Neusreconstructie in Turkije

neusreconstructie 1
Geschreven door Maria

Neusreconstructie in Turkije is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om defecten aan de neus te herstellen of een nieuwe vorm te geven. Het belangrijkste doel van een neusreconstructie is het bereiken van harmonie in het gezicht.

BesteKlinieken.com geeft informatie over neusreconstructies in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een neuscorrectie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een neuscorrectie in Turkije in Istanbul zijn €2.700. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.500 tot €2.900.

ProcedureKosten Turkije
Neusreconstructie2700 €

Wat is een neuscorrectie?

Mensen maken oogcontact tijdens een gesprek, maar soms trekt een ander deel van het gezicht de aandacht, waarschijnlijk de neus. Veel mensen hebben problemen met hun neus, zowel esthetisch als functioneel.

Neusreconstructie in Turkije is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om defecten aan de neus te herstellen of een nieuwe vorm te geven. Het belangrijkste doel van een neusreconstructie is het bereiken van harmonie in het gezicht. Een reconstructie kan echter ook functionele problemen van de neus voorkomen die veroorzaakt worden door overmatige spanning of afwijking van het neustussenschot.

Neusreconstructie in Istanbul geeft de neus gewoon een nieuwe vorm om een kleinere, rondere neus te creëren. Het is nu erg populair om een neuscorrectie in Turkije te ondergaan, omdat het land neusoperaties biedt die worden uitgevoerd door de beste neuschirurgen in goed uitgeruste gezondheidszorgfaciliteiten. Er zijn veel voordelen verbonden aan een neuscorrectie in het buitenland, variërend van lage prijzen tot zeer bevredigende neuscorrectieresultaten.

Neuscorrecties kunnen worden uitgevoerd op slechts één deel van de neus, of op het geheel. Met andere woorden, kandidaten met een hangende neus kunnen tevreden zijn met een neuslift, ook wel neustipcorrectie genoemd.

In gevallen waar de neus een bochel, grote neusgaten of brede vleugels heeft, moet de chirurg meer dan één manoeuvre uitvoeren met verschillende neusoperatietechnieken. Afhankelijk van de vereisten en de gebruikte techniek, duurt een neuscorrectie in Turkije 1 tot 4 uur en wordt deze onder algehele narcose uitgevoerd.

Zie ook: Secundaire neuscorrectie in Turkije

Neusreconstructietechnieken in Turkije

Rhinoplastische chirurgen moeten voor elke patiënt een gepersonaliseerde neuscorrectie operatie plannen, omdat ze verschillende behoeften en verwachtingen hebben. Na een lichamelijk onderzoek kan de chirurg eenvoudig bepalen welke benadering en techniek voor neuscorrectie het meest effectief zou zijn.

Er zijn momenteel drie belangrijke technieken voor neusreconstructie in Turkije, elk gericht op verschillende aandoeningen:

Gesloten neuscorrectie:

Dit is de neuscorrectietechniek waaraan chirurgen en patiënten de voorkeur geven, omdat deze het grote voordeel heeft dat er geen zichtbaar litteken achterblijft na de neuscorrectie-operatie. Het operatiegebied is toegankelijk via de neusgaten, dus er hoeven geen uitwendige incisies gemaakt te worden.

Open neuscorrectie:

Deze techniek maakt gebruik van dezelfde incisies als een gesloten neuscorrectie in Turkije, plus een extra incisie aan de buitenkant van de neus in het weefsel dat de neusgaten scheidt. Door deze extra incisie te maken, kan de neuschirurg de huid van de neus terugtrekken en de interne structuur volledig blootleggen, waardoor het zicht beter is en er nauwkeuriger gewerkt kan worden.

Neuscorrectie:

Het hoofddoel van de neuscorrectie is het verbeteren van de functionaliteit en het uiterlijk van de neus. Deze neuscorrectietechniek maakt gebruik van kleine incisies aan de binnenkant van de neusgaten. Het neustussenschot kan worden aangepast om ademhalingsproblemen en een scheve neusbrug te corrigeren.

Rhinoplastie chirurgie wordt meestal uitgevoerd met de open techniek, omdat de chirurg dan beter bij de ingreep kan, vooral in gecompliceerde gevallen. De beste techniek voor elk geval wordt bepaald tijdens het consult met de Turkse chirurgen.

Zie ook: Etnische neuscorrectie in Turkije

Voordelen van neusreconstructie in Turkije

Voor degenen die van plan zijn om een neusoperatie in het buitenland te ondergaan, omvat uw behandelingspakket alles wat u nodig heeft tijdens uw neusreconstructie in Turkije, met de beste prijsgarantie:

 • Gratis lichamelijk consult
 • Rhinoplastie chirurgie
 • 6 overnachtingen in een 4-sterrenhotel
 • 1 nacht in het ziekenhuis
 • Transfers tussen luchthaven en hotel per privéauto
 • Persoonlijke gastheer
 • Speciale korting voor groepen
 • Regelmatige controles en follow-up

Steeds meer patiënten van over de hele wereld kiezen ervoor om hun neus in Turkije te laten reconstrueren.

Postoperatieve follow-up

Het herstel van een neuscorrectie is langzaam en veeleisend. Onmiddellijk na de neuscorrectie in Turkije wordt u wakker met een neusspalk op uw neus en een neustampon erin, afhankelijk van de gebruikte neuscorrectietechniek. De neustampon wordt meestal twee dagen later verwijderd, terwijl de neusspalk minstens een week blijft zitten.

Patiënten kunnen lichte pijn ervaren, vooral in de eerste drie dagen na de operatie. Blauwe plekken en zwellingen zijn ook vrij normaal tijdens de herstelperiode van de neuscorrectie. De meeste blauwe plekken en zwellingen na een neuscorrectie verdwijnen binnen de eerste maand; het duurt echter ongeveer een jaar voordat patiënten volledig hersteld zijn van een neuscorrectie.

Resultaten van neuschirurgie in Turkije

Een neuscorrectie kan bewerkelijk zijn, omdat het weefsel veel tijd nodig heeft om zich aan te passen aan de nieuwe vorm van het neusbot. In de ernstigste gevallen kunnen de resultaten van neuschirurgie tot op zekere hoogte merkbaar zijn; het is echter ook waarschijnlijk dat de neus er direct na de neuscorrectie in Turkije vrijwel identiek uitziet. De vorm van de neus blijft verbeteren tot het einde van het eerste jaar na de neuscorrectie. Naarmate de zwelling afneemt, zal de patiënt merken dat de neus kleiner en symmetrisch is en dat de bult er niet meer is.

 • Algemene verbetering van de gezichtsverhoudingen
 • Verbeterd gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen
 • Mogelijkheid om gemakkelijk te ademen

Na een neusoperatie krijgen patiënten hun zelfvertrouwen terug en de operatie verandert hun leven, vooral voor patiënten die een septoplastie hebben ondergaan. De resultaten van een neusoperatie kunnen het best na minstens een maand worden waargenomen. De tevredenheid met de nieuwe verhouding van het gezicht moet blijven toenemen, net als het herstel.

Turkije is een van de populairste landen voor de kosten van een neuscorrectie, dankzij de gerenommeerde medische staf, het grote aantal operaties dat elk jaar wordt uitgevoerd, de natuurlijke resultaten, de betaalbare prijzen en de stimuleringsmaatregelen van de overheid voor medisch toerisme.

Wat is een septorhinoplastiek?

Hebt u meestal een droge mond en snurkt u? Vindt u het moeilijk of onmogelijk om door uw neus te ademen? Zo ja, dan hebt u misschien een neuscorrectie nodig, of beter gezegd een “septorhinoplastiek”. De betekenis van septorhinoplastiek; septorhinoplastiek is een operatie om zowel uw neus (neuscorrectie) als uw neustussenschot (septoplastiek) te herstellen. Het tussenschot is de kleine wand van weefsel die uw neusgaten scheidt.

U kunt een septorhinoplastie nodig hebben als u een atypische verplaatsing van uw neustussenschot hebt, d.w.z. een afwijking van het tussenschot. U vraagt zich misschien af wat een afwijkend neustussenschot betekent. Een afwijkend neustussenschot ontstaat wanneer de neuswand aan de binnenkant van de neus geplooid of gebogen is, waardoor een deel van de lucht er niet doorheen kan.

Een septorhinoplastie kan ook nodig zijn als uw neus misvormd is door een verwonding, zoals een trauma. Mensen die een mooiere neus willen, kunnen deze operatie ook ondergaan.

U kunt deze operatie ook ondergaan om problemen van een eerdere neusoperatie te corrigeren. Met een septorhinoplastie kunt u gemakkelijker ademen en krijgt u een mooiere neus.

Technieken voor septorhinoplastie

Er zijn twee benaderingen van septorhinoplastie in Turkije;

 • Open benadering: een open septorhinoplastie in Istanbul wordt meestal uitgevoerd zodat de arts gemakkelijker bij het te opereren gebied kan. Bij de open benadering wordt er een incisie over de breedte van de neussteeg gemaakt en wordt de huid gelift, op deze manier is er meer zicht en meer perfectie. Deze benadering heeft veel voordelen omdat de chirurg toegang heeft tot de hele structuur van de neus, inclusief de neuspunt. Deze benadering is vaak nodig als onderdeel van een septorhinoplastische revisie om chirurgische fouten of andere esthetische of structurele problemen te corrigeren. Deze benadering kan ook worden gebruikt voor patiënten die een uitgebreidere reconstructie van de neus nodig hebben.
 • Gesloten benadering: Dit wordt meestal gedaan door via de binnenkant van het neusgat naar binnen te gaan. Een gesloten septorhinoplastiek kan geschikt zijn voor kleine correcties en wijzigingen. Deze benadering is minder invasief, wat een kortere genezingstijd en minder zwelling betekent. Omdat de incisies in de neusgaten worden gemaakt, is er geen zichtbaar litteken. Gesloten septorhinoplastie wordt over het algemeen uitgevoerd bij patiënten die slechts een kleine reconstructie van de neustip nodig hebben.

Septorhinoplastie in Turkije

Plastische chirurgie in Turkije is erg populair geworden, met name septorhinoplastie, omdat Turkse chirurgen zeer ervaren zijn, vooral degenen die gespecialiseerd zijn in septorhinoplastie.

Het is bewezen dat Turkse plastische chirurgen, dankzij hun diepgaande kennis, natuurlijke resultaten kunnen bereiken met septorhinoplastie. Na hun septorhinoplastie in Istanbul wandelen onze patiënten graag door de stad, want winkelen in Istanbul is zeer betaalbaar, net als de kosten van de septorhinoplastie.

Septorhinoplastie chirurgie in Turkije duurt meestal 1 tot 2 uur en wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Onze nazorgservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar tijdens uw verblijf in Turkije, voor het geval u pijn of ongemak ondervindt na uw septorhinoplastie.

Voordelen van septorhinoplastiek in Turkije

Het behandelingspakket dat u ontvangt voor een septorhinoplastiek in Istanbul omvat alles wat u nodig kunt hebben en wordt geleverd met een beste prijsgarantie:

 • Gratis consult
 • Septorhinoplastie operatie bij een van de beste chirurgen in Istanbul
 • Verblijf in een 4-sterrenhotel gedurende 6 nachten
 • 1 nacht in het ziekenhuis
 • Alle transfers per privé auto
 • Persoonlijke gastheer
 • Speciale korting voor groepen
 • Gratis check-up en periodieke follow-up
 • Fysieke follow-up in het VK

Herstel, resultaten en kosten van septorhinoplastiek in Turkije

Herstel na een septorhinoplastiek:

Tijdens de herstelperiode van een septorhinoplastie moet de patiënt geduld hebben, want het herstel zal langzaam en moeizaam verlopen. Onmiddellijk na een septorhinoplastiek in Istanbul zal de patiënt wakker worden met een neusspalk op de neus bevestigd en, afhankelijk van de techniek die de arts gebruikt, zal er waarschijnlijk een neustampon in worden geplaatst.

Drie dagen na een gesloten of open septorhinoplastiek is het normaal dat patiënten wat pijn hebben. Blauwe plekken en zwellingen zijn ook heel normaal tijdens de herstelperiode van een septorhinoplastiek. De meeste blauwe plekken en zwellingen verdwijnen binnen de eerste maand, maar het duurt ongeveer een jaar voordat patiënten volledig hersteld zijn van een septorhinoplastiek.

De Turkse chirurg kan u vragen om gedurende enkele weken na de operatie bepaalde instructies te volgen om het risico op bloedingen en zwellingen te verminderen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de operatie is het mogelijk dat de patiënt niet al deze instructies hoeft op te volgen:

 • Als u slaapt, slaap dan met 2 of 3 kussens zodat uw hoofd omhoog ligt.
 • Gedurende enkele weken na de septorhinoplastiek mogen patiënten hun neus niet snuiten.
 • Draag kleding die aan de voorkant aansluit, zoals een rits of knoop; draag geen kleding zoals shirts, truien of hoodies die u over uw hoofd moet trekken.
 • Drie weken na de operatie moeten de blauwe plekken en zwellingen afnemen.
 • Tot vijf weken, om een mogelijke bloedneus te voorkomen. Vermijd inspannende activiteiten zoals aerobics en joggen.
 • na 4 tot 6 weken kunnen patiënten beginnen met inspannende activiteiten.

Resultaten van septorhinoplastiek:

3 tot 6 maanden na de septorhinoplastiek is uw neusmateriaal redelijk stabiel. Het is altijd mogelijk dat het kraakbeen en materiaal in de loop van de tijd verschuift of remodelleert. Gedurende een jaar of langer na de septorhinoplastiek in Turkije kunnen er nog verschillende veranderingen optreden.

De meeste patiënten merken dat een septorhinoplastiek helpt bij het verlichten van symptomen zoals ademhalingsmoeilijkheden veroorzaakt door een afwijkend tussenschot. De mate van verbetering die een patiënt kan verwachten na een septorhinoplastiek varieert van persoon tot persoon.

Sommige patiënten merken dat ze zelfs na de ingreep nog klachten hebben en kiezen voor een tweede septorhinoplastiek om hun neus en septum verder te verbeteren.

Kosten van een septorhinoplastiek :

Turkije is een zeer populair land geworden vanwege de betaalbare prijzen van plastische chirurgie en omdat Turkse plastisch chirurgen zeer ervaren zijn in wat ze doen. Wanneer patiënten de prijs van de septorhinoplastie procedure vergelijken met de prijs in hun eigen land, realiseren ze zich dat de prijs in Turkije zeer betaalbaar is en dat de kwaliteit van de artsen zeer hoog is. Het is dus een win-winsituatie. Omdat de patiënten die hier komen door ons geopereerd worden, zullen de resultaten van operaties zoals septorhinoplastie er natuurlijk uitzien.

Als u moest leven met een neus die u niet hielp om goed te ademen en die er gewoon niet mooi uitzag, kunt u hem nu laten repareren. U maakt zich misschien zorgen over de kosten van een septorhinoplastiek, en dat is begrijpelijk. Maar stel u voor dat u weer goed kunt ademen, stel u voor hoe het uw slaap zal beïnvloeden, het zal u op vele manieren beïnvloeden als u last had van de afwijking, na de ingreep zal dat niet meer het geval zijn. Dus eigenlijk geeft het u nog een reden om te glimlachen, en dat tegen een voordeligere prijs. Bovendien krijgt u de kans om een andere cultuur te ontdekken.

Pre- en postoperatieve instructies voor neuscorrectie en septorhinoplastiek

Belangrijke opmerking:
Chirurgie wordt geannuleerd als de mogelijkheid bestaat dat de patiënt zwanger is of gezondheidsproblemen heeft (de anesthesist zal dit controleren voordat de patiënt naar de operatiekamer wordt gebracht).

Twee weken voor de operatie:

 • Stop met alcohol drinken en roken. Nicotine beïnvloedt de bloedsomloop, wat het resultaat van uw operatie kan beïnvloeden en het risico op complicaties in verband met de anesthesie kan verhogen.
 • Neem geen producten die ibuprofen (Advil, Motrin), aspirine, ontstekingsremmers of vitamine E bevatten.

Eén dag voor de operatie

 • NA MIDDERNACHT NIETS MEER ETEN OF DRINKEN.

De dag van de operatie:

 • Patiënten mogen douchen voordat ze naar het ziekenhuis gaan
 • Patiënten mogen geen make-up dragen. Er mag geen product op het haar zitten en nagellak en valse wimpers moeten worden verwijderd.
 • Patiënten moeten een tas meenemen met loszittende kleding en comfortabele schoenen.
 • Patiënten mogen geen juwelen dragen of waardevolle spullen meenemen naar de operatie.

Postoperatieve instructies

 • Patiënten mogen twee weken lang niet roken of alcohol drinken.
 • Patiënten mogen de neus gedurende een week niet wassen. Vermijd het wassen van de neus gedurende een week.
 • Houd de neusspalk om tot de controle.
 • Patiënten mogen op de dag van de operatie en daarna lopen om bloedstolsels te voorkomen; ze moeten ook regelmatig hun benen bewegen.
 • Het is normaal dat u zich de eerste dagen moe voelt.
 • Neem alle medicijnen volgens de instructies van uw chirurg. Neem uw pijnmedicatie voordat de pijn hevig wordt, want u kunt gedurende 24 uur na de operatie ongemak rond de incisie verwachten.
 • U kunt een week lang blauwe plekken en zwelling verwachten, en het zal 6 tot 12 maanden duren voordat u het uiteindelijke resultaat ziet.
 • De hechtstrips worden na uw controle aangebracht. Houd uw strips 5 dagen schoon en droog, daarna kunt u ze verwijderen.
 • In het begin kunt u een snelle douche nemen met uw rug naar het water, waarbij u uw incisies volledig droog houdt om infectie te voorkomen.

Patiënten die een neusoperatie ondergaan, blijven ‘s nachts in het ziekenhuis en de operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Het is heel belangrijk dat patiënten de instructies van hun plastisch chirurg opvolgen om ervoor te zorgen dat het genezingsproces naar wens verloopt.

Procedure:Verbetert de grootte van de neus, verandert de vorm van de neustip en/of -brug en/of neusgaten.
Duur:1 tot 3 uur
Verblijf :1 nacht in het ziekenhuis, 6 nachten in een hotel
Verdoving :Algemene verdoving
Hersteltijd:7 tot 10 dagen om weer aan het werk te gaan
Wat moet u meebrengen?Comfortabele kleding (sweatshirts, overhemd met knoopjes of ritssluiting, enz.)
Bijwerkingen:Opgeblazen gevoel, zwelling, tijdelijk verlies van reukvermogen, bloeding.
Complicaties :Littekenvorming, bloeding, seroom, infectie, extrusie, zwelling, blauwe plekken en pijn, asymmetrie, verhoogd of verminderd gevoel, schade aan diepe structuren, onbevredigend resultaat, verandering na verloop van tijd, allergische reactie (borstinfectie, bloedstolsels, hartaanval of beroerte en overlijden), gaatje in septum (septale perforatie), ademhalingsmoeilijkheden, verminderd reukvermogen.
Oefening:Na 3 tot 4 weken
Littekens :Geen
Pijn:Mild (afhankelijk van de patiënt)
Resultaten:De zwelling neemt na 7 tot 15 dagen af en de uiteindelijke resultaten worden tussen 6 maanden en 1 jaar zichtbaar.
Diverse chirurgische ingrepen:Liposuctie, borstchirurgie, haartransplantaties

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️