
  • Verlies van gevoel in de tepels
  • Complicaties bij de verdoving
  • Inklinking van de locatie
  • Losse huid
  • Emotionele en psychologische problemen

Afhankelijk van uw leeftijd en gezondheidstoestand kan het zijn dat de huid die door de implantaten is opgerekt, niet volledig strak trekt, wat leidt tot verslapping of loslaten van de huid. Dit probleem kan worden opgelost door een borstlift; soms voert de chirurg een borstlift uit op hetzelfde moment als de verwijdering van de implantaten om dit probleem onmiddellijk op te lossen. Als u twijfelt, praat dan met uw chirurg.

De pocket waar het implantaat is geplaatst, zal na verloop van tijd sluiten, maar het is belangrijk om de postoperatieve instructies precies op te volgen om infectie of het risico dat de pocket zich met vocht vult, te voorkomen. Een compressiekledingstuk wordt aanbevolen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️