Neusoperatie in Tunesië

prijs voor neuschirurgie 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over neuschirurgie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle neusoperatie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over neuschirurgie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van neuschirurgie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een neuscorrectie in Tunesië zijn €1.800. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 2 uur. De verblijfsduur is 6 dagen en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten in euro
Neusoperatie1800

In Tunesië is de kwaliteit van de zorg hoog en kunt u dankzij de verschillende neuscorrectietechnieken weer een neus krijgen die u mooi vindt.

De neus bevindt zich in het midden van het gezicht en kan het onderwerp zijn van complexen die moeilijk weg te werken zijn. Als de neus te plat, te slap, te dik of te wip is, kan hij gelukkig chirurgisch worden veranderd als dat nodig is.

Definitie van neuscorrectie

Rhinoplastie is neuschirurgie. Hierbij wordt de vorm of grootte van de neus veranderd. Hierbij kan het gaan om het oplossen van een probleem met de symmetrie van de neusgaten, het opnieuw uitlijnen van de neustip,het verwijderen van een onooglijk geachte bult of het inkorten van de neus door deze te verhogen. Dankzij neuscorrectie kunnen patiënten weer een harmonieuze neus krijgen die ze mooi vinden en hun complexen zien verdwijnen.

De verschillende soorten neuscorrecties

Er zijn verschillende soorten neuscorrecties, elk met hun eigen doelstellingen. De technieken variëren afhankelijk van het type neuscorrectie dat wordt uitgevoerd.

Functionele neuscorrectie

Dit type neuscorrectie, ook bekend als septoplastie of rhinoseptoplastie, wordt uitgevoerd om medische redenen. Een functionele neuscorrectie wordt uitgevoerd wanneer de neus zijn gebruikelijke functies, zoals ademen en ruiken, niet meer kan uitvoeren.

Structurele neuscorrectie

Een structurele neuscorrectie wordt uitgevoerd wanneer de patiënt op zoek is naar een esthetische verandering. De chirurg harmoniseert de vorm en dikte van de neus om aan de wensen van de patiënt te voldoen. Hij kan een afwijkend kraakbeen corrigeren, de punt van de neus verhogen of dunner maken, of een bult verzachten.

Rhinoplastie met kraakbeentransplantatie

Afhankelijk van de behoeften die tot een neusoperatie leiden, kan het nodig zijn om een kraakbeentransplantatie uit te voeren. Dit kraakbeen wordt meestal uit het neustussenschot gehaald. Het kan ook uit het kraakbeen van de oren of de ribbenkast worden gehaald. Het wordt dan gebruikt om de vorm van de neus aan te passen en de structuur te herstellen.

Secundaire neuscorrectie

Een secundaire neuscorrectie wordt uitgevoerd wanneer een eerste neuscorrectie niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd. Het kan ook worden gebruikt om problemen te corrigeren die na een eerste operatie zijn ontstaan, zoals ademhalingsproblemen of fysiek ongemak.

Neuslift

Een neuslift is strikt genomen geen chirurgische ingreep, maar wordt ook uitgevoerd om het uiterlijk van de neus te verbeteren. Hij wordt uitgevoerd door hyaluronzuur en botox in te spuiten om de vorm van de neus te veranderen. Een neuslift kan worden gebruikt om het volume van de neus weer in balans te brengen, de punt te liften of een bult te verminderen.

Ultrasone neuscorrectie

Ultrasone neuscorrectie werd in 2013 ontwikkeld. Hierbij worden ultrasone frequenties gebruikt om de architectuur van de neus te wijzigen. Deze niet-invasieve techniek maakt alleen gebruik van trillingen om het kraakbeen en de botten van de neus glad te maken, waardoor de neus wordt gepolijst en slanker wordt.

Wie kan een neusoperatie in Tunesië ondergaan?

Vanaf de leeftijd van 18 jaar kan iedereen die problemen heeft met het uiterlijk van zijn neus een neusoperatie overwegen. Of het nu gaat om een neus die altijd al onaantrekkelijk was of een neus die een trauma heeft opgelopen en sindsdien vervormd is, neuscorrectie kan een oplossing zijn om zelfvertrouwen terug te krijgen.

Op dezelfde manier is neuschirurgie volledig geïndiceerd als de neus een ademhalingsstoornis heeft.

Hoe wordt neuscorrectie in Tunesië uitgevoerd?

Neuscorrectie in Tunesië vindt altijd plaats in verschillende fasen, waarbij u begeleid wordt door gekwalificeerde professionals.

Voor de operatie

Allereerst heeft u een eerste afspraak met uw chirurg. Dit zal helpen om uw behoeften en verwachtingen vast te stellen. Hij of zij kan röntgenfoto’s of scans van uw neus maken, evenals verschillende foto’s en een functionele rhinologische beoordeling.

De chirurg zal u ook instructies geven voor de periode voorafgaand aan de operatie. Deze omvatten

  • Stop met alcohol drinken en roken tot aan de operatie;
  • Stoppen met het innemen van ontstekingsremmers, aspirine of antistollingsmiddelen;
  • U alle informatie geven die u nodig hebt om uw gezicht voor de operatie te reinigen.

Om u op uw gemak te stellen, zal de chirurg u ook details geven over de procedure die zal volgen. U kunt al uw vragen stellen.

Verloop van de neuscorrectie

De neuscorrectie wordt onder plaatselijke verdoving of algehele narcose uitgevoerd, afhankelijk van de uit te voeren operatie en uw wensen indien mogelijk. De operatie duurt tussen de 1 en 3 uur, soms iets langer in het geval van een secundaire neuscorrectie.

De operatie kan op een van de volgende twee manieren worden uitgevoerd:

  • open neuscorrectie, of uitwendige neuscorrectie, waarbij een incisie wordt gemaakt in het weefsel dat de twee neusgaten scheidt om toegang te krijgen tot het neuskraakbeen;
  • gesloten neuscorrectie, of endonasale neuscorrectie, waarbij de neus wordt hervormd met behulp van fijne incisies die direct in de neusgaten worden gemaakt. Deze methode wordt gebruikt voor kleine correcties aan de neus.

Indien nodig zal de arts een kraakbeentransplantatie uitvoeren om de neus een nieuwe vorm te geven.

Zodra de operatie voltooid is, wordt er een spalk op de neus geplaatst en wordt er een lont in elk neusgat geplaatst. Er wordt ook verband aangebracht om de neus na de operatie te beschermen.

Voorzorgsmaatregelen na de operatie

Het is raadzaam om uw hoofd 3 tot 4 dagen na de operatie hoog te houden om de vorming van oedeem te voorkomen. Er kunnen blauwe plekken ontstaan op de weefsels dicht bij de neus, vooral rond de ogen of boven de bovenlip.

Een koud kompres kan helpen om de zwelling te verminderen. Een verstopte neus is ook heel normaal, net als afscheiding. U moet uw neus niet snuiten.

Postoperatieve controles en afspraken bieden u de gelegenheid om de vooruitgang van uw neus te controleren. De spalk wordt na 7 tot 10 dagen verwijderd. Na 6 maanden krijgt uw neus zijn definitieve vorm.

Hoeveel kost een neusoperatie in Tunesië?

In Tunesië moet u voor een neusoperatie rekenen op een prijs tussen € 1.600 en € 2.500. Voor een secundaire neuscorrectie bedragen de gemiddelde kosten €2.200. Deze prijzen variëren natuurlijk afhankelijk van de specifieke kenmerken van de patiënt, de gebruikte technieken en de gekozen kliniek.


Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️