Prijs van een Mamamakeover in Dubai

mommy makeover 1 prijs
Geschreven door Émilie

Veel vrouwen zouden graag hun lichaam van voor de zwangerschap terugkrijgen, maar soms zijn lichaamsbeweging en een dieet gewoon niet genoeg. Dat is waar de Mommy Makeover-operatie in Dubai om de hoek komt kijken.

BesteKlinieken.com informeert u over de Mommy Makeover in Dubai en helpt u een operatie te boeken bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Mommy Makeover in Dubai

De gemiddelde kosten van een Mommy Makeover in Dubai zijn €9800. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 8000 euro tot 11600 euro.

ProcedurePrijs Dubai
Mamma Makeover9800 €

Wat is een Mommy Makeover?

Een bevalling brengt de nodige veranderingen met zich mee die gepaard gaan met het negen maanden dragen van uw kleintje en het geven van borstvoeding. Veel vrouwen zouden graag hun lichaam van voor de zwangerschap terugkrijgen, maar soms zijn lichaamsbeweging en een dieet gewoon niet genoeg. Dat is waar de Mommy Makeover operatie in Dubai om de hoek komt kijken.

Een mommy makeover is een combinatie van twee of meer cosmetische chirurgische ingrepen die na de zwangerschap worden uitgevoerd met als doel de vorm en het uiterlijk van het lichaam van een vrouw na de bevalling te herstellen of te verbeteren. De meest voorkomende ingrepen tijdens een mommy makeover zijn borstvergroting, liposuctie en buikwandcorrectie. Al deze ingrepen worden meestal in één sessie uitgevoerd.

Mama make-over

Borstvergroting

Voor de meeste nieuwe moeders is borstvoeding geven altijd een noodzaak. Maar als de borstvoedingsperiode eenmaal voorbij is, verliezen uw borsten hun jeugd en uitstraling en vervormen ze onder invloed van de zwaartekracht.

Bij een borstcorrectie als onderdeel van een mommy makeover hebt u de keuze uit verschillende ingrepen die het uiterlijk en het gevoel van uw borsten zullen verbeteren. Elke ingreep wordt gekozen op basis van hoe uw borsten veranderd zijn na de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Deze omvatten ;

 • Borstlift : Met de borstlift, ook wel mastopexie genoemd, kunt u uw borsten liften om ze steviger en parmantiger te maken zonder hun grootte te veranderen. U krijgt weer de hoek die ze voor de bevalling hadden. Deze ingreep is ideaal voor mensen die tevreden zijn met de grootte van hun borsten, maar ze willen verstevigen en overmatig doorhangen willen verminderen. Tijdens een borstlift verstevigt en hervormt de plastisch chirurg het borstweefsel en verwijdert overtollige huid, waardoor uw borsten er steviger, levendiger en jonger uitzien en aanvoelen.
 • Borstvergroting : Deze specifieke ingreep, ook bekend als augmentatie mammoplastiek, vergroot de volheid van uw borsten, verbetert de symmetrie en herstelt het volume. Dit wordt bereikt door borstimplantaten te gebruiken of door autoloog vet uit andere delen van uw lichaam naar uw borsten over te brengen. Het doel van deze operatie is om uw borsten groter te maken dan ze voor de bevalling waren, of om ze te herstellen tot dezelfde grootte maar met een betere vorm.
 • Borstverkleining: Door de hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap kan de grootte van de borsten soms groter worden dan voorheen. Bij sommige vrouwen neemt de grootte van de borsten na de bevalling af, terwijl ze bij anderen nooit meer de oude grootte krijgen. Hoewel grote borsten heel mooi zijn, kunnen ze ook leiden tot een heleboel ongemakken, zoals schouder- en rugpijn en belemmering van uw dagelijkse activiteiten. Dan is een borstverkleining, ook wel mammaplastie genoemd, noodzakelijk. Tijdens een borstverkleining verwijdert de chirurg overtollig borstweefsel en huid en verplaatst hij indien nodig de tepels.

Liposuctie

Liposuctie is een procedure voor lichaamscontouren waarbij hardnekkige vetcellen chirurgisch uit bepaalde delen van het lichaam worden verwijderd om het figuur te definiëren. Wanneer liposuctie wordt uitgevoerd als onderdeel van een mommy makeover, kunnen verschillende zones van het lichaam worden aangepakt, waarvan de buik de meest voorkomende is.

Liposuctie richt zich op vetophopingen in het lichaam die zich tijdens de zwangerschap hebben opgebouwd en hardnekkig genoeg zijn om een dieet en/of lichaamsbeweging te weerstaan. Deze procedure verstrakt ook losse huid, wat synoniem is met zwangerschap en bevalling.

Buikcorrectie

De buik is het lichaamsdeel dat het meest verandert tijdens en na de zwangerschap. Het is ook het meest zichtbare deel van het lichaam. Naarmate de zwangerschap vordert, rekt de buik uit; en wanneer u uiteindelijk bevalt, is de taille het laatste gebied dat weer de oude omvang aanneemt, als u geluk hebt.

Als de taille niet terugkeert, is er altijd nog de optie van lichaamsbeweging en een dieet, maar dat werkt niet altijd, hoe hard u het ook probeert. Overtollige slappe huid blijft op zijn plaats, terwijl hardnekkige vetophopingen weigeren te bewegen, zelfs niet met een centimeter. In dit geval is een buikwandcorrectie, ook bekend als abdominoplastiek, noodzakelijk en kan deze, afhankelijk van uw behoeften, gecombineerd worden met liposuctie.

Tijdens een buikwandcorrectie verwijdert de plastisch chirurg chirurgisch overtollige huid en trekt hij de taille strak, waardoor deze een goed gedefinieerde vorm krijgt. Als de ingreep gecombineerd wordt met liposuctie, verwijdert de chirurg overtollige vetophopingen voordat hij de overtollige huid verwijdert en de buikspieren aanspant.

Een buikwandcorrectie resulteert in een stevigere, plattere en gladdere taille, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook uw zelfvertrouwen en zelfrespect een boost geeft.

Het transformatieproces van de moeder

a) Overleg

De eerste fase van een mommy makeover procedure is een gedetailleerd consult en onderzoek in de kliniek met onze gekwalificeerde plastisch chirurg, om voor elke kandidaat een op maat gemaakt plan te bepalen.

b) Chirurgie

De tweede stap is het plannen van de mommy makeover procedure met een zeer bekwame en ervaren plastisch chirurg die een expert is in mommy makeovers en lichaamscontouring procedures. De duur van de ingreep varieert afhankelijk van de uitgevoerde procedures, maar de ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd.

Voorafgaand aan de ingreep wordt elke patiënt onderzocht om er zeker van te zijn dat de ingreep veilig kan worden uitgevoerd. Dit omvat een pre-anesthetisch consult, bloedtests en controle of de patiënt een goede kandidaat is voor de procedure.

De mommy makeover procedure vindt plaats in een operatiekamer in het ziekenhuis en de patiënt blijft na de operatie meestal één nacht in het ziekenhuis om bij te komen. Indien nodig kan hij of zij langer blijven.

De deskundige plastisch chirurg begeleidt de patiënt tijdens het herstel- en genezingsproces door middel van geplande follow-ups.

c) Herstel

Bij ontslag uit het ziekenhuis heeft de patiënt meestal kleine verbanden, die de volgende dag worden verwisseld, en worden er nieuwe verbanden aangebracht. In het geval van liposuctie of buikwandcorrectie krijgt de patiënt een compressiekledingstuk om de volgende 30 dagen te dragen, waarna het gedurende nog eens 30 dagen slechts 12 uur per dag gedragen mag worden.

Tijdens de herstelperiode, die ongeveer twee weken kan duren, wordt voldoende bedrust aanbevolen. Inspannende activiteiten moeten vermeden worden, maar na deze twee weken kunnen de normale dagelijkse activiteiten meestal hervat worden.

Over het algemeen moet de patiënt na de operatie gedurende een periode van ongeveer 4 weken meerdere keren naar de kliniek komen om het genezingsproces te controleren.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel de mommy makeover procedure eenvoudig is, is het belangrijk om het juiste niveau van interventie of behandeling te bepalen en de procedure, chirurgisch of niet-chirurgisch, toe te vertrouwen aan een gekwalificeerde en deskundige plastisch chirurg. Een potentiële kandidaat moet aan bepaalde criteria voldoen om van de procedure te kunnen profiteren:

 • De vruchtbare leeftijd hebben bereikt
 • in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid verkeren
 • Overtollig vet en losse huid in de buikstreek hebben
 • Uw borsten hebben volume verloren en hangen.
 • Uw borsten zijn te groot en storen u.
 • Realistische verwachtingen hebben van het eindresultaat
 • Een stabiel gewicht hebben

Wat kunt u verwachten van een mammamakeover

Het belangrijkste voordeel van een mommy makeover in Dubai is dat het lichaam zijn vorm van voor de geboorte terugkrijgt. Omdat iedereen anders is, kunnen de verwachte resultaten van een mammamakeover van persoon tot persoon verschillen, maar de voordelen zijn over het algemeen onder andere:

 • Verbeterd zelfbeeld
 • Gecontourd en gespierd lichaam
 • Symmetrische borsten
 • Herstel van borstvolume
 • Gebeeldhouwde taille
 • Verbeterd zelfvertrouwen

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️